Смешки от форума - 41

• 85 421
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Цитат
момичето става жена когато роди,не когато й се отнеме девствеността

# 106
Цитат
момичето става жена когато роди,не когато й се отнеме девствеността

Оооо, има логика.
Има жени хименът им се къса напълно чак при раждането Joy
Тоест хем си правели секс и кеф, хем са били девствени Joy

# 107
"Момичето" е на 30 лазарника. Гледам възрастта на момичетата се вдига. 🤔Не говоря за девствеността, а по принцип. Напоследък темите са все двойки/партньори  с момичета и момчета на по 30 и кусур годишни. Явно е мода.

# 108
Тя тази държи да я наричат момиче на 30 без да е докосната от мъж.
Принципно е приемливо, но между акранки дето сме с по 1-2 деца и се шегуваме помежду си.

# 109
А като сме бременни - русалки? Joy

# 110
До 30г много мъже и жени вятър ги вее на бял кон все още. Та са си момичета и момчета все още.

# 111
  • София
И след 30 не е рядко срещано.

# 112
Любимо ми е като дойдат във форума 35+ г. млади майки да се оплаквали, че тийнейджърите им викали "лельо". Ами "маце" няма да ви кажат, за тях сте стари вече. 😜
Доколко е въобще учтиво това обръщение е друг въпрос.

# 113
Ама недейте така. Богдана го е казала - "ех, момииичета, и на 30, и на 30 по две". Момичета са си я!

# 114
Ако една жена на 30 е момиче, то на 50 е девойка, а жена става като чукне 70. Smile

# 115
Значи още не съм жена , имам малко  до 70. Дано дочакам.

# 116
Да се отчупи, ма коя част?!?
Цитат
Авторката и аз бих я пратила на улицата да иска неща от непознати мъже, та да се отчупи.

# 117
Open Mouth
Цитат
Аз пък имам проблем повреме на секс и се чудя дали е нещо нормално и дали на някоя дама и се е случвало преди. Когато секса стане доста интензивен, цялото ми тяло започва да трепери неконтролируемо, но сякаш не е оргазъм..в допълнение започват да ми изтръпват крайниците, обикновено дланите. Сърцето ми супер много ускорява ритъма все едно ще получа инфаркт 😂 понякога има и световъртеж лек..или пък след акта е възможно и едното ми ухо да заглъхне за 1-2мин. но после всичко се нормализира.

# 118
Абе може. То оргазма всеки го удря къде свари.
На мен ми се е случвало носа да ми се запуши и малко прасците да ми се схванат Joy

# 119
"Приятелят ми е "пуснал" котарака навън... Има ли някакъв начин да оцелее."

Това е заглавието на една от новите теми. Надявам се котаракът да се намери, но не съм сигурна, че има някакъв начин "приятелят" да оцелее Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт