Хитринки за всякакъв случай - 36

• 40 998
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
С ютията, лакочистител, Спот и обезмаслител пробвах преди нафтата - ефект нямаше, именно затова и реших, че ще действам с тежката артилерия.
Да, обаче сега вони на нафта 🙄
2 пъти го прах и пак мирише, суша в сушилня, че нямам простор.

# 616
С ютията, лакочистител, Спот и обезмаслител пробвах преди нафтата - ефект нямаше, именно затова и реших, че ще действам с тежката артилерия.
Да, обаче сега вони на нафта 🙄
2 пъти го прах и пак мирише, суша в сушилня, че нямам простор.
Аз пък обичам да ми мирише на нафта /не на бензин/, дано си случила на колеги Simple Smile
Ако не си, кажи им, че си се намазала с препарат против въшки, ще излязат веднага Joy

# 617
  • Пловдив
Хахаххаха, разсмя ме определено Joy
Естеството на работата ни е такава, че не можем да излизаме на кой, когато му скимне Stuck Out Tongue Winking Eye
Пуснах пералнята с панталона и един много ароматен течен сапун Flushed Ще чакам резултата след 2 часа

# 618
Мъниче, ако прането не подейства, и аз бих пробвала обезмаслител. Другата ми идея е, може би с някаква неутрална мазнина или със спирт да опиташ да разтвориш остатъците от нафта, за да изчезне миризмата.

# 619
Смола се маха с чист бензин, а не с нафта. И не мирише въобще. Ползвам бензин за запалки, на Клипър в момента. Преди в аптеките се продаваше в ампули.

# 620
Това ме подсети, петна от нафта също се чистят с бензин.

# 621
  • Пловдив
Преди се е продавал в аптеките, а сега?
Утре да ходя да търся Rolling Eyes Сега се суши в сушилнята, но мокър още вонеше 🙄

# 622
Сега в магазините за цигари и алкохол, кафе и подобни. Търсиш бензин за запалки, тип Зипо, тези с щракащото капаче от старите филми. Моят е такъв.
Скрит текст:

# 623
В ДМ има един препарат за  освежаване на текстил и с него съм премахвала миризми
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-higienen-preparat-za-osv … 058172767807.html

# 624
  • Пловдив
Благодаря Ви!!!
Утре сутрин отивам да търся и двете!

# 625
Въпрос за пране: купих си анцуг, отвътре материята е мъхеста. Оказа се, че пуска страшно много власинки, от едно премерване ми се смени цвета на тениската Sweat Smile Дайте съвет как да го изпера, така че да спася от мъхчетата самата пералня и останалото пране.

# 626
Здравейте. Има ли начин това да се поправи според вас,мисля ,че се получи от един нов тиган на Brio ? Като надраскано е.

# 627
  • Sofia
Вчера попаднах на обява за едни кърпи на тапър,уж чистели подобни драскотини 🤔

# 628
  • софия
Здравейте. Има ли начин това да се поправи според вас,мисля ,че се получи от един нов тиган на Brio ? Като надраскано е.
Скрит текст:
Опита ли да почистиш с препарат за стъклокерамика?
Ако не се почисти е надраскано и няма как да се оправи.

# 629
Пробвах с препарат за стъклокерамични котлони,с обезмаслител, с оцет и сода  и с паста за зъби.Той и без друго си е надраскан,че е вече на 5-6 години,но това ми боде очите.Сега май е една идея по-добре.Мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт