Отговори
# 45
Нещо като "Скоро АПРИЛчето прави годинка и весело ще тича вънка "  Blush
"Вече е с характер малкият АПРИЛски хакер"  Mr. Green
"Започват да говорят,малките АПРИЛски бърбарони"  Mr. Green
"Вчера беше бебче ,а днес вече пъчи се и перчи,Априлското човече" Mr. Green 
"Всички Априлски мишки и мишоци тук на  събрание"
"Тръгва Рачо капитана да преплува океана с параход и Априлският мишок" Mr. Green Crazy
"Скубят,мрънкат,викат и дърдорят -пазете се Априлчетата скоро ще проходят" Mr. Green hahaha

Само глупави ми идват на ума сега  Blush Mr. Green

Последна редакция: сб, 20 яну 2007, 19:48 от Мис КаприЗ

# 46
Значи пооправих няколкото снимки, проверете всичко ли е ок.

Вече е с характер малкият АПРИЛски хакер - тва ме изкефи тотално....!!!
И бързам да се оправям, че кокош-къмпанито за запие без мен, ще изпусна джаболата с този форум, мили мои! Mr. Green

# 47
Енви, с мен са пробвали какво ли не ooooh!
и накрая...1ви клас като бях, ми ушиха ръкавички, без пръст, от мъхест и вълнен плат и после зашити на пижамата...така се отказах Embarassed Rolling Eyes успех  Praynig

Бубка, на нашия котак храната и водата са в кухята, но там не го пускам Али Бали Peace

Деич, това с хакера е върха Crazy

# 48
Дея, като прочетох предложението за темата "Тръгва Рачо капитана....." се присетих, че и вие слушате детските песнички. Да те питам, малката радва ли им се?

Аз до 5 годишна възраст съм си смукала палеца  Embarassed и не помна как са ме отказали.

Цачи, и аз се опулих на лентичката  newsm78 бременна ли си или това е за друг?

Гърне, ползваме го от както Стенли е на 6 месеца и седи. Винаги като стане от сън, след ядене и преди разходка го слагам. Определено вече знае за кво е  Peace

Аги, мерси  Peace снимката е там.

Постригахме само бритончето на Стенли преди месец, аз и баща му, защото косата му е много дълга и му влизаше в очите, ама то сега пак е за постригване  ooooh!

Последна редакция: сб, 20 яну 2007, 20:20 от Nadeto

# 49
Дея, като прочетох предложението за темата "Тръгва Рачо капитана....." се присетих, че и вие слушате детските песнички. Да те питам, малката радва ли им се?

Ами аз да ти кажа рядко и пея,пускам от комп. музика,но не и прави много впечатление,само понякога се заслушва като чета приказка  Rolling Eyes ,качила съм си на диск детски песнички да пускам в колата,ама не съм много сигурна дали и харесва  Rolling Eyes Но виж ако и пуска само реклами цял ден -е то тогава е супер тихо и се слуша и гледа само телевизора  Mr. Green 

# 50
На Стенли понеже му пеех няколко песнички и после ги свалих на компа, като ги чуе е голяма радост, но това за диска за колата е идея, иначе аз му пея в колата и доста странно ме гледат  Joy

# 51
  • София

От Априлския Форум  Heart Eyes Hug  bouquet
Добре дошла в отбора на тридесетгодишните!!!

Последна редакция: сб, 20 яну 2007, 21:41 от х_diabet_mama

# 52
  • София
И Петя П я няма  newsm78

Непомня дали поздравих новите мами   bouquet welcome

# 53
HAPPY BURTHDAY ,  missZ

Нека огнище да топли ръцете ти, вино да топли сърцето ти, обич да топли душата ти и Бог да те закриля в делата ти!!!   bouquet

# 54
честит рожден ден ИВКА    bouquet
честито на месечковците ни    bouquet

# 55
  • София
Хайде на кафенцето!     

bdbaloni MissZ и Ивка! Бъдете много обичани и щастливи!

Честито  и на сладурковците ни, които днес порасват с още един месец! newsm44 newsm44 newsm44

Смини, все още съм си в София, покрай грипа се чудя как да тръгна с влака за Варна и най-вече кога  newsm78

Вчера Емо имаше злополучно падене от канапето, докато татко му го пази да се наспи. Днес се оказа с ожулено носле. Сега гадаем дали се е ожулил докато е пълзял из къщи или е резултат от падането  newsm78

Цачиииии, не  е хубаво така - знаеш ли в какъв размисъл си ни хвърлила. Лентичката за теб ли е или за кръщелничето?

# 56
  • София
"Eй, гаджееее!""Гадже, ела да те погаля, защо пак ме джобиш?!""Ех, тези жени, все от портфейла се интересуват!"

Честит Рожден Ден на Мисчето и Ивка! Hug Hug Hug

# 57
Данич, страхотни снимки, наистина!  Hug Ама и коментарите си ги бива   Mr. Green

Честито на месечковците от вчера и днес   bigdance2[/glow]

MissZ, честит рожден ден на патерички   bouquet
Кате, да ви е жив и здрав бъдещия студент!

На гърнето нямаме особен успех  Blush Чишка само първия път като я сложих, но за мен това си беше чиста случайност. Всеки следващ опит да я сложа е съпроводен с протести, а не искам да се наплаши от гърнето  Crossing Arms Някой друг така  newsm78 Дайте идея как да я залъжа да седи  newsm78

# 58

Черпя за 9тия месец

# 59
Леле, Мирелка, каква почерпкааааа ... добре че е виртуална, че иначе ми отиде диетата на кино  Mr. Green

Момичета да ви се оплача - преди малко дойде хазаина за подновяване на договора и вдигна наема с още 30 евро  Cry Миналата зима го вдигна с 80, сега с 30  #Cussing out #2gunfire Ще трябва да търсим нова квартира, а това никак не е лесно тук. А мъжа ми е на работа с постоянен договор и не върви да се местим в друго населено място, пък и откакто съм дошла в Испания, сме си в това градче и хич не ми се започва отначало всичко. Като си пердставя и местенето на всичкия багаж  ooooh! кошмар  Twisted Evil Айде стига съм ви занимавала с мойте глупости. Само стискайте палци да излезе нещо тук  Praynig

Последна редакция: нд, 21 яну 2007, 15:04 от елидима01

Общи условия

Активация на акаунт