Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀(Тема 13)

• 20 508
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Joy, дано да е това и да се израства наистина. Той още пие доста мляко, не мога да кажа, че сме заместили хранене напълно.
Кисело мляко яде съвсем малко, само няколко лъжици, така, че едва ли ще се отрази.

# 436
Искам да ви похваля босите обувки на Колев&Колев. По принцип бях доста предубедена към техните неща, но бебешките им обувки от тази серия изглеждат доста добре.
Много меки, широки при пръстите и кожени.
https://k-k.bg/category/bosi-obuvki-barefoot

# 437
Момичета прикачвам един пост ,който тукощо прочетох и истински ме трогна

# 438
Момичета дадох на Яна филия с Филаделфия, но колко трябва да изяде за да не дохранвам. Колко ядат вашите деца, горе долу. Тя изяде само половин срединка от филията, което ми се струва много малко.

# 439
И моята яде долу горе толкова от нормален купен хляб. Тя каката яде една филия, така, че според мен на бебето му стига. И двете си хапват добре.

# 440
Моята една филийка си хапва цяла и половин плод за десерт след това
Да се оплача днес и дойдоха обувките,бях и поръчала на Геокс отново,понеже останах доволна,но и идват точно на очертанията и ги върнах. Номер 21 и идва точен,а тя есента те първа предстои. Сега съм отново в търсене на някое намаление. Ако знаете намаления моля казвайте😃🥲

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 13:01 от Милото

# 441
Няма ли по - голям размер?
Може към половината филийка да добавиш айран или после банан ако яде .Или просто по - рано и дай пак да хапне нещо.
Ади се наяжда с една филия горе долу.

# 442
Може към половината филийка да добавиш айран или после банан ако яде .Или просто по - рано и дай пак да хапне нещо.
Тези бяха намалени от 120 на 60лв поселедна бройка във Фешън дейс. Имат много добри подадения на моменти,но от този модел няма друга номерация. Не искам да и вземам големи обувки да и хлопат,но не искам и да са и точни🤷♀Имам лош спомен с големи дрехи и обувки от моето детство и затова искам нещо на приемлива цена да и е удобно ,но уви евтино няма😃

# 443
Точно с айрянче пробвах, ама не го иска. Накрая си дадох АМ.
Това си е прогрес, че хапна филийка, не го е правила от поне 2 месеца, нищо не ядеше, което не може да се дава с лъжица. Днес режима ни е ужас, сутринта се успах, сега когато трябва да ядат, на тях им се спи, не знам как ще избутаме до довечера с това хранене Joy

# 444
Някой сблъсквал ли се е с млечница/гъбички в устата на бебето и какво може да ме посъветвате ? Малкия както писах е в болница заради бронхиолит ,но от вчера забелязвам,че има налепи,които до сега не е имал за първи път се получава така и нямам представа от какво се сдобихме с тея гъби 😒

# 445
Някой сблъсквал ли се е с млечница/гъбички в устата на бебето и какво може да ме посъветвате ? Малкия както писах е в болница заради бронхиолит ,но от вчера забелязвам,че има налепи,които до сега не е имал за първи път се получава така и нямам представа от какво се сдобихме с тея гъби 😒
Сдобили сте се от антибиотика с тези гъби. При спад на имунитета също се получават. Като минават на визитация кажи на лекарите и ще ви назначат нещо ако са гъби. Има препарати,които ги премахват,но лекар трябва  да ви ги назначи!

# 446
Антибиотик не са му давали,сутринта на визитацията казах на лекарката предписа ни дектарин гел+ да мажа с сода

# 447
Антибиотик не са му давали,сутринта на визитацията казах на лекарката предписа ни дектарин гел+ да мажа с сода
Може от спад на имунитета да е. Не мога да ти кажа със сигурност,понеже не съм медицинско лице. Слагай дектарин както са го предписали. Плами се сдоби след като се роди и използвахме Фунгостатин. Направихме два курса и се изчисти! Неприятно е но трябва да се лекуват

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 14:36 от Милото

# 448
Без лекарско предписание ли е ,дащото и в нета четох за фунгостатин ,предполагам няма да му стане нищо дя редувам или поне да мажа себеси

# 449
Без лекарско предписание ли е ,дащото и в нета четох за фунгостатин ,предполагам няма да му стане нищо дя редувам или поне да мажа себеси
На нас ЛЛ лекар ни го назначи,но си нямам и на идея дали може да се купи свободно в аптеката. В нашият град в Софарма не дават почти нищо без рецепта.🤷♀

Общи условия

Активация на акаунт