Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 86 976
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Код, който няма да ползвам:

# 196
Якетата за дъжд на Ragwear струват ли си парите? Доколко са непромокаеми -за градски условия става въпрос, не за туризъм?
Имам Данка и Монадис, абс непромокаеми. Намаляват до към 50лв дори- отвсякъде си заслужават. Тествани и за туризъм с часове.
Ползвам много, но и имам, та чакам турбо намаления.

# 197
Якетата за дъжд на Ragwear струват ли си парите? Доколко са непромокаеми -за градски условия става въпрос, не за туризъм?
Имам Данка и Монадис, абс непромокаеми. Намаляват до към 50лв дори- отвсякъде си заслужават. Тествани и за туризъм с часове.
Благодаря, днес има някакво намаление, но ще изчакам още малко. Не ми е спешно, точно danka съм набелязала.

# 198
  • Melmak
Благодаря, днес има някакво намаление, но ще изчакам още малко. Не ми е спешно, точно danka съм набелязала.

Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/ragwear/prehodna-parka-danka-8853320?utm … _campaign=product

Има и по 60 лв, аз поръчах, дано да се харесам с него.

# 199
  • Бургас
Има доста намалени рокли Ragwear с къс и дълъг ръкав

# 200
Точно за тях си мислех, видях няколко жени с такива и ми се видяха приятни. Добре стояха. Но са на границата за домашни, и малко пижамести с дребния принт, май ще спестя.
hechicera_ сигурно си видяла, но ако помага, тези са с вата, зимни.

# 201
  • София
Дами, Aboutyou от къде карат стоката си? Fashion Days разбрах, че са от Румъния и са купени от Emag.

Предварително много благодаря за отговора ви.

# 202
От Германия.
От къде получавате тези жълти кодове?

# 203
След поръчка в приложението се падат на рулетка.

# 204
  • София
От Германия.

Благодаря!

# 205
А Германия?
Получих една рокля вчера… такава воня и от китайски дрехи не съм получавала

# 206
  • София
От Германия.
Мисля, че нашите не идват от Германия, защото съм поглеждала наличностите в немския сайт и са различни от нашите. Според мен това говори за различни складове. Но не идват и от Китай. Wink Разбира се, много от дрехите са направени в Китай, Бангладеш, България и най-различни други места, но просто производството на дадена марка е там и би трябвало да са подложени на добър контрол за качество.

# 207
  • Melmak
А Германия?
Получих една рокля вчера… такава воня и от китайски дрехи не съм получавала

От рециклиран материал ли е? Някои дрехи са обозначени като такива. И при мен дойде такава рокля с много гадна миризма. Тя е рециклирана и се чудя заради това ли мирише така. Другите дрехи от поръчката нямаха тази миризма.

# 208
Блогърка каза вчера, че в сайта на About you предстои нещо уау по случай рождения им ден. Чакаме

# 209
А кога е РД?

Общи условия

Активация на акаунт