Съпруги на военнослужещи - 32

• 40 758
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро,
Нищо не казахте за срещата, състоя ли се, видяхте ли се, как си изкарахте в София?

Сега от веднъж се сетих, че си пишехте за това ☺️
Ние днес сме ранобудни, хващаме пътя... Може би и аз ще поизчезна от ефира,ама после ще разкажаа ❤️
Хубав ден!

# 256
  • Пловдив
Очертава се седмица на пътуванията. И ние ще хващаме балкана, но утре. ММ има среща със съученици от сержантското училище във Велинград. Сега ще огледам за хотел с прилично СПА /най-вече откъм цена/ в близост до хотелчето, в което ще спим, за да уплътня малко съботата. Довечера пак ще стягам багажи. Grinning

МисЮ, видяхме го този замък. Чак поща не бих го нарекла Blush. Не остана време да влезем вътре. И в двата дни бързахме за музеи. Този замък, банката отсреща и паркът остават за следващ път, както поне още два музея, стадиона, арената за корида и лифта. Не ни стигнаха дните, но и организацията ни не беше на ниво.

Фло, на цирк се ходи два пъти. Първият - да видиш какво е, вторият - че е пак същото. Blush Най-хубавите спектакли в цирк съм гледала в Москва и Базел. У нас е нещо подобно на цирк.
Пожелавам на всички да са здрави и прекрасен и усмихнат ден.

# 257
  • София
Отбелязахте ли хубавата новина за наградите?

# 258
  • София
Ох, Cuckoo, не сме я отбелязали. Аз лично докато не ги видя по сметката си, не се радвам, че сме имали години с по-скромни суми и уж видели заповед, после се поЯви и контра заповед и отмени всичко. Та ще се радвам на ноемврийската заплата.

За срещата - бяхме само Фло и аз (и внучката - една сладкишка, кротка (възпитана) за отбелязване, моето щеше да ни вдигне във въздуха Wink ), но пък ни беше хубаво и няма да ви лъжа липсвахте ни само малко, защото беше за кратко... майтапът на страна, момичета, времето започна да се скапва, но това не пречи да пием някъде по едно вино - ама после като се навиете да не ме биете (че ще работя следващите съботи и недели от 11 та до 19 вкл).

# 259
Стоя.
И не мисля за нищо.
Само благодаря на живота, че и днес ме приюти.
Да спреш си е изкуство.
Това, когато съм уморена и интуицията ме отвежда към себе си.
А не към нещо и някого .
В спирането чувам ударите на сърцето си.
Чуваш тишината наситена с нюанси.
И  тогава идват онези мисли, които са се крили от хаоса на дните.
В тази тишина искат да бъдат чути!
У дома!
С. А.

Добро утро!
Утре и в неделя може би няма да съм на линия и сега се включвам. Тук времето започна да се разваля, но това си е нормално за ноември Simple Smile. Вече съм по-добре, надявам се да няма повече болести.
Дунди, браво на вас, така се прави!
Мис Ю, и вие не се спряхте, но както казах това е хубаво.
Фло, и аз не обичам цирк. Не го разбирам това изкуство.
Хубав ден!

# 260
  • Близко съм
Здравейте, дами имам нужда от помощта ви пак, тъй като няма към кого да се обърна.
Успешно взех психото и на 27.11 ми е физическия, ако всичко е наред 28.11 беседа.
Но тъй като не знам дали ще се получат нещата, същввременно ходя на интервюта за работа. И искат на едно от местата от вторник да ме. пуснат на договор да започна при тях. Интересува ме след това как стоят нещата с напускането, за да почна при военните?
Чувала съм че.дават някаква бележка, но реално тя освобождава ли ме от днес за утре от другата работа? Или пак някакво предизвестие се кара?  Тъй като нямам никаква яснота от самите военни след изпита ако всичко е наред какво ще се случва и затова реших ако имам възможност да започна работа, без да казвам че съм кандидатствала при военните. Какво ще ме посъветвате?
Благодаря Ви.

# 261
Здравейте, дами имам нужда от помощта ви пак, тъй като няма към кого да се обърна.
Успешно взех психото и на 27.11 ми е физическия, ако всичко е наред 28.11 беседа.
Но тъй като не знам дали ще се получат нещата, същввременно ходя на интервюта за работа. И искат на едно от местата от вторник да ме. пуснат на договор да започна при тях. Интересува ме след това как стоят нещата с напускането, за да почна при военните?
Чувала съм че.дават някаква бележка, но реално тя освобождава ли ме от днес за утре от другата работа? Или пак някакво предизвестие се кара?  Тъй като нямам никаква яснота от самите военни след изпита ако всичко е наред какво ще се случва и затова реших ако имам възможност да започна работа, без да казвам че съм кандидатствала при военните. Какво ще ме посъветвате?
Благодаря Ви.
Ние няма как да знаем какви ще са клаузите в този договор, който ще ви предложат от това място, на което искате да започнете. Обикновено има изпитателен срок, в който може без предизвестие да прекратите, но задължително прочетете в договора. Ако има възможност да ви го предоставят да си го прочетете преди да го подписвате.

# 262
  • София
Ох, Cuckoo, не сме я отбелязали. Аз лично докато не ги видя по сметката си, не се радвам, че сме имали години с по-скромни суми и уж видели заповед, после се поЯви и контра заповед и отмени всичко. Та ще се радвам на ноемврийската заплата.
Помня една година ги отмениха, може би 2011. Може би аз тогава направих магия Simple Smile , защото нямаше да взема - бях след майчинство

# 263
Привет от облачна, дъждовна и малко слънчева Англия.
На гости сме, малко имам нет вечер като сме у нашите приятели, през деня сме в движение и затова не се включвам за повече
Днес бяхме във ферма за пеперуди, кацаха по нас, изключително красиви бяха
Видяхме къщата на Шекспир, църквата в която е гробът му. Имат страхотен парк, катерички слизат от дърветата, играят долу по тревата. Лебеди и патици по реката. Страхотна разходка беше!
Утре планът е направен, за съжаление го дават 90% дъжд, та май ще е МОЛ тайм 🤣
Пожелавам ви приятна вечер и оставям една снимка на страхотна пеперуда.

# 264
  • София
Привет, прекрасни!
На пътешественичката МИС Ю и фемили, да им е по-благосклонно времето, за да успеят да видят повече неща, а не само видове чадъри.
ДУНДИ и вие да изкарате добре. Не се и съмнявам, че ще ви е хубаво.
МАГИ, макар и кратка, нашата среща ми се услади и с удоволствие бих се включила отново. Хайде да ти мине натоварената седмица и да го мислим.
СЕТИ_БЕТИ, навита ли си за среща?
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, радвам се, че вече си добре. Кажи как е внучката.
ЛУННО ЦВЕТЕ, за теб - чувал с прегръдки. HugHugHug
Тези два почивни дни бях на лекции по Позитивна психотерапия. Много интересно, но и уморително. Групата ни е много готина, преподавателките също. Избраха ме в събота за отговорник по празнуване на студентския празник. Днес им предложих дата и ресторант - съгласиха се. Остава да го резервирам.
Тази седмица ми върви на фишове - един за невключени светлини и втори за неправилно паркиране. Няма как, ще ги платя.
Гушкам ви!

# 265
Здравейте, момичета. Днес почивай, заради изборите. Почистих градината от изсъхналите цветя. Винаги мине тъжно като ги изхвърлям. И чакам следващата пролет, за да ги засадя пак. Засадихме и малко ягоди, а времето беше чудно.
После имах танци и утре пак на работа.
Фло, неуморна си. Иска ми се и аз да се включа в среща, но почивните дни съм извън София.
Лека нощ от мен!

# 266
  • София
Привет, прекрасни.
Щастлива съм да споделя с вас, че днес голямата ни внучка става на 15. Пожелаваме й да е благословена, да е здрава, успешна, все така упорита, любознателна и сърдечна. Радваме се на знанията и постиженията й.

ЛУННО ЦВЕТЕ, кажи, как си през седмицата. Може да измислим нещо, да спретнем среща.

# 267
Привет, прекрасни.
Щастлива съм да споделя с вас, че днес голямата ни внучка става на 15. Пожелаваме й да е благословена, да е здрава, успешна, все така упорита, любознателна и сърдечна. Радваме се на знанията и постиженията й.

ЛУННО ЦВЕТЕ, кажи, как си през седмицата. Може да измислим нещо, да спретнем среща.
Цитат на: Flo 51 Фlink=topic=1579718.msg47185641#msg47
185641 date=1699605287
Фло, честита ти рожденичка,много здраве, късмет и успех й пожелавам!
Привет, прекрасни.

# 268
Фло, честита да е младата госпожица! Много успехи, здраве и усмивки й пожелаваме!

Ние след много пътуване през последните седмици (не усетих кога минаха 10 дни от този месец) вече сме във въртележката - работа, градина... Дават дъждовна събота, да видим какво ще е, вероятно ще е домакинска тази седмица
Гостуването ни беше супер, ама много студено в таз Англия, стъмва се мноооого рано, едно такова мрачно, но все пак беше страхотно пътуване!

Пожелавам ви лека нощ и отивам да спим с дребчето, а утрешната сутрин съм я предвидила за излежаване ☺️

# 269
Добро утро!
Събота - отвън навъсена и дъждовна, отвътре - тиха и спокойна!

Човек трябва да пътува, животът е движение! Мис Ю, браво на вас!
Фло, честита да ви е!
Аз миналата събота и неделя ходих до Одрин - много различен от нашия свят и в същото време близък до нас. Не мога да кажа, че ми допадна, не е моето, но поне видях нещо ново.
Имам си задачки за днес - пазаруване, чистене и т.н., да видим как ще стане в това намусено време.
Хубав и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт