Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 87 008
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Днес получих дефектни, скъсани детски обувки Geox. Не знам не гледат ли какво пращат. И дежурното ще ви се извиним с 10% код за намаление. Е да ама им обясних, че искам сходно намаление на това на което съм поръчала и май ще изпратят код.

# 406
Явно има проблем само в някой РЦ,
защото пратка, която трябваше да получа на 2.10, я няма и е със статус "Очаква предаване на Еконт",
а пратки, които съм поръчала след нея, днес са в офиса, пристигнали в срок (дойдоха за 5 дни).

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 11:01 от 𝐏𝐞𝐞𝐤-𝐀-𝐁𝐨𝐨

# 407
Аз писах и преди около 1г същото. Винаго е било бавно, около 10 дни. Непредвидимо и за доставка и за връщане. Понякога идват в срок, друг път не. Дали ще е натоварване, или тип артикул, или друго. Ползвам ги от самото им представяне в бг, бързината не им се силата. Знам си го, и не ми пречи.

# 408
На мен както ми пишеше, че очаква предаване към Еконт, така получих смс, че пратката е пристигнала. Когато отидох в Еконт, казаха, че не е пристигнала и смс-ът е грешка. Показах им го на телефона, накрая намериха пратката.

# 409
  • Варна
Някой има ли впечатление от качеството на дрехите на object?

Харесах нещо, но цената ми се струва висока....

# 410
И при мен има сравнително по-голямо забавяне на поръчките, отколкото предишни пъти, вероятно се дължи на намаленията. Имам две поръчки от по-миналата седмица, пуснати в един и същи ден, като пишеше да ги очаквам на различни дати, едната беше за 29.09., другата - за 30.09. Първата пристигна днес (03.09.), а втората все още е "в очакване". Много е досадно с това разминаване, поне да не объркват допълнително клиентите с тези дати, защото така само им създават грешни очаквания и накрая ги оставят разочаровани.

# 411
Чета и се чудя, при мен никога не е имало такива проблеми.Продължавам да мисля, че е нещо от разпределението по региони.Върнах миналия понеделник 3 артикула на стойност 440 лв и в петък ми върнаха парите.
Никога не съм получавала артикули за рекламация , доставките даже са доста по-бързи от известно време ...

# 412
  • София
Аз имам поръчка, която е обявено да пристигне на 30.09. Вече сме 4 окт. и все още е в статус, че очаква предаване на куриер. Не че ми е спешно, ама нещо да кажат какво се случва.

# 413
  • София
При мен също поръчка от 30.09 изобщо не е придвижена, няма дори товарителница.
Имам и една по-нова, там пък изобщо не се и надявам преди края на седмицата нещо да се случи.

Инфлуенсърски кодове също май няма в момента или поне аз не намирам.

# 414
Някой има ли впечатление от качеството на дрехите на object?

Харесах нещо, но цената ми се струва висока....
Имам един тънък пуловер, струва ми се че и някаква рокля тяхна бях купувала. Пуловера го носих много миналата година и много го харесвах. Усещаше се като добра и приятна материя. Но със сигурност съм го взимала на ниска цена. След него често заглеждам марката, което значи че съм с добри впечатления Laughing

# 415
При мен също поръчка от 30.09 изобщо не е придвижена, няма дори товарителница.
Имам и една по-нова, там пък изобщо не се и надявам преди края на седмицата нещо да се случи.

Инфлуенсърски кодове също май няма в момента или поне аз не намирам.

Има код: IVAM20

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 11:00 от 𝐏𝐞𝐞𝐤-𝐀-𝐁𝐨𝐨

# 416
Този път при мен поръчката дойде много бързо - поръчана на 29/09, вчера си я взех. Но и аз съм имала случаи на голямо забавяне след потвърдената дата.

# 417
А моята последна поръчка стои опакована от 23.09 и чака да я предадат на доставчик. ДОбре, че не предплатих.

# 418
  • София
Аз днес имам е-мейл от Еконт да отида да си взема неполучена пратка! А изобщо нямам съобщение, че е пристигнала. Трябваше да дойде на 29.09.

# 419
  • София
И аз така с последната ми пратка - дойде без смс.

Общи условия

Активация на акаунт