КАУФЛАНД - тема 67

• 63 194
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
Мястото , което заема е едно и също на широчина, просто моята е по- висока.
Цените им са близки и определено си струва да купиш като моята. Аз съм висока и за горните кухненски шкафове нямам нужда , но я ползвам за пердета, за надстройките на гардеробите, отделно ММ я ползва при строителни ремонти.
Алуминиевата шефа беше купил за служебно ползване - само веднъж я ползвах и му казах да я разкара, нито удобство, нито стабилност усетих. Ти отиди на място и прецени за теб може да е удобна.

# 676
Тази стълба ми се струва да е не по-висока от стол. Аз не бих я купила. Имам такава, като на ccvet, тя е хубава.

# 677
  • София
Стълбата е с височина-60 см.
Столовете са ми високи-46 см.
С тях не стигам пердетата.

# 678
По- висока е от стол. И издържа човек над 120 кг

# 679
На 25.10 ще откриват магазина в Манастирски ливади.

# 680
Нямам отзиви за тази стълба точно, но имам вкъщи алуминиева с три стъпала на хубава марка.
Предимството им е, че са много леки, другите метални са тежки. Лесно се разнася навсякъде.
Отделен въпрос, че съм ниска и нито горните шкафове стигам с нея, нито пердетата, закачени на тавана Stuck Out Tongue Winking Eye
Та преценете си на място, цената е много добра.

# 681
Новата брошура 💕

Двуседмична брошура

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 06:00 от lenak

# 682
Най-после Доместос! Simple Smile

# 683
  • София
Банският бут е много вкусен. На добра цена е от следващата седмица, че като видях цените в Кауфланд на луканките, лошо ми стана.
Доместос също е с много добра цена.
Имаме доста лимети вкъщи, но  отдавна в Кауфланд не са ги пускали на тази цена, може и да купя.

# 684
прахосмукачката е звяр дига дъските - за 59лв. ..много е лека

# 685
  • Mostly in my mind
Коя е тази прахосмукачка? Имам нужда от такава, че хич не съм доволна от маята Ровента.

# 686
Подарявам
Скрит текст:

# 687
Къде има прахосмукачка за 59 лева?

# 688
Да похваля този сладолед. Много е вкусен. Имаше бяло-зелен етикет “Ново”. Не съм го виждала по другите вериги. Купувала съм преди Черноморец фуния, този “сандвич”не съм.

# 689
И аз не съм го виждала.
Ще го търся.

Общи условия

Активация на акаунт