През ноември станах мама, а сега сме ние двама

• 11 168
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
бубе, тия пари са и много, и малко. според мен за тристаен обаче ще стигнат само в по-крайните райони. можеш да провериш и в  www.imoti.net.

# 256
Май само на мен са ми вързани ръцете - не мога да плета, не мога да шия Rolling Eyes

Joy Поля да видишаз като изплетох шалчето и го показвам на мъжа ми, който е много тактичен и все гледа да не обиди .. та вика ей , че е хубаво ... гледа гледа и след малко вика ... ама защо е така , като че е наядено от мулци  Joy Joy Joy
Тити, за котето знаем , шапките са супер , а и уроци по плетене раздава ... много сте изкусни, аз все поглеждам при вас , но ме е срам да се покажа  Wink

# 257
Момиче, мерси за сайтовете. Вече ги прегледах, че и други. Ще стигнат тези пари. Но аз не познавам София и въобще не знам в кой квартал. Приятелите ни живеят в Люлин и ни казват, че там е хубаво, а с метрото се стига бързо до центара. Моят офис е в Лозенец, но и аз знам, че там с тези пари не мога да купя нищо. А апартамента трябва да става за живеене почти веднага, да не се налагат големи ремонти. А това ускъпява естествено.
а да знаете каква вноска ще трябва да плащаме 792лв. за 25 год.
Извинявайте, че ви занимавам с моите проблеми.

# 258
  • София-там нейде в западната част
лелеееееееее .... сега виждам че съм го постнала два пъти голям мерак голямо чудо  hahaha сори
били ми то и аз не се разбрах много като си  прочетох поста  сега - днес отсявах идей за направата на питка тоест замесването ... ако имата добра и изпитана рецепта моля споделете ... също за ритуала нещо друго освен търкулването на питката и чаакането дечко да си вземе някой предмет има ли?тоест ритуал ... четох че се канили и гости  не роднини /може би всеки сам преценява/
... клавиатурата в работата заяжда  Mr. Green и затова някъде са ми двойни и объркани буквите - не ми се редактира че и без това по 100 пъти трия  Laughing

# 259
Буба, не знам какво му е хубавото на Люлин. Мразя софийските гета, били те вече стари и поуредени. Панелки, мръсотия, боклуци, циганеещи се българи, унищожени детски площадки...бе грозотия! Аз в момента съм гетото О.Купел 1, където гарсониера с екстри е къмто 30 000 евро. Решихме проблема с включване в ново строителство - затворен жилищен комплекс от типа на Бизнес парка, но с жилищни блокове. Всеки собственик ще плаща месечна такса за поддръжка и май това е единственото спасение от мръсотията и разрухата. Съобщиха ни, че нашата сграда ще е готова половин година преди предвиденото, та отсега се размечтах за обзавеждане на детската стая.... Честно казано предпочитам Варна пред София. Simple Smile

desytka, аз пък писах ама ми го изтри:( за прощъпулника - и на нас предстои, казвайте да се ограмотявам. Това принципно празник с много гости ли е или в тесен кръг се прави?

Ние се борим с бибата. Клъцнах я на кръст и пробутах на Мини изтърканата история с кучето, което я е цокнало с острите си зъбки и сега е счупена и ще я хвърляме в кофата за боклук. Мини я слага в уста, бибата пада, Мини я гледа и лае като куче... Вчера понесе загубата леко, днес едвам я приспах за следобеден сън след 12-часово бодуване. Да видим през нощта какво ни чака...

# 260
  • Димитровград
Ето тук има страхотна рецепта за прощъпулник ,аз нея си избрах и правих,даже 2 пъти,и двата пъти стана превъзходна.A на тази снимка се вижда питката.

# 261
Десита, гладсувам за питата на Канеста и аз такава правих, но я украсих по друг начин.
 Peace

# 262
и аз търся тристаен за 50, а продавам двустаен за 60 000евро, но двустайния е нов, луксозен, а после ще търсим старо панелче, но по голямо

# 263
  • Карлово
Нямам какво да кажа по въпроса за цени на имоти, питки за прощъпулници и си мълча. Обаче вижте как спи Мартина.

# 264
Нямам какво да кажа по въпроса за цени на имоти, питки за прощъпулници и си мълча. Обаче вижте как спи Мартина.
Хихи, аз си мислех че е само специалитет на Поло, ама не. Много е сладурско.

# 265
и Деян към така спящите Simple Smile мамини жабчета Simple Smile

50 хилки - тристаен панел в краен квартал и за ремонт. Освен ако сте късметлии или го взимате от познати. И в сайтовете половината оферти са сложени за стръв, несъществуващи са. И предимство имат купувачите с пари на ръка.

# 266
Да, Тити е права, но Бубе, вие трябва да направите обиколка на кварталите на София, иначе как ще знаеш...Аз се интересувах за моя апартамент , защото мислех да го продавам - не е лукс , но е в Борово с Тец , ново строителство , тристаен, дори нямам свестна дограма и ми казаха 1000 евро на квадрат Mr. Green, а мисля , че на зелено са доста по- евтини, но трябва да се чака.
Аз пък днес чаках два часа и половина за да си платя патентния данък, полудях, две жени се сбиха, кога ще се оправиме , незнам ooooh!
Лека нощ !

# 267
аз продължавам да твърдя, че в нашия квартал като че ли цените са най-приемливи. старо строитрелство, супер масивно, на 2 спирки с метрото от центъра, малко живущи на голяма площ, големи зелени пространства, изобщо добро устройство откъм транспорт, здравни и детски заведения и т.н. негативите са прости съседи, ама от най-смотаните, при това и любопитни, лошо състояниет на сградите отвън и пълно безхаберие за оправянето им, следствие на което всеки прави нещо и блоковете изглеждак тако закърпени. ама това се ядва, всъщност. иде реч за илинден.

# 268
Добро утро.
Майч, аз все се канех да те питам кой ти е квартала. Ти толкова го хвалиш. Но там не се продава често. В момента има само една оферта.Апартамента не изглежда зле, но е на 1 етаж и няма тераса. Но е направен основен ремонт и е доста добре. Е поне на снимка.
Аз сега само гледам и се ориентирам. Е ако нещо ми вземе акала, ще пратя братовчедка си и сестра си да го видят де. А като дойдем ще огледаме кварталите и ще решим къде ще търсим.
Тити, тези неща ги зная. Вече минах по този път тук. Но тогава имахме късмет - попаднахме на свястна брокерка, която дори се отказа от част от процента си, за да купим този апартамент. Жалко че фирмата им няма офис и в София.

# 269
аз като живяла доста из кварталите, май най-много ми харесва Свето Троица и Илинден, добре са устроени, а в илинден в момента нищо свясно не се предлата

Общи условия

Активация на акаунт