Много мина, мъничко остава, скоро НОЕМВРИЙЧЕ ще гушка мама

• 56 604
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
"Kaia Trifonova" на гладно ли взимаш сутрин ?
Не дразни ли стомаха, че аз с тези черва се страхувам да не ми образува спазми по - високата доза ...

# 451
Bybs, сутришното е на гладно да. Ама аз спя докато го пия:)))). Вече съм на 4.2 и съвсем в полусън ми е.

# 452
Аз ги пия в 12.00 17.00 22.00

# 453
Момичета, има ли сред вас такива, които все още да шофират? Как се справяте? Аз нямам особен избор и продължавам, а и предпочитам. Ама сега се замислих, как наскоро една мама ми казваше, че ѝ се виждало опасно...

# 454
Момичета, има ли сред вас такива, които все още да шофират? Как се справяте? Аз нямам особен избор и продължавам, а и предпочитам. Ама сега се замислих, как наскоро една мама ми казваше, че ѝ се виждало опасно...

Изключително рядко, само ако нямам друг избор. Слагам само диагоналната част от колана (дори и когато само се возя). И само кола с автоматични скорости - моята, която е с ръчни събира прах пред входа. Много ми натоварва корема постоянното напрежение от съединителя.

# 455
То какво не е опасно… карам си като се налага, онзи ден последно карах, около 50км градско, обаче последните 15минути гърба ми беше леща, много ме болеше както и да се намествах. Иначе за опасно… различни гледни точки.

# 456

Аз също шофирам но на близки разстояния нямам проблем за сега

# 457
Че аз, ако спра да шофирам, ще си седя само в района на жилището ни, никъде не тръгвам на по-далечни разстояния - става ми тежко от ходене, получавам задух, стълби катеря като тюлен, запъхтявам се, потя се, ужас някакъв. Въобще мъка!

Тази вечер съм с ужасни киселини. Пих си сиропа, обаче почти никакво облекчение. Отделно и нещо храната днес не ми понесе, явно и от там киселините са още по-ужасни и място не си намирам. Направо не знам какво да правя 😒

Да ви питам, какво усещате като имате контракции? Не знам какво точно да очаквам? Понякога като се преуморя или нещо такова усещам корема си доста твърд, но като поседя малко и си почина, ми отминава. Това всъщност контракции ли са?

# 458

Аз спрях преди месец. Много се натоварвам и напрягам с ненормалниците по пътя и реших да не си го причинявам. Колан слагах до последно, но постоянно го дърпах в движение. Много съм свикнала с колата и нямам търпение да се завърна към активното шофиране след раждането. Ползвам в момента таксита, но под 20лв сметка на излизане не ми мърда. Ограничила съм само до АГ и прегледи.

# 459
  • София
Малеее колко много сте изписали.
Всички момичета, където сте в болница, пожелавам скоро да се нормализират нещата и да се приберете вкъщи.
Аз съм на лекции от 11.09. почти по цял ден и грам не смогвам с нищо......имам стягания, но са кратки и не постоянни. Други ден съм на преглед за болничния и ще видя какво ще каже и доктора за стяганията. Беше ми изписал Биолектра ама само за 1 седмица....
Със спането е някакъв кошмар - будя се, въртя се, изтръпват ми ръцете. Краката ме болят....абе ужас. А имам още месец и малко....

# 460
Здравейте!

Някой посещавал ли е училище за бъдещи родители в София и има ли препоръки? Интересувам се от вариант за индивидуален курс, не ми се ходи на обучение в група.

# 461
Здравейте!

Някой посещавал ли е училище за бъдещи родители в София и има ли препоръки? Интересувам се от вариант за индивидуален курс, не ми се ходи на обучение в група.

Аз да ходя в шейново има и на други места

# 462
Аз си шофирам всеки ден. Засега не ми е проблем, а и нямам друг избор. Живеем на вилна зона и дори до мгазина не мога да ходя пеша.

# 463
  • София
Шофирам в краен случай тъй като всичко си върша от вкъщи или ако има нещо ММ ме кара. Онзи ден карах и честно казано доста се напрегнах....обичам да шофирам, но сега определено се напрягам и е по добре да избягвам тези моменти.

# 464
Аз си шофирам всеки ден. Засега не ми е проблем, а и нямам друг избор. Живеем на вилна зона и дори до мгазина не мога да ходя пеша.

Точно за това попитах. Ние живеем на 40 км от града и нямам особен избор, освен този. Друга тема е, че когато бременеех с дъщеря ми спрях да шофирам. Точно както една дама по - горе беше написала, натискането на съединителя ми напрягаше много неприятно корема и тогава спрях. Но имах избор. Сега освен, че не усещам такова напрежение и нямам избор, като че ли ми е и по - добре, да шофирам, по - леко ми е, все едно имам допълнителна опорна точка при пътуване. Та ми беше любопитно, дали има още някой в моята ситуация. Явно, не съм сама Blush

Общи условия

Активация на акаунт