КАУФЛАНД - тема 67

• 64 497
  • 781
  •   1
Отговори
# 375
Даниела, не мога сега да сверя номер на артикул, но аз имах две рендета, които бяха точно от проблемната партида, за която стана въпрос преди време. Върнах едното ренде (неизползвано беше), другото си запазих, защото си функционира чудесно. Не ми искаха касова бележка. Предполагам, че няма срок (фиксиран) за връщането. Но винаги може да се попита на националния им телефон.🙂

# 376
  • София
Преди няколко месеца купих такова ренде. Трябва да проверя дали е същия артикул и партида.

# 377
Долче, звънях им, ама баш днес били в профилактика и не им сработваше националната линия.

# 378
Пуснали са купон за бонбони Линд за 7 лв за празника на София.

# 379
Как става "подаряването" на купони? От един профил на друг...

# 380
След последния бъг в приложението ми изчезнаха всички точки. Има ли начин за възстановяването им?

# 381
Моите точки пък изненадващо се появиха...😃 И аз не разбрах как точно стана. Излязох си от профила, после пак опитах да вляза- този път ми се появи съобщение дали да използвам пръстов отпечатък, за да вляза и просто си влязох в профила с почти 700 точки...🙂
Големият смях е, че и на имейл съм получила съобщение за купон за -10% за 06.09., който така и не успях да използвам.😆
Дали пък не е, защото им писах вчера за проблема...

# 382
Как става "подаряването" на купони? От един профил на друг...
Активираш купона, правиш снимка на картата си и я пращаш на този на когото подаряваш.

# 383
Може и аз да им пиша, пък дано се появят....

# 384
Утре рано ще пътувам и затова оставям линк за Новата брошура и в полунощ ще може да я отворите

# 385
Доматите за консерва от1,39 дали са хубави?

# 386
Пратиха ми🫶Благодаря на Севда_
Търся си купони за кисело мляко и извара от витрината за самообслужване и достатъчно точки за активация,че през седмицата ходих и имаше само 2 извари останали и няколко млека от видът ,който харесвам и сега и искам да взема още, но нямам купон😢😬 Ще съм благодарна 🙏🏻

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 18:05 от Betty23

# 387
Имам само за извара. Искате ли?

# 388
Имам само за извара. Искате ли?
Пратиха ми🫶Благодаря на Севда_

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 18:05 от Betty23

# 389
Долче, може ли да те помоля като имаш време да погледнеш във вашия магазин има ли такива саксии, чинийки и какви цветове? . Нямам път към вашия район, за да видя сама, но мисля да ходя в мола и ако има саксии да се разходя и до Кауфланд поне.
Много са откачени. Продават саксии, а нямат чинийки към тях 😠.  Или един цвят саксии,  а друг чинии 👊

Общи условия

Активация на акаунт