КАУФЛАНД - тема 67

• 63 117
  • 781
  •   1
Отговори
# 90
Където ще ги продава на двойна цена и после ще четем сърцераздирателни постове на тема “Подкрепете българските магазинчета”.

# 91
Точно.
Долче, много съм завеяна, но дано си видяла мопа с двойно изцеждане. Че той е до днес.

# 92
  • София

Наздраве!
А сега си представете същия обем кенчета за връщане и рециклиране.
Вчера ходихме с ММ да пазаруваме и един подобен беше задръстил прохода от чували с кенчета.
Накрая блокира машината и му останаха още опаковки.

# 93
Точно.
Долче, много съм завеяна, но дано си видяла мопа с двойно изцеждане. Че той е до днес.
Дева, видях ги, но не са от тези, които искам. Аз ги искам с метална дръжка (тази долу, която се издърпва), а тези бяха с пластмасови.
Случихме на много ароматен и сочен пъпеш Галия. За сметка на това, дините им са под всякаква критика- два пъти купуваме, уж са в сезон, а са недоузрели, бледорозови, безвкусни, с много семки...ужасни!🤬
Пак взех презрели банани (за кекс) по 33 ст./кг. Едро авокадо по 1,50 лв, сливи по 26 ст./кг, селъри по 80 ст.- от намаленията и пъпеш Галия по 1,99 лв/кг.🙂

# 94
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз имам един въпрос ако може някой да ми отговори ще бъда много благодарна. Купих за майка ми от ел. скара от миналата седмица, бездимната с медно покритие за 45лв. Майка ми обаче си иска старата и новата няма да я ползва, а ние си имаме и не ни трябва друга. Мога ли да я върна с касовата бележка и гаранцията (скарата е практически неизползвана) в Кауфланд или уреди няма да приемат за връщане? И къде се връща, на информация ли? Питам, защото никога не съм връщала каквото и да било и се чудя дали изобщо може или само ще си загубя времето.

# 95
  • София
На информация с касовата бележка. Ще ви върнат парите без проблем.

# 96
  • София
Сутринта се засилих към Кауфланд за хартия за принтер, защото цената е много добра. Оказа се, че е рециклирана и взех само една опаковка, за да имам, но не я харесвам.

# 97
Корнишоните са тотал щета... бяха меки и миришеха на хлор, имат и гаден вкус. Всичките касетки бяха такива, абсолютно пробутване на боклук е това.

# 98
  • София
И аз се излъгах и купих  5-6 корнишона. Не са хубави. Мисля, че са друг сорт. Миналата и по-миналата седмица имаше хубави корнишони. А тези са започнали да омекват и нямат вкус на корнишони. Sad На нищо нямат вкус.

# 99
  • Mostly in my mind
Сутринта се засилих към Кауфланд за хартия за принтер, защото цената е много добра. Оказа се, че е рециклирана и взех само една опаковка, за да имам, но не я харесвам.
И аз не  я харесвам. Изобщо не прочетох,че  е такава. Като отворих - сива. Няма да повторя.  За капак я бях взела и на редовна цена.

# 100
И аз пазарувах сега. Много хора, лудница.
На Информация също много хора - на водата Велинград от брошурата не се отчита намалението. Карат се с “информаторката”. Тя връща пари милата, беше се заринала в касови бележки.

# 101
Корнишоните са тотал щета... бяха меки и миришеха на хлор, имат и гаден вкус. Всичките касетки бяха такива, абсолютно пробутване на боклук е това.
Добре, че писахте за корнишоните, бях се засилила да купувам. Вкъщи ги предпочитаме, защото са крехки и хрупкави.

# 102
  • София
Лолита, миналата седмица купих 1 пакет от хубавата хартия за принтер от Кауфланд - 12,49лв.
Днес исках да купя поне 3 пакета, но като видях каква е, взех само един, за всеки случай да имам.
Мисля, че е Лидл скоро ще пуснат. Обаче там също трябва да се внимава от коя взимаме.

# 103
Нямаше никакви нектарини и праскови в нашия филиал, даже етикет с цена нямаше! Камо ли пък на промоционална цена...😡
За сметка на това запасих с телешки бургери Шеф Месар по 1,80 лв (с оранжев стикер) и заредих фризера.🙂

# 104
Майка ми обаче си иска старата и новата няма да я ползва, а ние си имаме и не ни трябва друга. Мога ли да я върна с касовата бележка и гаранцията (скарата е практически неизползвана) в Кауфланд или уреди няма да приемат за връщане?
Да, можете.

Общи условия

Активация на акаунт