КАУФЛАНД - тема 67

• 63 209
  • 781
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Пише ли че има налягане Амиамо?

Мистик, снимах:

Има ограничено налягане до 90 kpa.

# 631
Аз имам парочистачката и дъм доволна, но съм я ползвала 3 пъти

# 632
  • София
Имам парочистачка, Силверкрест, закупена от Лидл. Много съм доволна!

# 633
Как са картофите, които са на промо тази седмица?

# 634
Да ви покажа как изглежда натрошеното сирене Родопско чудо.
Закупих опаковката в неделя, снощи го отворих за допълнение към баница. Беше запечатано с фолио, в срок на годност. Вътре розова плесен и на места вече мухъл. Ядосах се, зарязах вечерята и отидох в магазина. Момичето на информация още като ме видя какво нося и каза на колегата си: "Ники, още едно сирене носят" и се подсмихна. Оставих го в магазина, щели да пишат на шефовете си. Парите не можаха да ми върнат тъй като нямам хартиен бон, а само на телефона. Мислех, че е достатъчно че го имам в телефона, но се оказа че не съм права.

# 635
Можете да изпринтите бележката от телефона, само държат да е цялата бележка. Изпробвано е!

# 636
Това сирене отдавна е в черният ми списък.

# 637
Можете да изпринтите бележката от телефона, само държат да е цялата бележка. Изпробвано е!
Благодаря много!
Момичето от информация твърдеше, че нямало QR код на електронния касов бон и затова не можела да върне сумата. Както и да е, пари са ще се изкарат пак, но не ми стана приятно от цялата случка.
Все пак ако някой беше решил да си закупи този продукт, надявам се да му е било от полза.

# 638
На тях не им трябва QR, за да върнат сумата.
Явно сте попаднала на нова служителка или такава, на която не й се занимава.
  При връщане на информация се сканира дългия баркод от бележката, същият, който се сканира и като излизаш от каса на самообслужване.

# 639
Това сирене беше добро за баница в самото начало, после стана абсолютен ужас! Лъгах се и аз няколко пъти, подведена от добрите спомени.

# 640
В лидл е така, може с електронната бележка, но в кауфланд искат хартиения бон.

# 641
В лидл е така, може с електронната бележка, но в кауфланд искат хартиения бон.
Да, така се оказа.
Писах им, точно това са ми отговорили.
Уважаема госпожо Тонева,

Съжаляваме, че сте закупили стока от Kaufland, от чието качество не сте останали доволни.

Бихме искали да Ви информираме, че за закупен от Kaufland артикул можете да направите рекламация единствено чрез представяне на оригинален физически касов бон на гише Информация.

Обръщаме внимание, че дигиталният касов бон не е официален документ и не се регламентира в приложимото законодателство към настоящият момент в Република България.

Дигиталните бележки във приложението са с информативна цел за проследяване на Вашите покупки.

Надяваме се на разбиране от Ваша страна и Ви желаем хубав ден.

С уважение,
Михов
Клиентски мениджмънт/ Ревизия
Kaufland България
0800 12 220

# 642
Отдавна е отбелязано в приложението, че връщане без хартиен касов бон не може.

# 643
  • При децата ми
Брадли, ако не си взела маслото без мишката, купи си Гранароло следващата седмица. Много е хубаво.

Харесах си и пуешкото филе на Амадори, и в Лидл е Амадори, ама оригиналното е по-хубаво и кантучини на Сапори.

Мики, може ли снимка на кантучините? Не ги намирам нещо.
Отзиви за скарата от брошурата?

# 644
  • София
Моля да ми препоръчате хубава луканка от Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт