Да спиш с някой и после нямаш връзка, в която да получиш любов и грижа си е прецакване.
Като цяло гледай дали наистина ги е грижа, аз водя задълбочени разговори, споделям и за проблемите си, знак е ако някой иска наистина да ти помогне още в началото, имала съм ухажор, който ми е купувал лаптоп например на трета среща, защото моя се развали внезапно и бях в шок, аз съм геймър, човекът искрено искаше да ме види щастлива.
Като цяло, ако не прави нищо и не изразява загриженост и много бърза, не е твоето. Аз изчаквам максимално време, може и месеци, най-дългото ми е 2 години, не се отказа момчето.
За съжаление повечето жени в бг са лесни, видно и от коментарите тук. Жената е наградата, а не мъжът.
Зависи и какво търсиш, красиви мъже няма да чакат, но това не е и най-важното. Също както и красивите жени не са лесни, само грозните пускат бързо, че да не изпуснат.
Не пия, не пуша, не се хихикам, не флиртувам, личи си веднага, че съм бетон и плявата сама се отсява.
Търся интелект, разговарям само на адекватни теми за разговор, никога засягащи физическа интимност, не и в началните срещи. Обличам се стилно, личи си че имам и добър стандарт финансово.
Но дори и да правиш секс, ако си много привлекателна някой по-невзрачен можеш да го въртиш много и да извлечеш ползи от него. Ако един мъж те обича ще иска и по екскурзии да те води и винаги ще иска да ти помогне ако имаш проблем.
Я си представи че се омъжиш за някой льольо дето много сладкодумен и се разболееш от нещо тежко и ти бие шута. Трябва да се тестват тия неща предварително, как реагира, до колко е склонен да те обслужва ако нещо стане. Мъжете ни тестват, да не говорим че масово възрастните родители на мъжа се гледат от жената и ние можем да си ги тестваме колкото си искаме.
Хормоните ми не бушуват като на тийн, че да умра без секс. Всеки мъж иска достъп до фино красиво младо женско тяло, но не всяко женско тяло иска да се потят някакви шопари върху него, особено пък като знам как изглежда средно-статистическият българин

Че и анонимно...явно много те е срам и има защо.
)
Даже и да го отрежеш може в началото, ако има интерес, няма да се откаже, но затова трябва наистина да има голям интерес.