Малък Сечко се задава, а пък Юнското детенце все по-умно става!

• 12 398
  • 261
  •   1
Отговори
# 60
Пете, чудесна новина, леко бременеене и ти желая един малък мъж, който Нати да съветва, в отношенията с жените. Приятна ски-почивка, да се пазиш  Naughty Целувки на малката кака Нати! Срам не срам ще си призная, че нови снимки на Ицко почти нямам, много ме мързи да снимам напоследък  Blush
Сиси, да е жив и здрав баща ти още дълги години!
ЕлиТ, мерси, но няма да ви притеснявам!
Иле, да оздравяваш бързо и да се опазите с малкото чудо!

# 61
Мимес, ето тортата Опитахме я и е божествена, а дядо много се зарадва!

# 62
ОООО да, наистина е страхотна. Правила съм я вече няколко пъти и на всички много им харесва. Heart Eyes

# 63
Сиси прекрасно изглежда тортата - я прати линк-а да я пробваме и ние. Така или иначе по цял ден сме сами и скучаем с малката - да пробвам да я направя.

# 64
Брех   Laughing какви торти и чудеса.............

А пък аз днес успях от мн време насам да отида да поспортувам! Ей, мн гот се чувствам сега!
Няма да казвам колко свръх кг тресях в подскоци  Mr. Green - ама хич не ми пукаше!

Да видим дали ще успея да нагласям програмата и детегледачите  Mr. Green, че да ходя Crossing Arms
Днес само сутринта си нагушках и поиграх  Кали, като се прибрах  и след 15 минути - тя беше заспала Tired

# 65
Намерих я тортата - става въпрос за тортата на Лео нали? Сега остажа да намеря тук ролца 7 Days или ще намеря някой подобни Simple Smile

# 66
Рулцата на 7 Дейс не са толкова хубави като тези на Сладък дом, така мисля че се казваха. Сиси да каже.  newsm78

# 67
Дайте линк към рецептата    chef

# 68
Сега видях, че има няколко разновидности на тази торта. Ето два линка, може и още да има:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=136679.msg2586717;topicseen#msg2586717

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141085.0

# 69
Добро утро, хайде на кафенце! Дали ще си имам компания тази сутрин Sad

Аз направих тортата със "Суит ролс" - така се казват рулата понеже такива имах. Предполагам че със всякакви ще стане супер! Става голяма вкуснотийка Wink  Да тортата е на Лео - много хубави рецепти пуска Peace
Аз както обичам да правя сладки работи  Mr. Green
Днес при нас  вали и май ще си стоим в къщи, ще се отдам на санитарен полуден Peace и готвене!

# 70
  • някъде ... тук ...
Ето ти компания, Сиси Simple Smile

А защо не си направите рулото сами. Ако искате рецепта - пиша ви я.
Аз такава торта не съм правила, но руло - да и децата много го харесват, определено повече от купеното Peace
(в Готварския много рядко влизам  Wink)

# 71
Привет ЕлиТ, давай рецептата за рулцето Peace ако ти е по удобно на Лични

# 72
Тук, тук, не на лични. И аз я искам рецептата Ели.
 Иначе за рулата на "7 Дейс", по-малки са от другите, ще трябват 3 бр за една торта и трудно се отлепват после от формата. Със "Сладък дом" нямах никакви проблеми. Правила съм я вече 3 пъти, но само със сметана Хопла, а не със заквасена. Мисля скоро и така да пробвам, че ми се струва много вкусно.

# 73

Здравейте!

Стилян от снощи е с Т, не много висока, но достатъчна, за да иска само да ме гушка и да си играе само с мен. Дано се размине с другите "екстри". Снощи почти не е спал и сега откърти още в 12.00 ч.

Пете, много се радвам за теб. Лека бременност ти пожелавам!

Като говорите за рула и торти и мен ми се прияде. Тия дни, ако съм на кеф, мога и аз да врътна една.

Чао засега и лек ден  Heart Eyes

# 74
  • някъде ... тук ...
Ваня, дано не е грипа Praynig

Аз писах на Сиси на ЛС, ама ето и тук (+ сладкиш с компот Simple Smile):
РУЛО
11/2 ч.ч. пресято брашно
1 ч.ч. захар
4 чйца
2 с.л. олио
1/2 яйчена черупка хладка вода
1/2 ч.л. хлебна сода
1 ванилия
Разбиват се яйцата и захарта до стопяване на захарта, после се добавя всичко друго едно по едно, като последно е брашното.
Изсипва се сместта в предварително намазана с олио хартия в квадратна тава.
Пече се в умерена фурна.
След изпичането, се обръща върху намокрена с вода кърпа (аз си имам една, която ползвам само за това), отлепя се от хартията, маже се със сладко пожелание и се навива внимателно.
Отгоре може да се поръси с пудра захар, а може и така да се остави.

Сладкиш с компот от кайсии
1 компот
1 ч.ч. захар
5 яйца
11/2 ч.ч. брашно
1 бакпулвер
1/2п. краве масло/маргарин
Разтопява се маслото в тавата и се нареждат плодовете от компота с кожата надолу.
Разбиват се яйцата и захарта до стопяване на захарта като се отделят 2 белтъка за глазурата после.
Добавя се всичко останало към сместта и се разбива добре.
Изсипва се върху плодовете в тавата, пече се в умерена фурна.
След изпичането се обръща в друга тавичка.
Сиропира се, както е горещо, с водата от компота.
След като изстине, се маже глазурата - 2 белтъка+5-6с.л. захар+малко разтопена захар.

Да ви е сладко  chef  Hug

Общи условия

Активация на акаунт