Малък Сечко се задава, а пък Юнското детенце все по-умно става!

• 12 421
  • 261
  •   1
Отговори
# 135
  • София, център
Добро утро!

Пак ли сме със Сиси дежурни?

Бубанка защо си мълчи, и се включва само за честитки?

# 136
Нансе, пак самички а?
Ние изчезваме с Росинка, че чичо си доведе гаджето Mr. Green
До после  Hug

# 137
И аз съм тук,ама гледам да полегвам,че ми е зле.А Боби е кисъл колкото си иска и само се тръшка и реве.

# 138
  • някъде ... тук ...
Hi  food010
Като гледам така, нама да се организираме и за тази седмица - единствения ден остана утре. Като знам колко сме сериозни - нищо няма да излезе Sad

# 139
Тук съм и аз. С маска на лицето и косата, и с кафе в ръката Wink
Дари вече е здрава /ще видим до кога/.
Сега почвам да се ровя в готварския, че пак не знам какво ще готвя Thinking, колко ми е писнало това готвене, не е истина.
Айде до после Heart Eyes

# 140
Хайде и аз с кафенце Peace
Мимес, и на мен ми е писнало готвенето, то един път да е и като има притендиращи #2gunfire
Преди малко сложих една пилешка супичка и кус-кус правя хем за малката да има хем ротата да е доволна Wink То се чудиш вече какво да е, ако сме си с мъжо и детенце само ехееййййййййй ама още трима и то добре хранищи се ама не се оплаквам то е временно  Mr. Green
Радвам се за Дари  Hug да ви подминават вече болестите Naughty
ЕлиТ, освен да скокна до София да пием по едно питие Wink
Хайде и аз да се оплача, моя мъж заминава на курс в Унгария другата седмица за 5дни и май май ще отида до мама и тати, е ще се вясвам ама замислям и аз да си спретна една командировка малко отмяна Simple Smile

# 141
Добро утро хайде пак сама ще пия кафе Sad

Днес времето май няма да е благоприятно за излизане  newsm78 поне при нас
Освен да си спретна един санитарен полуден newsm79 newsm28 1dishes wash hang clean clean clean после  chef и накрая   bath1 със Роси и почивка! Как го измислих само newsm78
Моята щерка цяла седмица вече не иска да си спи в кошарата, спи спи и към 3-4 сутринта  1crib Мами гуш, Мами гуш..... и хайде при нас до сутринта. Посмея ли да я мръдна ей такива очички отваря Shocked Вашите деца правят ли така? И още един въпрос имам махнали ли сте решетката на кошарата, аз не смея понеже се върти като пумпал и винаги ще е на земята ooooh!?

# 142
  • някъде ... тук ...
Здрасти Hug
Сиси, май само ние двете сме без работа и си пишем newsm78
Цитирам ти отговора ми на същия въпрос от последната тема за решетката:
Цитат
И нашето легло е като показаното на линка. Решетката сме я монтирали само за периодите, когато се учеха да се изправят и набират (и за двамата важи). Иначе вечер я подпирах на леглото - стърчи над матрака около 10-тина см и е достатъчно да не пада детето. После слагах възглавници за всеки случай. Големият е падал 2-3 пъти, малкия - още не е. Не си спомням кога Радо започна да разбира и да си ляга сам, но Гого от около месец и нещо започна да си ляга сам в леглото.
И моите са пумпали Wink Успех Sunglasses

# 143
И аз съм тука,не сме спали пак.Боби и кисел много,а аз съм нервна много.Няма угодия.То и на него не му е лесно-цяла седмица вкъщи,ама кво да правя.След обед ще го водя до педю,да видим до къде сме с лечението,че въпреки 4 дневно пиене на Фромилид,пак си покашля,а носът си му е на същото дередже.Взе да ми писва вече. #2gunfire #Cussing out
Що се отнася до спането-от август спиме двамата на спалнята.

# 144
ЕлиТ Hug
Изабела, много неприятно, не се изнервяй мила всичко ще мине лошото е че малкото човече се мъчи Heart Eyes Hug
Хайде захващам се  Peace

# 145
  • София, център
И аз, и аз

Но лошото е, че имам работа!

# 146
  • Варна
Здравейте и от мен,
аз съм що-годе добре вече, но не смея да се похваля защото и предния път беше така Rolling Eyes
Вчера и онзи ден бях с много ниска Т, много странна работа 35.6....след като в понеделник вечерта бях с 39.2 Shocked Нещо не съм наред явно ooooh!
Добре че засега опазих Велизара!
Изабела, дано по-бързо се оправите Praynig Praynig Praynig
Относно темата за решетките, засега не смятам да и я махам, нашето легло е от тези на трите нива и най-долното е на една педя от земята, под него има шкафчета. Зсаега не е правила оптити да прескача, ако я видя че се опитва, че му мисля тогава newsm78 Но моята щерка отпрделено ще идва вечер при нас в хола #Crazy
Мимес браво за маските, я сподели какви ги правиш...което ме подсеща че и аз мога да си спертна една Laughing
Хайде целувки от нас и дано няма болни вече!

# 147
  • София, център
Момичета, и аз не смятам скоро да махам решетката, първо защото Луси много се върти нощем, и второ - защото спи със спално чувалче, и ако тръгне сънена с чувала да идва при нас, ще възникне реална опадност от пребивания!

А я кажете за гърнетата?

При нас няма никакви, ама никакви изгледи за приучване.
Казва за ако, след като се е изакала в памперса. За пишкането въобще не дава индикации. Гърнето го възприема като играчка.

# 148
Боби ходи в яслата на гърне,обаче вкъщи не му е интересно.От време на време сам си го взима и иска да го събуваме да сяда,но резултат до сега няма.

# 149
Хайде готова съм, изчистих, сготвих  даже и бисквитена тортичка спретнах, нахранихме се с Росинка и след малко по леглата почивка Naughty
За гърнето, ползваме го ама когато и е кеф, иначе казва мамо пиш, мамо ако ама някой път докато свалим гащите и опаааааа  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт