Смешки от форума - 41

• 85 491
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • Далечният изток
Да растат ли?! О Боже..... Ужас Scream

# 196
  • Варна
  Въх, и ква е нормата за тоз разтеж? Щот ся мааме зъби, та ...

# 197
Грандиозна и очаквателна.

# 198

В основното училище момчетата пееха тази песничка:

Аз когат съм се родил
двайсет санта ми е бил
акушерките тогаз
са изпаднали в екстаз...

Може това да е нормата за авторката Wink

# 199
Господи, аз разбрах под разтър разтъркване и даже в началото си казах, какво друго се прави освен онова дето казва лекарката 🤔 аз приех че става дума за бебе на 10 месеца...

# 200
"Съжалявам за глупавата тема, но вече ще се побъркам. Детето е на 2г и 1м, а е със сини очи, средно към тъмно сини. Ние с бащата сме с кафяви, аз с тъмно, той с светло кафяви. Детето не пие АМ, откакто навърши 9м, отказа се само. Защо не се променят все още, всеки ден ставам с надежда да ги е променило. А, и още не говори, да не би да е от това, в главата ми е каша." Scream

# 201
Какъв е зорът, да не  я упрекнат ,че е крадено бебето?

# 202
"Съжалявам за глупавата тема, но вече ще се побъркам. Детето е на 2г и 1м, а е със сини очи, средно към тъмно сини. Ние с бащата сме с кафяви, аз с тъмно, той с светло кафяви. Детето не пие АМ, откакто навърши 9м, отказа се само. Защо не се променят все още, всеки ден ставам с надежда да ги е променило. А, и още не говори, да не би да е от това, в главата ми е каша." Scream

Това е от потребителката, която прибира 40 хиляди лева в портфейл и го оставя в джоба на триколката SmileySmileySmiley Явно е някакъв бесен трол, сега ще се запозная с пълното и творчество LaughingLaughingLaughing

# 203
  • Сф
Какъв е зорът, да не  я упрекнат ,че е крадено бебето?
Зорът е, че не е чела уроците по биология навремето.

# 204

Това е от потребителката, която прибира 40 хиляди лева в портфейл и го оставя в джоба на триколката SmileySmileySmiley Явно е някакъв бесен трол, сега ще се запозная с пълното и творчество LaughingLaughingLaughing
От къде е питането? Да отговоря, че няма да се променят, да се успокои. Дъщеря ми е така - сивосини очи, ние с баща й сме с кафяви. Въобще не съм мислила, че ще се променят.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 14:42 от Deni-meni

# 205

Явно е някакъв бесен трол, сега ще се запозная с пълното и творчество LaughingLaughingLaughing

Според мен просто е блондинка по душа. Laughing

# 206
Цитат
намирисва на борба за софийско гражданство
Цитат
Как преценихте, че става въпрос за софийско гражданство, като казах, че съм била там, макар и за малко и не ми е допадало. Аз ако искам на всяка цена да е София, нямаше да пиша изобщо. Благодаря на тези, които разбрахте случая Simple Smile

Гражданин на София звучи гордо!

# 207
С най- добри чувства.
Разчепкахме го и все пак е смешно :

"...Според ММ нощем мириша на "заспало пиле" Joy (каквото и да значи това), ..."

# 208

Това съм го виждала на живо преди няколко години😀. Като прочетох и се сетих. В една банка чаках за нещо. Мацката преди мен, не знам какво прави, но взимаше някакви големи пачки със 100тачки, слагаше в плик, поне 8-10 пачки бяха. Не знам колко хиляди са били, ама не бяха малко.Броиха(с машини) до безкрай, много време чаках. И беше с триколка с малко детенце, накрая взе плика с парите и го прибра в чантата на триколката. Излезе и тръгна пеша. Аз свърших бързо и после даже я настигнах и подминах по тротоара, тя небрежно си ходеше и говореше по телефона и буташе триколката😁

# 209
  • France
Е, така никой няма да заподозре, че носи толкова пари в себе си.

Общи условия

Активация на акаунт