Смешки от форума - 41

• 84 480
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Практична жена Joy

# 526
Аз съм пък за парите - и апартамент ще ти купят, и кола... Дори и мъж, ако си на зор много 😆

# 527
Ааа, това парите са големи шафрантии. Навсякъде обикалят. Докато ти влязат в джоба и са заминали на някъде. И на всичко налитат. Мъже, жени, младо, старо... Не, не...

# 528
  • София
На мен не ми налитат гадините Confused

# 529
Ама дръжте си ги бе, на къса каишка си ги дръжте 🤪

# 530
  • Бургас
Как!?🤔 Как!?😂

# 531
  • София
На мен не ми налитат гадините Confused

На мен постоянно ми налитат чужди валути, предимно по магазините. Опитах с добро, не се разбират. Накрая им казах "Назад! Аз съм щастливо обвързан с българският лев". Знаете ли какво му е на човек, който е привлекателен за почти всяка парична единица?

# 532
Аз съм привлекателна за магазините, не знам как успяват да ми задръстят пощата, поне петнайсетина писма с предложения получавам всеки ден. И всичко на сметка, как успяват да не фалират тия магазини, просто се чудя, все на загуба продават.

# 533
  • Down south
Какво значи на сметка? Предлагат ти кредитни карти?

# 534
Не, предлагат ми все "евтини" стоки.

# 535
"Така го гледам през моята олегнала призма."

Не е полегнала призмата, ако се чудите Sunglasses

# 536
Хич не се чудим, ние сме улегнали. Не  е печатна грешка ,повече от веднъж е написано.

# 537
Безумен пост, но някак не е дразнещ и ме развесели.

# 538
А вие цицоприятни ли сте? Joy
Цитат
Абсурд такъв естествен бюст на 20-годишна да изглежда цицоприятно след 30 години, ако няма сериозна естетична намеса.

# 539
Една внучка питала баба си:
- Абе бабо,
Вие на времето като не сте си разголвали ни краката, ни деколтето... Как сте привличали вниманието на мъжете?
- Ами внучке,
На времето мъжете бяха е*ачи, а не зяпачи. Joy

Та който си пада по зяпачи, да му мисли относно цицоприятието. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт