КАУФЛАНД - тема 67

• 63 233
  • 781
  •   1
Отговори
# 165
Спагети има, вчера си взех с купон. На щанда със здравословни храни са. Не при другите спагети. При нас е на стената до зеленчуците. Без глутен са.
И си активирай купона, че аз имах и за кафе 3/1, уж и двата ги бях активирала, спагетите излязоха на редовна цена, 7.50. Добре, че си правя сметка предварително, че с тези ваучери по 20 лв. много ме затрудняват, та видях веднага и го активирах.

# 166
Някой похарчи ли спечелен купон от "Колелото" за 0.01лв.?
Имам за спагети, но такива няма.

Да, за разлика от предната игра където дори нямаше минерална вода от купоните, този път има всичко.
Артикулите са разпръснати из магазина и ги има по няколко пъти. Напр. Нескафе за 1 ст го има при кафетата, на нормална каса го няма (нищо че има нескафе, но точно този вид го няма), на самообслужваща каса го има.
  Извън купоните - напр. Сосове Хайнц ги има на 3 места в магазина. При нас - срещу ПиЗ има хартиен регал на марката, при сосове и кетчупи където попринцип си седи, срещу млечна витрина има регали “Световна кухня”. Там на регала Америка също го има.
Ако нещо не намирате, попитайте служител.

# 167
  • Русе
Някой похарчи ли спечелен купон от "Колелото" за 0.01лв.?
Имам за спагети, но такива няма.
Да, вчера си взех изворна вода.

# 168
Да, има ги нещата. Сега ми се падна някакво барче с шоколад и бадем.

# 169
А някой да сподели, кое от вината с купон "става"? Благодаря!
Скрит текст:

# 170
Deva, благодаря ти. Нямаше да се сетя, че са на друго място.

# 171
Тези са безглутенови и затова са отделно.

# 172
  • Варна
Не купувам защото не знам какво има вътре.......

Аз пък точно обратното. Предпочитам плодовете и зеленчуците да са ми пакетирани и фолирани. По- скъпо е така, но поне знам, че никой не ги пипал и преравял по сто пъти.
Където мога  и е по наложително ги избягвам тези неща с пипането от всеки и нехигиеничността - по витрините, закуски и хлябове.
По витрината със сирена, меса, манджи и маслини, не е особено добра работата...там служителите.
При закуските и хлябове пък не малко клиенти бъркат вътре с голи ръце, едно че са голи ами се пресягат до най вътрешните закуски/хлябове дето са по малко пипани, а зимата като прибавим и дългите ръкави и става.........

След като съм хвърляла в мрежа/пакет авокадо и моркови,  повече не повтарям.

От витрините и при закуските храната е за директна консумация. Плодовете и зеленчуците поне могат да се измият, обелят или остържат.

То по това време аз плодове и зеленчуци от Кауфланд почти не купувам де, освен авокадо, може и Банан...  
 Каквото има по дворовете ни, каквото няма от по малки магазини с български плодове и зеленчуци, които по това време са много. И нормалните им цени са по ниски от промоциите в Кауфланд.
Наскоро видях там промоция на червени пиперки на 3,99, ....по малките магазини българският червен пипер нормалната му цена е 2,80-3,60 за кг.

Пълна стерилност не може да има. Мисля че и пълно БИО и здравословно хранене от магазински стоки, човек не може да си осигури. Аз на това БИО не му вярвам много....

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 06:24 от VassiLea

# 173
А някой да сподели, кое от вината с купон "става"? Благодаря!
Скрит текст:

Щом е купон и е за "без пари" бих взела шардоне.

# 174
  • Карлово
Виното не е без пари, купонът е за 50% от цената.

# 175
Снощи влязох в Кауфланд с идея да си взема една майонеза и от тези вина бялото, че нали на 50% , лято, рибка....да ама НЕ. Остана за края на пазаруването , а бях се натоварила на предел.
Черното грозде в тарелки 500грама е страхотно, взех пъпеш и кайсии. Минах покрай витрината с оранжеви етикети и не устоях на изкушенията- кренвирши"Брей" ( попарени за закуска сутринта много се харесаха в нас),две пилета, свински шницели, телешки бургери- заредих камерата на макс, а днес ще се яде печено пиле. Майонеза и млечни по седмично разписание, взех кашкавал Булгарче , но не съм го пробвала.
Точно при вината съобщиха, че само тази вечер бира" Пирински свежо " 1.5 л е 1.49лв и пресметливостта в мен проговори😉
По касова бележка се оказа, че е маркирана на 0,99 лв не разбрах защо.
За награда от въртележката имам газирана вода за 1 ст.

# 176
Tелешките бургери на Шеф Месар много ми харесаха. Бях ги купила по 1,80 лв опаковката, намалени с оранжев стикер. Редовна цена около 4,50 лв.

# 177
Е, без пари е синоним на намалено, не на реалната си цена...
Не съм и си помисляла, че Кф и който и да било раздават нещо...

Даже към момента няма нищо на реална цена, а завишена най-малко с 40%

# 178
Да, раздават. Въпросните спагети са 7.49.
Аз платих 0.01.

# 179
Подарявам:

Общи условия

Активация на акаунт