Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 87 006
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Скрит текст:
Аз преди получавах имейли за върната стока, скоро не съм. В приложението, понеже съм забранила пуш съобщенията ми се появява еднократно долу на лента, че върнатите стоки са вече при тях. При натискане отива на самата поръчка.
Иначе си следете дали в самата поръчка Ви се е появило това. Срокът за връщане на парите е 14 дни.
Чрез сайта/приложението не съм генерирала връщане. Просто си връщам с бланката, която е в пакета. Нямам такава лента и не намирам, че даден артикул е върнат.
И в поръчката си пише само, че ми е доставена, няма връщане Sad
Моят опит е, че надписът с "инициираното връщане" се появява само когато пратката е с оригиналния етикет от пратката. Появява се още на другия ден , когато човекът от Абаут Ю я приеме от Еконт. Ако генерирам връщане и разпечатам нови документи, не виждам нищо до "изсветляването" на продукта в поръчката. Тогава получавам и имейл. След около седмица се появяват и парите, но официалният срок е 14 дни.

# 391
  • Melmak
Никога не отбелязвам нищо в приложението. Ползвам товарителницата, която изпращат всеки път с бланките в плика от еконт. После само лепвам новия стикер, нося в еконт. След ден, два получавам информация, че е инициирано връщане. Вижда се в профила в приложението/сайта.

# 392
Здравейте,
за първи път получих т. нар. код за компенсация, но във вид на допълнителна отстъпка за избрани артикули. Валиден е до края на месеца и се замислих, еднократно ли мога да се възползвам от него или мога да направя няколко поръчки в рамките на валидността му?

# 393
  • София
Здравейте,
за първи път получих т. нар. код за компенсация, но във вид на допълнителна отстъпка за избрани артикули. Валиден е до края на месеца и се замислих, еднократно ли мога да се възползвам от него или мога да направя няколко поръчки в рамките на валидността му?
Еднократен е, но не винаги намаленията изчезват заедно с поръчката. Често си стоят до края на деня и може да се добави нещо забравено. Когато бяха с цифрово-буквен код, който се въвежда, наистина бяха еднократни.

Забравиха ме за рождения ми ден. Дъщеря ми имаше 20% отстъпка, но на мен не ми се полага. Simple Smile Твърде често пазарувам май. Joy

# 394
Таня67,много благодаря. Сега остава и да си харесам нещо. Съвсем бъгнаха нещата с тия условности Sad
Аз не помня да са ми пращали код за РД...

# 395
На мен ми пращаха 2 поредни години код за РД, но след много връщания и малко пазаруване спряха Simple Smile

# 396
Звънях да питам за върнатите пратки. Не ги намират в системата 😂🤦♀ Да изчакам до 11.10 и пак да звъня(пратките са взети от АУ на 27.09 и 29.09)
Между другото една отказана поръчка от преди 2 седмици още “пътува” към мен 😂😂😂
Як бъг. Дано са коректни, сумата от двете върнати пратки не е малка.

# 397
29.09 беше в събота т.е. преди три дена. Защо звъните толкова рано? Пратките се изпращат в Германия и тогава ги отразяват в тяхната система и нареждат преводите. Не е достатъчно просто да са получени от тях в София.

# 398
  • Пловдив
Аз имам пратка,върната на 14.09 и все още не съм си получила парите. Беше един от поредните сгрешени артикули. Не е отбелязан като върнат, но от минала седмица пише, че сумата е възстановена. Ще изчакам максимум до утре и ще им звъня.

# 399
И аз имам забавяне, една рекламация и едно връщане. То и доставките са много бавни. Доста неприятно, че стана такова обслужването

# 400
Получих мейл за врэщане за един от пакетите ми, на 27 съм ги дала на куриер.

# 401
Тези са много зле. Аз се изкушавам от време на време да поръчам от тях и ако  трябва да връщам горещо съжалявам. Много бавят парите.

# 402
  • София
Днес очаквам пратка, която видях в профила си в Еконт, но нямам смс. Погледнах си историята в Еконт. И през юли съм имала една без смс. На всички други пише, че е платено за смс, а на тези двете пише куриерска услуга. Интересно как определят само 1 от десет поръчки да е без смс? Joy

# 403
  • София
На мен ми се бави пратка от тях вече 2 седмици. Последно трябваше да е тук на 29.09. Ни вест, ни кост.

# 404
И на мен така. От 1 седмица има статус "очаква предаване кън Еконт" и толкова. Смятам въобще да не я взимам, това тяхното вече на нищо не прилича.

Общи условия

Активация на акаунт