Отговори
# 90
Авторке, къде ги намираш тия мъже, че от минута едно тръгвате да се уточнявате кой какво искал?

1. Не съм казала, че от минута едно се "уточнявам", ако се "уточнявах" нямаше на пускам тази тема, а щях да се "уточня" направо с човека.

2. Човек горе долу има идея с каква нагласа тръгва с даден човек и как гледа на него.

# 91
Да да, покажи се като страхотно мрънкало или в друга негативна светлина и чакай да продължат да те харесват. Това е валидно до някъде при вече изградени взаимоотношения, но в начален етап много лесно се разсъхват нещата. Постави се в аналогична ситуация - мъж който харесваш се показва в негативна светлина - държи се лошо със сервитьорките, пие и налита на бой, или пък е страхотно мрънкало - дали ще продължиш да го харесваш?

Такъв нямаше да има шанс за втора среща. Някои неща са hard line.
В друг случай, нямаше да прибързвам, ако нещо не ми допада в мъжа на 100%. За мен нито светът, нито хората са черно-бели.
Относно мрънкането, случва се често. Зависи в кой период от месеца се общува с жените, при някои хормоните влияят изключително много на настроението. Поне при мен е така. От спокоен и толерантен човек ставам изнервена и заядлива. Случвало ми се един път да мрънкам много на първа среща - за храната, за паркирането, за какво ли не. След това с дни се укорявах, край, уплаших го човека, няма да се обади за твора среща. Но се обади. Други жени обичат да си мрънкат по дифолт, просто в началото не се разкриват.

# 92
Авторке, къде ги намираш тия мъже, че от минута едно тръгвате да се уточнявате кой какво искал?

1. Не съм казала, че от минута едно се "уточнявам", ако се "уточнявах" нямаше на пускам тази тема, а щях да се "уточня" направо с човека.

2. Човек горе долу има идея с каква нагласа тръгва с даден човек и как гледа на него.

Няма как да си сигурна как гледа другият на теб и как желанията му спрямо теб ще се променят с времето. Най-добрият начин да се научиш да избягваш идиоти и насилници е да общуваш повече с мъже, за да се научиш правилно да преценяваш поведението им (без да спиш с тях, щом така се чувстваш комфортно). Имането на приятели мъже също много помага. Иначе общовалидни правила "как да разпознаем свестния" няма, защото всяка жена жена харесва различен тип мъже. И ако вземем горния пост, ако мен мъж ме потърси след като съм му скъсала нервите на първа среща, аз няма да му се обадя. Просто мразя драма Куин, а мъжете на които им допада такова поведение от самото начало искат целият им живот да е като турски сериал. Та хора и идеали разни.

# 93
Авторке, започни да подбираш повече. Изглеждаш всеядна, скачаща на първия срещнат и лепка. Направо си идеална за тези така омразни манипулатори, те си умират за мнооооого сериозни девойки, минават ги и продължават нататък.

# 94
Нарцѝса, казах още в началото, че не се занимавам с всеки срещнат, точно обратното.

Пуснала съм темата, защото в момента има човек, който харесвам и ми е трудно да го преценя, а не защото "скачам на първия срещнат и съм лепка".

Ако искаш все пак да сме продуктивни по темата, моля те сподели повече за тази част и защо мислиш така, че ми стана интересно:

.....

те си умират за мнооооого сериозни девойки, минават ги и продължават нататък.

# 95
  • София
Зависи той теб дали харесва.

# 96
Изчетох темата с интерес. Напълно разбирам какво питаш и разбирам защо е трудно за формулировка. За мен, когато бях млада, с мъжа с когото ще имам интимност трябваше да преминем през фазата на приятелството. Някъде там, по време на този етап става ясно дали има и химия. От приятелството тръгва всичко, но също така смятам, че е възможно да съществува приятелство между мъж и жена и без интимност. Също така, понеже предусещам коментари, това не значи задължително да имаш интимност със всичките си мъже- приятели. Приятелството е едно такова много специфично нещо, което подложено на трудности много бързо отсява плявата. А сред приятелите се оказва, че с някой се случва и химия. Дали това е безгрешната рецепта - едва ли, винаги може да има провал. Приятелства се създават и се губят, всички се променяне, развиваме, но някъде там според мен е верния отговор.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 15:23 от _re_ge

# 97
Ще повторя по-бавно и с други прости думи. За да се чудиш дали този е ок, явно досега не си подбирала и си попадала на не-ок. И да има знаци, ти няма как да ги разбереш, а то и няма такива. Даже някой да се покаже сериозен, мъжете не са фенове на фасоните и както кандидатката заема две седмици праймтайма, внезапно ще я гоустнат и без секс.
А то и ти май не си по секса, тъй че... Не го мисли толкова.

# 98
Е, това вече е прецакване - тъкмо кандидатът минал теста и хоп, какво стана, че той изгуби интерес...

# 99
Защо ли имам чувството, че тези с вулгарните коментари не сте жени както сте си написали в профилите, звучите като някой като този с татуировките, дето е много популярен в момента?
Ще повторя по-бавно и с други прости думи. За да се чудиш дали този е ок, явно досега не си подбирала и си попадала на не-ок. И да има знаци, ти няма как да ги разбереш, а то и няма такива. Даже някой да се покаже сериозен, мъжете не са фенове на фасоните и както кандидатката заема две седмици праймтайма, внезапно ще я гоустнат и без секс.
А то и ти май не си по секса, тъй че... Не го мисли толкова.

Няма нужда да повтаряш бавно, разбрала съм те, не си казала нещо толкова сложно за разбиране.

Просто те питах да кажеш защо мислиш, че манипулаторите "най ги обичат свесните, че ги минават и си заминават". А ти изписа 5 хипотези за мен, и пак не ми отговори на въпроса.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 14:42 от Анонимен

# 100
Защото се държиш точно като тези надути лигли с 'ценностите', точно толкова подскачаш, точно толкова тъпи въпроси задаваш. И това, че ти попадаш на ама наистина съвсем боклуци, не означава, че другите не сме жени.
По-скоро мъжете трябва да те питат какво пък толкова ценно предлагаш, че да отложат секса. Съдейки по темата - не много, да не кажа нищо.

# 101
Ако харесваш даден човек, не виждам защо трябва да отлагаш секса. Е, не е казано, че трябва да спите на първа среща, но тези правила за секс след трета среща за мен лично са ала-бала. Запознах се с мъжа ми в сайт за запознанства (шок) и си легнахме на втората среща (още по-голям шок). Харесахме се, комуникацията беше супер, бързо разбрахме колко сме сходни по характер и имаше привличане. Аз лично бързо мога да преценя дали отсреща човекът е сериозен. Да, има добри актьори, но интуицията ми работи + имам все пак някакъв опит и трудно някой играч да ме преметне.
Не го мисли толкова много. Ако ти се прави секс - прави. Ако толкова се притесняваш някой да не се "възползва" от теб и да те нарани - по-бавно и по-предпазливо карай, но бъди сигурна, че и да е свестен, и супер много да те харесва, едва ли ще те чака супер дълго да го поискаш и ти.

# 102
Fire666, благодаря ти за съвета и за споделения опит. Радвам се, че така са се развили нещата при вас. Relaxed

# 103
Повечето жени имат интуиция за това какъв човек стои срещу тях. И, ако иска само няколко пъти секс. Не мисля, че и най-големите свалячи и бройкаджии, биха се занимавали с някоя да я лъжат, че искат сериозна връзка. Просто е губене на време. Толкова златна да и е на някоя(с извинение), че точно пък в схеми да влезе някой, че нея точно да опъне за бройката. Надали.

# 104
  • София
Искаш да различиш нормалния флирт и куртоазия при една "забивка" от специалното отношение? Защото, да, нормално е да ти прави комплименти и да се отнася добре, това си е част от етикета. Може да се държи чудесно и дори и секс да не иска, да не се обади повече - защото в крайна сметка това е и възпитание.
Според мен тук разликата е, че в единия случай говорите на повърхностни теми като времето, а когато има истинска химия, откривате бързо общ хумор, довършвате си изреченията, а вълнението не може да се скрие. Просто когато има клик - има и това се усеща. Закачате се на по-необичайни и "странни" теми, които ви обединяват, откривате, че имате сходно мнение по по-специфични въпроси, смеете се на сходни неща. Времето минава неусетно и самото общуване е приятно, а не е просто формална прелюдия към друго. Но пък понякога физическото привличане е водещо и то е много силно, а всичко друго се гради оттам. В твоя случай заложи на първия вариант... Ако пък никога не си усещала дори в приятелство какво е да се свържеш с някого и да си кликвате - тогава е трудно да се опише, трябва да се изпита. Някои хора са по-интуитивни, други по-аналитични. Важно е да следваш себе си спрямо своя опит. Различни сме. Това е от мен.

Общи условия

Активация на акаунт