Отговори
# 60
Скрит текст:
Абсолютно те разбирам. Аз цял живот съм била във връзки, преди някак по не ми пукаше особено, сега съм над 30 и точно това ме притеснява, не желая да давам достъп до тялото си на някакви примати, без да имаме истински изградени чувства и да го усещам. С предишните връзки се доверявах на усещането си и това, че бившите ми показваха изключителна загриженост към мен и наистина не им пукаше за секса и не са ме натискали, въпреки че не сме чакали много, но ги усещах сигурни и не сгреших, бяха дълги сериозни връзки.
Да спиш с някой и после нямаш връзка, в която да получиш любов и грижа си е прецакване.
Като цяло гледай дали наистина ги е грижа, аз водя задълбочени разговори, споделям и за проблемите си, знак е ако някой иска наистина да ти помогне още в началото, имала съм ухажор, който ми е купувал лаптоп например на трета среща, защото моя се развали внезапно и бях в шок, аз съм геймър, човекът искрено искаше да ме види щастлива.
Като цяло, ако не прави нищо и не изразява загриженост и много бърза, не е твоето. Аз изчаквам максимално време, може и месеци, най-дългото ми е 2 години, не се отказа момчето.
За съжаление повечето жени в бг са лесни, видно и от коментарите тук. Жената е наградата, а не мъжът.
Зависи и какво търсиш, красиви мъже няма да чакат, но това не е и най-важното. Също както и красивите жени не са лесни, само грозните пускат бързо, че да не изпуснат.
Не пия, не пуша, не се хихикам, не флиртувам, личи си веднага, че съм бетон и плявата сама се отсява.
Търся интелект, разговарям само на адекватни теми за разговор, никога засягащи физическа интимност, не и в началните срещи. Обличам се стилно, личи си че имам и добър стандарт финансово.
Но дори и да правиш секс, ако си много привлекателна някой по-невзрачен можеш да го въртиш много и да извлечеш ползи от него. Ако един мъж те обича ще иска и по екскурзии да те води и винаги ще иска да ти помогне ако имаш проблем.
Я си представи че се омъжиш за някой льольо дето много сладкодумен и се разболееш от нещо тежко и ти бие шута. Трябва да се тестват тия неща предварително, как реагира, до колко е склонен да те обслужва ако нещо стане. Мъжете ни тестват, да не говорим че масово възрастните родители на мъжа се гледат от жената и ние можем да си ги тестваме колкото си искаме.
Хормоните ми не бушуват като на тийн, че да умра без секс. Всеки мъж иска достъп до фино красиво младо женско тяло, но не всяко женско тяло иска да се потят някакви шопари върху него, особено пък като знам как изглежда средно-статистическият българин Satisfied
Някак останах с впечатление, че от студентка още пускаш на шопари, стига да те водят по шукарни места и да ти платят фитнеса, силикона , джуките и гучито. Такива нормално на 30 да се огледат и да се окажат сами и с някой с еректилна дисфункция, чакащ ги от 14 месеца.
Че и анонимно...явно много те е срам и има защо.

# 61
  • Столичанин ама не в повече :D
Как да избегнем да спим с някой, който след това да се отдръпне и "изиграе"? Как можем да се застраховаме от нещо такова, или поне максимално?

Не спя на ляво и надясно, само да кажа. Но и това не е гаранция, както знаете, та затова реших да пусна темата.
Единственото което можеш е да не си губиш времето, като преспиш максимално бързо с мъжа, ако след това не се отдръпне значи иска да е по-сериозно с теб, в другия случай всъщност ще си много по-губеща, защото първо това, че отлагаш не е никаква гаранция, че мъжът след като те сексне няма след това да се отдръпне и "изиграе" и в тоя случай ще си си изгубила времето, ако пък се появи някой мъж със сериозни намерения изобщо не означава, че ще чака дори точно обратното. Примерно аз ако тръгна да си търся сериозна връзка в сайтовете за запознанства (защото ако се регистрирам в тях ще бъде единствено за това, че в реалността намирам жени дето стават само за секс (а някои и за това не стават ама и на такива съм се опитвал да дам шанс)) ако някоя ми се дърпа, чао и се насочвам към следващата.
По-дашните жени много по-лесно си намират сериозни мъже за семейства от рапунцелите живеещи в кулите. Wink

# 62
как може някой да те привлича и да го държиш на сухо два месеца от зор…

А такова използвачество направо ме шокира

“ Но дори и да правиш секс, ако си много привлекателна някой по-невзрачен можеш да го въртиш много и да извлечеш ползи от него. Ако един мъж те обича ще иска и по екскурзии да те води и винаги ще иска да ти помогне ако имаш проблем.”

Нито един добър стойностен човек не би използвал някого за облаги……..

Имаше такива видеа за признаци, че той е сериозен към теб. ( като бях отчаяна с бившия изгледах много Grinning)

Примерно ако си му приоритет, готов е да си размести програмата да се видите.

Ако споделя с теб лични неща

Интересува се от личността ти.

Обаче си мисля, че един обигран сваляч ще ги прави тези неща и пак няма да е сериозен.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 17:01 от Не се сърди, човече

# 63
Имаше такива видеа за признаци, че той е сериозен към теб. ( като бях отчаяна с бившия изгледах много Grinning)

Примерно ако си му приоритет, готов е да си размести програмата да се видите.

Ако споделя с теб лични неща

Интересува се от личността ти.

Обаче си мисля, че един обигран сваляч ще ги прави тези неща и пак няма да е сериозен.

Заради тях питам, да. Има доста добри манипулатори и само за да изкярят единия секс са готови всичко да направят.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 11:32 от Анонимен

# 64
Манипулатори и обиграни мъже, винаги ще има, но не е нужно да се приемаш, като невинна жертва. Това зависи изцяло от теб.
Спала си с някой, взела си емоцията и изживяването за себе си,като го видиш, че не получаваш Това, което търсиш  продължаваш.
Научаваш с времето да ги разпознаваш, но чак да го играеш такава жертва, няма нужда.

# 65
Скрит текст:
Аз разбирам авторката, иска да отсее играчите от сериозните мъже. Това си е нейно право, след като търси сериозна връзка. Никъде няма 100% гаранция, но можеш да обърнеш внимание на следните неща:
1. За какво говори, когато си пишете, а не е очи в очи с теб? При онлайн комуникацията задръжките падат и истината лъсва много бързо. Ако пише за секс, значи това и търси.
2. Опитва ли се да ти е приятно, когато сте на среща? Избира ли внимателно къде да те заведе, пита ли те ти какво предпочиташ, изобщо интересува ли се от твоите нужди и предпочитания?
3. Проявява ли интерес към твоя живот и бъдещи планове? Задава ли ти въпроси за теб или говори само колкото да мине времето до секса?
4. Държи ли се прекалено разкрепостено? Намеци за целувчици, демонстриране на прекалена близост или директни намеци за секс говорят ясно за намеренията му.
Може според някои да е прекалено старомодно, но и аз не бих правила секс поне на 3 срещи. В днещно време е толкова лесно да намерят секс, че поне една голяма част от мъжете с такива намерения няма да си губят много времето и биха се отказали. Най-малкото, не е нужно да си лягаш с всеки непознат, само за да видиш, че не става и после да се утешаваш, че ти е било хубаво.

В допълнение към по-горното..

Прайм таймът (събота вечер) за теб ли е резервиран? Интересува ли се от теб като личност, иска ли да те опознае, за да види дали може да имате нещо повече заедно - приятели, семейство, интереси, хобита? Споделя ли в това отношение за себе си? Търси ли общи неща, сходни разбирания за живота? Интересува ли се от мнението ти по ежедневни въпроси? Колко инвестира в комуникация? Обажда ли се/ пише ли, за да те види как си или да те чуе просто, да полафите или като го удари хормончето се сеща в късните часове на нощта? Старае ли се на срещите? Надявам се да не прозвучи меркантилно, но колко инвестира в тях? Едно кафе за кратко или вечеря в ресторант? Да обясня - заинтересованият мъж обикновено иска да впечатли обекта на своето внимание и е щедър в това онтошение. Апропо, впечатляване, опитва ли се да се предствави в най-добрата си светлина, да те забавлява с истории, да те впечатлява с това, което счита за най-големите постижения и най-важните неща в живота си? Представя ли те на приятелите си, чието мнение е важно за него?

Знай, че няма какво толкова да сбъркаш, дори да се държиш като абсолютно мрънкало или в друга негативна светлина, пак няма да прогониш наистина заинтересования, който те е харесал. Ще ти даде нов шанс да се поправиш. Smile Даже и да го отрежеш може в началото, ако има интерес, няма да се откаже, но затова трябва наистина да има голям интерес.

# 66
Манипулатори и обиграни мъже, винаги ще има, но не е нужно да се приемаш, като невинна жертва. Това зависи изцяло от теб.
Спала си с някой, взела си емоцията и изживяването за себе си,като го видиш, че не получаваш Това, което търсиш  продължаваш.
Научаваш с времето да ги разпознаваш, но чак да го играеш такава жертва, няма нужда.

Това, че играя жертва е твое тълкувание.

А това, което ми казваш да направя, не искам да го правя и не виждам нещата по този начин, затова и съм отворила темата, вместо това 50%+ от отговорите са подигравки или критики.

....

Знай, че няма какво толкова да сбъркаш, дори да се държиш като абсолютно мрънкало или в друга негативна светлина, пак няма да прогониш наистина заинтересования, който те е харесал. Ще ти даде нов шанс да се поправиш. Smile Даже и да го отрежеш може в началото, ако има интерес, няма да се откаже, но затова трябва наистина да има голям интерес.

Мерси за страхотния отговор Бизи Лизи ❤
За това, което каза, да, много малко биха продължили след една спънка, защото в днешното интернет време, следващата е на един клик разтояние.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 11:53 от Анонимен

# 67
Тоест искаш нотариално заверено обяснение, че мъжът с който спиш ще е с теб завинаги?
Такива гаранции, никой няма.
Не те карам нищо да правиш, а да приемеш, че не с всеки се получават нещата до гроб. И не е и нужно. Правилният за теб ще остане до теб, а преди това ще отсееш доста плява. И така ще научиш много уроци за себе си, както и да разпознаваш манипулациите.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 12:23 от happy doc

# 68
Да да, покажи се като страхотно мрънкало или в друга негативна светлина и чакай да продължат да те харесват. Това е валидно до някъде при вече изградени взаимоотношения, но в начален етап много лесно се разсъхват нещата. Постави се в аналогична ситуация - мъж който харесваш се показва в негативна светлина - държи се лошо със сервитьорките, пие и налита на бой, или пък е страхотно мрънкало - дали ще продължиш да го харесваш?

# 69
  • София
Истината е, че от едни жени винаги ще си тръгват, при други не искат да си тръгват.

То, един мъж лесно да лапнеш, съвсем друго да задържиш и да изградиш спокойна, уверена и щастлива връзка.

# 70
  • София
Ей това за събота вечер е показателно!
Има такива прости и ясни знаци ...

# 71
  • София
Да да, покажи се като страхотно мрънкало или в друга негативна светлина и чакай да продължат да те харесват. Това е валидно до някъде при вече изградени взаимоотношения,...
То и тогава в даден момент ще ти писне да търпиш. Кой нормален човек ще харесва мрънкала?

# 72
Ей това за събота вечер е показателно!
Има такива прости и ясни знаци ...
Аз често работя в събота вечер, да разбирам че използвам мъжете само за секс ли ? 😆

# 73
Тоест искаш нотариално заверено обяснение, че мъжът с който спиш ще е с теб завинаги?
Такива гаранции, никой няма.
Не те карам нищо да правиш, а да приемеш, че не с всеки се получават нещата до гроб. И не е и нужно. Правилният за теб ще остане до теб, а преди това ще отсееш доста плява. И така ще научиш много уроци за себе си.

Не търся нотариално заверен документ, въпроса ми беше как *максимално* да можем да избегнем това, а не как гарантирано да избегнем. Ясно ми е, че гаранция 100% няма, затова и не я търся.

# 74
  • Варна
Ще ме прощава авторката, ама няма да й е лесно. И доста свестни мъже може да отблъсне, не защото грешката е в тях. Във всеки пост прозира неуважение, снизхождение и подценяване на мъжете по принцип.
 "Има доста добри манипулатори и само за да изкярят единия секс са готови всичко да направят."
Наистина ли считаш, че всеки мъж е готов да се отъркаля с коя да е, че не подбират? Ако е така, кофти среда имаш и докато не я смениш, няма как да попаднеш на сериозни мъже.
Относно това, че те критикували - не мисля, просто се опитваме да дадем друга гледна точка, да кажем/покажем онова, което за нас е сработило. Ако искаш всички да ти аплодират вижданията, набираш клакьори.

Общи условия

Активация на акаунт