Много мина, мъничко остава, скоро НОЕМВРИЙЧЕ ще гушка мама

• 56 595
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Минавам да дам отчет,в 34г.с. бебо е 2450гр. С главата надолу е и за сега съм за нормално раждане. Спираме магнезий и нош-па. Сменаме Ferrotone с ампули Тотхема за 10 дни2×1 които едвам открих и после продължавам с Феро-фолгамма Нео 2×1до раждането тъй като хемоглобина ми е 106.За киселини ми изписа Gastroruss сашета.

За трудно откриваемите хранителни добавки и лекарства, да споделя, че намерих в сайта на SoPharmacy опция за проверки, в кои техни аптеки има наличност на дадения продукт. (На мен ми изписаха някакво екзотично желязо, а тази опция чудесно ми помага да се ориентирам къде да го търся).
Иначе, при мен в 33+3 е 2.300 кг., главично, плацентата ми вече е първа степен. Но още продължавам магнезия.

# 511
Защо спирате магнезия ?
Аз имам чувството, че до последно ще ме кара да го пия моята АГ в 33+2 дни съм.
Минавам да дам отчет,в 34г.с. бебо е 2450гр. С главата надолу е и за сега съм за нормално раждане. Спираме магнезий и нош-па. Сменаме Ferrotone с ампули Тотхема за 10 дни2×1 които едвам открих и после продължавам с Феро-фолгамма Нео 2×1до раждането тъй като хемоглобина ми е 106.За киселини ми изписа Gastroruss сашета.

# 512
  • София
Защо спирате магнезия ?

По принцип магнезия се пие до началото на 9 месец - 36 г.с. и после се спира за да може след това организма да се изчисти и родилния процес да си тръгне нормално.
За тези, които ще сме секцио може и да се пие до последно или няколко дни - седмица по рано да се спре.
Но понякога всичко си е строго индивидуално според състоянието на жената.

# 513
Ясно, благодаря 🙂

[/b][/i]
Защо спирате магнезия ?

По принцип магнезия се пие до началото на 9 месец - 36 г.с. и после се спира за да може след това организма да се изчисти и родилния процес да си тръгне нормално.
За тези, които ще сме секцио може и да се пие до последно или няколко дни - седмица по рано да се спре.
Но понякога всичко си е строго индивидуално според състоянието на жената.

# 514
Здравейте момичета!
Да се отчета след днешния преглед: всичко е наред с девойката, тежи 1590, 30г.с.

Следващата седмица съм на фетална морфология и нямам търпение…

Обаче хемоглобинът ми е паднал, въпреки че пия Малтофер. Докторът ми каза да го заменя с билкова кръв. Може ли някакво мнение на коя фирма да си купя?

# 515
Здравей,
Как са ти Фолиевата, Б12 и Д3- имат пряко отношение към Хемоглобина, не е само Желязото.
Моят беше паднал на 116, но запопнах подезичен Б12 - 1мг и х 1 табл Неофилик-Мета.
След 3 седмици, Хемоглобина ми се качи 121, както и Б12 от 235, на 425.
Билкова кръв е на Флорадикс- това е сироп и е хубав, в началото го пиех и хемоглобина ми беше 131, но като започнаха проблемите с прилошаването не можех да го пия. И продължих само с Б12 и Фолиевата.
През 6м спрях всичко, защото хапвах повече месо и така задържах нещата. Но в 7месец имах пак проблеми със стомаха и ест.нещата тръгнаха надолу и се наложи да включа пак Б12, Фолиева и Д3, месо и протеин.

Здравейте момичета!
Да се отчета след днешния преглед: всичко е наред с девойката, тежи 1590, 30г.с.

Следващата седмица съм на фетална морфология и нямам търпение…

Обаче хемоглобинът ми е паднал, въпреки че пия Малтофер. Докторът ми каза да го заменя с билкова кръв. Може ли някакво мнение на коя фирма да си купя?

# 516
Билкова кръв има и на таблетки, аз понеже съм несериозна относно пиене, смучене и пръскане, предпочитам таблетки - събирам всичко, което имам да пия в една шепа и ги гълтам от раз да знам, че съм го направила и няма да забравя. Много забравям. Дори да си сложа аларма на телефона, като я видя все нещо друго правя и си казвам “Ей сега, след 2 минути си капвам капките Вигантол” и се сещам в 1 през нощта случайно…
Моят хемоглобин е 110 😒 подозирам, че е заради лошото хранене, с миналата бременност нямах проблем, но се хранех с повече месо и месни, а сега основно ми се ядат картофи 🫣 и сега ще опитам с билков а кръв да стимулирам нещата, ако не стане, ще взема и аз някакво желязо. Но ме е страх от запек и все още се надявам по друг начин да успея…

# 517
110 е добре спред мен, но ако не се контролира пада. Моят е 99. Взех течна билкова кръв. И аз не обичам да пия лекарства и като теб ги пия наведнъж 😀 Ако не ми хареса, ще пробвам с таблетки. Благодаря!

# 518
Момичета, които приемате Магнезий Диаспорал в каква дозировка взимате и по колко. АГ реши да ми смени магнерота след кризата с червата но изписа Диаспорал 4*1 от 400мг. Или биолектра, което ми се струва много. Знам, че тези форми се усвояват по - лесно от магнерота за това ми се струва много.

# 519
Еха, на мен в краен случай ми дават да изпия второ за деня, иначе само по 1. Според моята АГ едно прахче диаспорал се равнява на 6 хапчета магнерот.

Момичета, които приемате Магнезий Диаспорал в каква дозировка взимате и по колко. АГ реши да ми смени магнерота след кризата с червата но изписа Диаспорал 4*1 от 400мг. Или биолектра, което ми се струва много. Знам, че тези форми се усвояват по - лесно от магнерота за това ми се струва много.

# 520
Мисля си да опитам сутрин и вечер по едно прахче от 300мг. Разтваряте ли във вода или директно го пиете.
Еха, на мен в краен случай ми дават да изпия второ за деня, иначе само по 1. Според моята АГ едно прахче диаспорал се равнява на 6 хапчета магнерот.

# 521
Зависи от вида. Приемах и разтворимо и саше директ.

Мисля си да опитам сутрин и вечер по едно прахче от 300мг. Разтваряте ли във вода или директно го пиете.

# 522

Аз приемам Диаспорал 400 3×1 прахче разтв в вода. Имам си разхлабване,но е само сутрин еднократно. Не може да се предозирате от него и единствено диарията е нежелен ефект. Ако ви действа като при мен, няма проблем.

# 523
Благодаря много за включванията то дозата ще в напасна ами май ще се окаже, че ми вдига кръвната захар заради подсладителите .... та ще видя след експеримента какво ще правя ако се потвърди, че вдига. Честно казано от магнерота нямах кой знае какъв ефект и нз как ще карам до края.

Аз приемам Диаспорал 400 3×1 прахче разтв в вода. Имам си разхлабване,но е само сутрин еднократно. Не може да се предозирате от него и единствено диарията е нежелен ефект. Ако ви действа като при мен, няма проблем.

# 524
Аз съм на Диаспорал 400 мг, 2*1. Пробутаха ми в аптеката на 2 пъти директ - разтворимото ми се отразява по - добре

Общи условия

Активация на акаунт