Малък Сечко се задава, а пък Юнското детенце все по-умно става!

• 12 418
  • 261
  •   1
Отговори
# 120
Китайски капсули за отслабване-има сигурно вече 3 теми в Красива Мама.

# 121
Тия темички с диетките и отслабването ги пропускам най съзнателно.  Twisted Evil Ако може да сваля тежащите ми 5килца без диета.  ooooh! Като се видя в огледалото, ми става гадно Sad, ама диета не мога да пазя. От хапчетата ме е страх, заради странични ефекти Naughty
Та по тоя повод утре ще правя това. Изглежда много вкусна и лесна.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=157120.0

# 122
  • София
Добрютро  ku-ku
Еммата ме събуди рано и кеееф - душ, кафенце и комп  Crazy
Какви са тези торти дето се разхождат по страниците на темата, мислете и за тези, които трябва свалят 8 кг, молим  Mr. Green Изглеждат страшно вкусно, браво, мацки  Blush Ще се пробвам в събота и аз да спретна нещичко.
Съкровище,    love001 за хубавата ти главица. Много ми харесва как се преливат цветовете, супер ти изглежда косата, но пусни и в анфас снимка. Обещавам да ти отговоря  Flutter
Рали, честито   bouquet Много да се обичате и да живеете в разбирателство и хармония! Как е сладура?
Бети, ужас! Добре, че сте се отървали с уплаха само  Praynig Избягвай да ходиш около такива сгради. То, верно, че около вас са все такива  Confused Цунки на Ивайлата  Heart Eyes Искам пак да ми пее  Grinning

За биропиенето - понеже Еммата нещо е със сополи, майка ми пристига днес да я гледа и няма да ходи на ясла. Така че ще успея да се измъкна и да дойда в по-ранен час, само уточнете деня. Т.к. не съм сигурна дали няма да си тръгне в петък, плийз нека да е в сряда или четвъртък  Praynig

# 123
  • някъде ... тук ...
Хи Hug

Мимес, и аз не мога да спазвам диети и разни подобни, и мен ме товарят 5 кила - умишлено пропускам даже целия форум Красива мама  Crossing Arms Подкрепям мнението на Маги Sunglasses

За бирата - аз само сряда не мога - големите мъже ще ходят на боулинг - нещо като тийм-билдинг, ама и с децата, които могат да играят. Ние с Гого сме си в къщи.

Лек ден засега Heart Eyes

# 124
 Hug и от мен!
Преси, Честит Рожден Ден желая ти много здраве, късмет и по честичко включване Hug
Ооооо пак ли подхванахте с килцата Embarassed и аз имам за сваляне доста ама познайте какво правя Embarassed
Хот   Hug а на Ема Heart Eyes, дано се размине само със сополките Hug
ЕлиТ, какво ще сваляш ти бе мила ти изглеждаш Peace Супер Peace
Лек  хубав ден!

# 125
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПРЕСИ

Сиси, благодаря, но аз си се знам, а и мъжът ми започна да ме кара да ходя на фитнес, защото сланинките на краката и дупето се тресяли, да не говорим за шкембето:oops: Аз съм толкова сериозна, че няма на къде повече Crazy
Извинете за откровението Flutter

# 126
  • София, център
Ауу, Бети, добре, че сте се разминали само с уплахата Hug

И ние имахме много сериозен инцидент с баща ми, но от друго естество. Слава на Бога, всичко се размина.

Бях безумна тези дни, за това не съм се включвала.

Честито на Петя!

И на мене ми се ходи малко на фризьор, че адски съм си запуснала косата, но не знам кога ще намеря време. Най-вероятно пак ще играе домашния фризьорски салон.

За отслабването - важното е да не става идея фикс. Аз пък така съм заслабнала напоследък, че на болна приличам. Но при мен е от напрежението, което изживях.

Ииии ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСИ!

# 127
Честит Рожден Ден, Перси!    bouquet
Честита годишнина Рали, още дълги години любов и разбирателство.
И мен ме мъчат 5 излишни килограма  Sad Ох, а в момента с тези торти така ми се прияде нещо сладко и ще посегна на един шоколад, не може така  ooooh!
Нансен, да намериш време за фризьор, работата няма да избяга. А, за фигура, ти си наш'та гордост, още са ми пред очите летните ти снимки на плажа.
Сънчо, голям ужас сте преживели, радавам се, че си се усетила на време и само с уплаха сте се оттървали. И при мен тези дни нета е ужасен, много нерви ми създава, един постинг го пиша по два пъти, защото все забравям да го копна преди да го публикувам  #Cussing out
Момичета, я кажете има ли в София сняг и как е времето? Много ми е притеснено, сама да се лутам в този голям град, дано няма инциденти.

# 128
Честит празник на Преси!

# 129
  • София, център
Вили, няма сняг за сега, но е доста студено.

И не му се плаши толкова на града. Град като град.

# 130
ПРЕСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Лично щастие, късмет, здраве и обич ти пожелавам.
Рали, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И ОТ МЕН. Много любов и разбирателство дълги години. Heart Eyes

Вили, обаждай се ако имаш нужда.  Hug
Ели, и аз ще тръгвам на фитнес, само чакам мъжо заплата да вземе. Нали бяхме болни и отложих тръгването с месец. Надявам се да се натуткам и да почна да спортувам, та до лятото да изглеждам що годе добре. Sick
Искам и аз на бираааааааааааааааа, ама първо няма кой да гледа Дари по това време /Жоро още не се е прибрал от работа/, второ вечерта може би няма да има с какво да се прибера /таксиджиите ще ме одерат/.  Close

# 131
Вече и аз съм болна. ooooh!

# 132
  • Варна
Аз само да кажа че съм тук, чета ви, но пак съм болна Sick и хич нямам насторение!!!
Добре поне че Велизара е здрава Praynig

# 133

Привет!

Честит рожден ден, Преси! Бъди жива и здрава и много обичана!

Съкровищнице, косата ти е страхотна. И аз в събота бях на фризьор - със Стилян, разбира се, затова само се подстригах, но пак съм доволна.

Да взема този път и аз да се наканя да дойда на една бирена среща /макар, че бира не пия, ама пак ще ме приемете, нали  Wink/, че вече неиздържам вкъщи. Температурата на Стилян падна, но гадната хрема още го мъчи, и толкова е крив, сърдит, мрънкащ. Иска само на ръце да го нося, а той е 12 кг. А бе, луда работа. Та ми се ще да разпусна. Преди това трябва да уговоря и мъжа ми, който не се откъсва от бизнеса си и е страшен работохолик...

Лека вечер!

# 134
Добро утро мами, кафенце? Wink

Изабела, оправяй се бързо Hug
Илиянче, и ти мила бързо възстановяване Hug
Ваня,   Hug на Стилян Оф и аз съм за фризьор но кога ли? newsm78
Много болнички  пак  Hug бързо да се оправяте  Hugмами и дечица

Общи условия

Активация на акаунт