Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 86 892
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Дойде това яке на ragwear, danka.

Якето е хубаво, изглежда топло. Отговаря на номера, при мен е Л, аз толкова си нося.

Чудя се как се пере. На етикета е задраскано химическото. Sad

Ако някоя дама има такова и го е пускала в пералня, да ми сигнализира. Не знам как да го пера на ръка, сигурно ще съхне пет дена.

# 286
Аз, не точнпо това, но всички якета, плюс ragwear  30гр, 800 оборота. За 1 нощ съхне. Слагам и 2 топки в барабана, ако се сетя.

# 287
Здравейте! Дойде това яке на ragwear, danka.

Якето е хубаво, изглежда топло. Отговаря на номера, при мен е Л, аз толкова си нося.

Чудя се как се пере. На етикета е задраскано химическото. Sad

Ако някоя дама има такова и го е пускала в пералня, да ми сигнализира. Не знам как да го пера на ръка, сигурно ще съхне пет дена.
Знам че е коментирано някъде...
Но това яке зимно ли е?
С някаква подплата или шушляк/ плат от вътрешната страна?

# 288
  • Пловдив
И аз получих това яке L,но ми е малко и го върнах. Отделно бях поръчала и XL, но са ми изпратили някакво друго. А това щеше да ми е идеално. Писнаха ми с техните грешки-напоследък нямам вярна поръчка.

# 289
  • Melmak
Аз, не точнпо това, но всички якета, плюс ragwear  30гр, 800 оборота. За 1 нощ съхне. Слагам и 2 топки в барабана, ако се сетя.
това ми трябваше, много благодаря!

Ribence, за мен е зимно. Има вътре едно пухкаво, ако искаш мога да снимам като се прибера. Не е просто някаква противоветрова шушка.

# 290
Якетата на regwear ги пера обърнати от вътрешна страна, закопчавам ципа, пускам на 40° на тъмно/тениски или бебешка, без центрофуга самото пране, ако преценя пускам допълнително изплакване, накрая на цикъла си задавам 600 оборота за центрофуга.
Целта ми е да не е програма с интензивно мятане на дрехата в барабана.

На някои модели маншетите по ръкави и яка са трикотаж и са склонни към образуване на топчета от пране

# 291
Аз ги пера по общия ред, понеже са изцяло изкуствени, бързо съхнат. На по дебелите се степва малко ватата, но си топлят. Данка специално е лесна за поддръжка. Често ги пера, щото са изкуствени и се потя с тях.

# 292
Два дни след получаване по имейл ,че пратката е при тях ,тази сутрин ми възстановиха сумата.
А иначе пратката е при тях от 26.08.

Сега поръчах наново найковете,  пак ги бяха намалили.
Дано този път вс е ок с размера..

# 293
Изтича скоро и няма да го ползвам

Ваучер за 25% за категория Блузи и туники - 1ff3b669

# 294
  • Варна
Изтича скоро и няма да го ползвам

Ваучер за 25% за категория Блузи и туники - 1ff3b669
Явно не важи за Макс Мара, за съжаление.

# 295
  • Бургас
Момичета, код за Ragwear или рокли дали имате излишен? Ако може направо на лични, благодаря!

# 296
  • София
Имам яке и на Ragwear, и на Alife and Kickin' и двете марки предлагат т.нар. веган продукти, т.е. нямат вътре гъши пух. Пера ги на 30 градуса в пералнята, с центрофуга, нищо им няма. Суша на слънце, не съм пробвала в сушилня и не съм сигурна какво ще се случи с изкуствената вата вътре.

# 297
  • БГ
Здравейте, някой да има излишен код за Only или  за сака, благодаря Simple Smile

# 298
Имаме 4- 5 якета ragwear и всичките пера в пералня и суша в сушилня. Не е имало проблеми с нито едно. Изобщо всичко минавам през сушилнята вкъщи, освен ризите. Няма шанс зимата да чакам да изсъхне по друг начин, а якетата ги пера на седмица- две Simple Smile

# 299
  • Пазарджик
Здравейте, имам следните кодове за отстъпка:суитчери-25%,Ragwear-15%.
Ако на някой му трябва да ми пише,за да ги изпратя.

Общи условия

Активация на акаунт