КАУФЛАНД - тема 67

• 63 087
  • 781
  •   1
Отговори
# 705
Да, но нямаше...🙂 Всеки път отварях дигиталните бележки и т.н. и нищо, вчера се изненадах, че има. Но пък при две сметки над 20 лв (в различни дни), имах само една рулетка?🤔

# 706
Имаш време 3 дни след покупката да завъртиш колелото, защото после се губи.
И колелото може да се върти веднъж на ден.
Може да си пазарувала 3 пъти по 30 лв в деня - общо 90 лв демек си изхарчила, но ще ти даде само веднъж да въртиш.

# 707
Знам, но колело просто нямаше. Само вчера едно.🙂

# 708
  • София
На мен си ми излиза колелото всеки път при сметка над 20 лв.
До тук спечелих-лютеница,чай липа,бисквити Ная,бира Каменица кен за 1 ст. 😁
Аз си купих алуминиевата стълбичка.
Амии ще ми върши работа за пердета и шкафове,макар че малко със страх се качвам на нея😁
Взех си и топ матрака и ми е много любопитно дали ще е подходящ за мен.
Не залагам големи надежди.
Попитах за връщане на информация още преди да го купя,казаха че може само ако е навит на роло както е купен,което не виждам как би могло да стане.
След колко време може да се ляга на него?

# 709
Тази седмица имаше намалени microsd карти 64 gb, другите от 128 gb намалят ли ги понякога?

# 710
Има много хубав купон за Хиполенд за 10% отстъпка, който е валиден май до януари. Идеално за коледни подаръци

# 711
  • Варна
За малко да ми купят уок тиган Brio, ама ММ вика не ставал за керамичен котлон, само за газов 🤨
Някой да ползва уок на керамичен и да е доволен и щастлив? 😆

# 712
Аз ползвам на Тефал на керамичен

# 713
  • Пловдив
Аз ползвам без проблем, но др.серия на Брио с пластм.дръжка...тия сега бяха все едно е дървена. Взех от тях 24см, но бавно загрява.

Днес по обяд бяха заредили всичко за новата седмица без етикети....явно няма кога...ако търсиш нещо старо - няма.

# 714
За малко да ми купят уок тиган Brio, ама ММ вика не ставал за керамичен котлон, само за газов 🤨
Някой да ползва уок на керамичен и да е доволен и щастлив? 😆
Аз. Имам точно такъв на Брио, имам и от лят алуминий. Ползвам ги на керамични котлони и са супер. И съм доволна, и съм щастлива 😋

# 715
А тези дали стават за индукция, имате ли представа?

# 716
Леми, не знам дали стават за индукция (предполагам, че да), но тавите и формите за печене бяха по-тежки, отколкото очаквах.🙂 Сториха ми се качествени.

# 717
  • shumen
Да,според мен стават.
Аз една бележка написах от К какво ще се купува и всичко е за около 50 лева.

# 718
Тази седмица имаше намалени microsd карти 64 gb, другите от 128 gb намалят ли ги понякога?

Аз не си спомням да съм ги виждала намалени скоро.

# 719
  • Варна
Заквасената сметана Бор чвор от брошурата с цена 2.69лв хубава ли е?
За крем за торта ще ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт