КАУФЛАНД - тема 67

• 64 485
  • 781
  •   1
Отговори
# 480
Мен зимата ме удря, от фризерите за сладолед. Лятото не, може би защото нося предимно памучни дрехи, а зимата има разни изкуствени якета.

# 481
Мен зимата ме удря, от фризерите за сладолед. Лятото не, може би защото нося предимно памучни дрехи, а зимата има разни изкуствени якета.

Точно от изкуствените материи е. И мен зимата ме пере тока Simple Smile

# 482
На мен не ми се случва само през зимата...

# 483
От фейсбук - 2 нови филиала в София

1. Магазин в Манастирски ливади
2. Магазин в Люлин 3

Манастирски ливади - предстоящо откриване;
Новости - международна верига аптеки “Бену”

Люлин 3 - новост за Кауфланд - ще има пицария от веригата “ПицаЛаб” и международна верига аптеки “Бену”

# 484
Виждали ли сте в Кауфланд какао на зърна? Благодаря!

# 485
На щанда с био храните има какаови зърна. Не съм 100% сигурна, че са цели зърна, но май са.

# 486
Одеве взех малки сметанки за 1.35, с червен етикет. После гледам, че в Лидл са 1.29, за 20 бр.
Моите са Президент, ама са 10. Grinning
Прецаках се. Blush

# 487
  • София
Да, прецакана си и вкусово.
Лидълските са от животинска сметана.
А прехваления Президент - растителен заместител.
С лупа може да се прочете на гърба на втория.
Но пък утре може да ги върнеш в К. без проблеми.

# 488
Президент за мен са много качествени продукти, това че са с огромна надценка е друг въпрос, ако става дума за 'mon Caff'e, описанието което намирам е за млечна сметана, не заместител.

# 489
  • София
къде в манастирси ще е Кауфланд?

# 490
  • София
къде в манастирси ще е Кауфланд?
Кръстовището на Васил Стефанов и Спас Соколов.

# 491
Здраврйте, търся мнение за топ матраците в момента, които са в Кауфланд на промоция, доволни ли сте от тях, колко см са дебели?

# 492
И аз търся мнение за топ матриците, ако някой има и използва точно същия вид!🙂
Вчера измръзнах в Кауфланд...😬 Дори преди касите лъхаше студен въздух. Защо така?! Сто пъти съжалих, че си заключих якето в шкафче...После ми дращеше на гърлото, вкъщи пих чай. А не съм толкова изнежена, че чак от най-лекия студ да ми се раздразни гърлото (миналата зима изкарах с връхна дреха шлифер😉).
Иначе бях само за маслини, моркови и дреболии, но се забавих да разглеждам какво има останало от разпродажбите.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 17:30 от dolce miele

# 493
  • София
Топматраци имаме купени от К., доволна съм.
Не знам от коя марка са сегашните, не съм гледала брошура.
Помня, че купихме за спалнята на Дормео, но го върнахме. На ММ нещо не му харесваше, топлеше му/лятото/. Писна ми и го нарамих с касовата бележка. Нямах проблем с връщането. После купих друг, но не помня марката - одобри го. Взех и за детската стая - там децата си спят, няма проблеми. Сега ходих да ги ровя - не виждам етикет каква марка са.

# 494
Според служителка са на Тед. Memo line, с body care пяна...Доколкото разбирам, има слой мемори от едната страна, някъде пишеше, че е с две лица май...

Общи условия

Активация на акаунт