Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 87 063
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • Melmak
И аз мисля, че е нещо от разпределителния център. Никога не съм имала проблем с доставките. Случвало се е да се забави изпращането към еконт от страна на Абаут ю, но тогава са ми пращали кодче. Като цяло знам, че поръчките не идват от днес за утре, но аз поръчвам и дебна намаления, следя любими. Трябваше ми една рокля я дебнах доста време. Правих поръчки 2 пъти на 3 рокли, защото размерите ми бяха големи. Накрая запазих само 1, върнах всичко и сега чакам само 1 рефънд и са дали дата около 12.10. Не са хич бавни при мен.

# 421
Сега си проверих профила в Еконт, там дори не фигурира пратка от тях за мен.

# 422
Търся код за nike или обувки за деца. Инфлуенсърския код не хваща някой продукти на nike.

Аз освен забавяне на последните 2 поръчки,до сега никакви проблеми относно връщане на пари,пратки и т.н. Там бързо стават нещата,поне при мен.

# 423
Здравейте,момичета код има ли за над 100 лв 🫣🙂

# 424
  • Варна
Сутринта използвах IVAM20

# 425
  • Пазарджик
TEDI20

# 426
Thanks ,thanks за кодовете момичета 😍🌹🌹

# 427
Някой с код по голям от 20% за мъжки суичъри или за спорт? Благодаря предварително Simple Smile

# 428
Здравейте, момичета! Имате ли код за над 20%, че харесах едни скъпички боти, а не ми се дават толкова Simple Smile Ако някой има ще помоля на лични Simple Smile

# 429
# 430
Привет! Имам пратка с два артикула, единият съм върнала преди време с бланката и товарителницата. Сега искам да върна и другия артикул. Въпросът ми е така безплатно ли е, как да процедирам като вече нямам бланка към тази поръчка ?

# 431
От профила си разпечатваш нови документи за връщане,
отбелязваш кой артикул връщаш и изпращаш.
Безплатно е.

# 432
Момичета в праткати ми имаше кодове но на мен не ми трябват ако ви харесат ползвайте ги

# 433
Здравейте, някой може ли да ми припомни кой беше ел.адрес, на който трябва да пиша? Формата за контакт не ми се нрави нещо... Чакам едни пари от месец, явно ще трябва да се разправям.

# 434
  • на пистата
Ако някой иска да го ползва.Има още няколко дни да изтече.Мисля,че е за марката Boss

Общи условия

Активация на акаунт