Отговори
# 30
да почерпя за 9 месеца на Алекс

# 31
  bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИС З! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!  bouquet

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ ДНЕС! Hug Heart Eyes Hug

Мама Диди и Халапела, добре дошли! Peace

И Мецанка я няма, и Филипка пак зачезна... Sad

От снощи започнахме твърда борба със смученето на палеца на Велина. Резултатът - безсънна нощ за мама, но с някакъв напредък в начинанието... Продължаваме! Mr. Green
Продължаваме да се борим и с гадните вируси, които днес са вече при Вили и мъъъничко при мен... Tired

# 32
Честит рожден ден на Мис З   bouquet

Честит 9 месец на Алекс на Петето  Hug

А тука страшно духа,явно в С-я не е така и сте по разходки  Rolling Eyes

Енвия, как се справяш със смученето на палеца? При нас няма такъв проблем,но знам ли .... може като махнем биберона да се появи  Thinking

Колко от вас слагат децата си на гърне?

Последна редакция: сб, 20 яну 2007, 16:01 от Мис КаприЗ

# 33
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИС 3!!!!  bouquet
Честито на месечинковците!  bouquet Специално на адаша Hug
Честито на всички, които са имали повод през последните 3-4 дни!  bouquet
Добре дошли на новите  мами!  Hug

Аги, благодарско за поредната разкошна тема Heart Eyes

Не съм чела от 2-3 дни тук какво става, но вече 3та нощ Али Бали не спи ooooh! Зъби ли са, какво са, не знам, но е ад Rolling Eyes

Кате, браво! Hug

Енви, сподели как се отказвате, пък после аз ще кажа мен как отказаха в 1ви клас (ей от туй много се срамувам да знаете Embarassed)
раче, ако не сте тръгнали все още насам да ти напомня да ми звъннеш, нали с еразбрахме без бой Peace Crazy
за Татянка си мисля....какво ли става след ураганите при нея newsm78 да пише при 1ва възможност Hug
Деичка, утре мислим да му купуваме и да почна да го слагам Peace

# 34
  • София
Да, не беше хич лошо времето в С-я, щом при нас вятъра не беше чак толкова силен, значи в другите квартали е било съвсем спокойно.

Дея, аз преди 1-2 седмици почнах да пробвам с гърнето, но нищо не се получи, малкия постоянно се опитваше да става от него и да го ръфа.   Close  Оставих го засега и ще пробвам пак след известно време.

# 35
Смученето на палеца   baby_neutral ми е болна тема - аз съм го смукала, но не помня как и кога са ме отказвали, а синът ми още е силно пристрастен.  Close Категорично реших, да не допускам Вили, да се пристрасти, като Пепи!  Crossing Arms Засега съм й сложила лепенка на палеца /тя смуче само левия Shocked/ и като я налапа, й става гадно и не продължава, ноооо така няма начин, да се самоуспокои и все търси мен.  Rolling Eyes Да видим, кой ще надделее... Mr. Green
Смини, приемам съвети!  Hug Обаче, като се задълбочат нещата, както е при Пепи - просто нищо, ама нищо не помага... Tired

Дея, Велина ползва гърне от повече от месец и доста успешно - почти няма празно и съм много доволна. Peace

# 36
  • 2 етажа над тавана
При нас пък доста духаше и бяхме около 30 мин. само навън Sad
Аз купих гърне, но още не съм я слагала Маги на него. Споделете по кое време вие слагате вашите мъници - преди, след сън, преди, след ядене - въобще просветете ме, моля Praynig Mr. Green

# 37

Дея, Велина ползва гърне от повече от месец и доста успешно - почти няма празно и съм много доволна. Peace

Значи знае за какво е  Peace

Аз купих гърне, но още не съм я слагала Маги на него. Споделете по кое време вие слагате вашите мъници - преди, след сън, преди, след ядене - въобще просветете ме, моля Praynig Mr. Green

И аз искам да знам  Grinning

Днес ние излязохме с колата,реших да слезем на центъра да повървим,ама страшно духа  Confused и не ми е за друго,ами не приятно е  Confused Сега се сънуди,но пък слънцето с ескри и сигурно няма да излизаме повече,най много на пазар из магазина  Mr. Green

# 38
Да, вече определено знае, за какво е гърнето! Слага се на гърне задължително след сън и след ядене и пиене на вода, преди и след разходка, а оттам нататък - винаги, когато се присети мама.  Mr. Green Сигурно звучи ужасяващо, но всъщност е много елементарно и приятно. УСПЕХ! Hug

# 39
  • София
Здравейте!
Днес голямо миткане стана - първо бях на изпит - надявам се, че съм го взела/ ще се разбере другото седмица! После след едночасов престой в парка тръгнахме към центъра пеша, поразходихме се, гледахме телефони, минахме през Халите и се прибрахме с метро преди малко!

Наистита Мецанка я няма от много врмее - никой ли и няма координати някакви? Филипка също!

# 40
  • София
Mацки, спомня ли си някой адреса на сайта на ТСМ?

# 41
Mацки, спомня ли си някой адреса на сайта на ТСМ?

Заповядай  Абе ,Рени твоят мъник да не проходи  Grinning 

# 42
Честито на всички, които празнуват   bouquet

Аги, може ли пак да ми сложиш снимката на Стенли, че някъде е изчезнала  newsm78

Аз днес пак бях на изпит и надявам се последен за този семестър. Сега отивам да дочета старата тема и се връщам да се включа по темите.

# 43
  • Boston, MA
Честито, сладки месечинки!

И аз да се запиша в новата тема с дежурен въпрос:

Юлче, (а и всички останали с домашни любимци, без да броим свекървите  Mr. Green), как опазвате храната на животното от бебето? Дани откак пропълзя, само в на котето храната се вре, бърка, маже, разсипва, ако го оставя, сигурно и ще я яде...

# 44
Мамчета, моля ви ако искате да ви кача снимки ми пратете линк на лични към умалената снимка.
И за втори път ви моля, дайте малко заглавия на теми, че аз поетична личност, но не е честно все сама да ги съчинявам...

Общи условия

Активация на акаунт