КАУФЛАНД - тема 67

• 63 079
  • 781
  •   1
Отговори
# 60
Леми, за най-обикновен крем с нишесте/пудинг питах дали става.🙂

# 61
Аз се притеснявам за котлона на  sharpy,.....дъл е скъсан вече Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 62
Аз се притеснявам за котлона на  sharpy,.....дъл е скъсан вече Stuck Out Tongue Closed Eyes
😁😁😁
Искам да кажа, че му скъсах.... Опаковката 😆 То все, когато много се каня, все нищо не става. Истината е, че се прибрах от работа в 8 и целия ми ентусиазъм за късане на реотани отиде по дяволите. Но пък идва събота и заканата ми ще е двойна 😋

# 63
  • shumen
Даниела,според мен не е нормално.Ако пазиш касовия бон им направи рекламация.

# 64
Влизам да похваля Ел.кана на Ayco.
Вчера я купих по поръчка на свекървата,  както и индукционния котлон, разбира се, след рекламата тук..😁
Много добра изработка и много бързо загря водата, много е доволна от покупката.
И влизам с питане, тъй като е и за нова прахосмукачка,  някой има ли отзиви за нея..
Става дума за обикновената, за около 50 лв. Мисля че беше в брошурата..

# 65
Леми, за най-обикновен крем с нишесте/пудинг питах дали става.🙂
Става, редовно правя с такива кремчета вариации на бисквитена торта .
Два пъти ходих уж за пиле на грил за вечеря и не успях да взема. В 20 ч казват , че ще има готови след 40 минути, замислих се толкова късно успяват ли да ги продадат🤔

# 66
Леми, ccvet, благодаея ви! Питах дали стават кремове, защото съм имала индукционен котлон, на който не ставаха.😅 Или загаряха, или трябваше да го включвам и изключвам по 100 пъти, голяма мъка беше да правя крем. Температурата все идваше висока за крем.  😃 За всичко друго беше супер.

# 67
На всеки индукционен котлон можеш да регулираш мощността. Моят е от 200 до 2000.
Най- често ползвам 600, 800, 1000 за готвене.
Тези готовите нишестяни кремове и пудинги дори не се варят. Завира млякото , изключвам котлона и сипвам на струйка размитото с вода нишесте при непрекъснато бъркане.
Долче пробвай на някоя по-ниска мощност.

# 68
Ccvet, на моя не ставаше, кремът загаряше на дъното и пръскаше (супер неприятно нещо) и на най-ниската мощност.🤪
А да питам другите функции на китлона за какво ги ползвате? За Stir fry, Boiling, milk вече ми е ясно. А останалите за какъв тип неща?🙂

# 69
Моят няма такива функции посочени, мога да избирам мощност или градуси , според знанията и настроението ми 😄

# 70
Ccvet, аз помислих, че твоят е като този от Кауфланд.😊
От лъжицата за сладолед доволни ли сте? Купих си, но не знам кога точно ще я тествам. Малко трудно я стискам, моята ли е дефектна или по принцип тези лъжици са така?🙂

# 71
Ccvet, на моя не ставаше, кремът загаряше на дъното и пръскаше (супер неприятно нещо) и на най-ниската мощност.🤪
А да питам другите функции на китлона за какво ги ползвате? За Stir fry, Boiling, milk вече ми е ясно. А останалите за какъв тип неща?🙂
Аз не ползвам другите функции 😎

# 72
Леми, а коя функция използваш?🙂

# 73
  • София
Тази седмица направих пътека до Кауфланд за котешка катерушка.
Едва тази вечер успях да купя. Simple Smile и хартия за принтер взех.

# 74
Тази седмица направих пътека до Кауфланд за котешка катерушка.
Едва тази вечер успях да купя. Simple Smile и хартия за принтер взех.
Котакът ще е вери хепи 🐈‍⬛

Общи условия

Активация на акаунт