Смешки от форума - 41

• 84 473
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Седмокласна майка да не си ... Joy
Цитат
Ооо започваме козунаците тогава! На вино и козунак ще го караме:) Лятото ще лепна една бележка на д..то:” Детето имаше НВОта” за извинение:)

# 541
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Цитат
Баба ми можеше да бае с клечки кибрит против уроки и с конец и шал против страх. Като бях около 111-12 годишна ми каза думите и ритуала, ама аз съм забравила всичко.

На тази възраст е нормално Simple Smile

Сладка смешка се е получила.

# 542
  • София
Цитат
Баба ми можеше да бае с клечки кибрит против уроки и с конец и шал против страх. Като бях около 111-12 годишна ми каза думите и ритуала, ама аз съм забравила всичко.

Така си е, след стотака паметта намалява, съм чувала. 😂

# 543
Ех, що не записвате?
Умният си записва.Joy

# 544
Цитат

Когато аз бях малка, винаги съм си мислила че "селската вещица" дето бае и лее куршум е древна, поне с Баба Яга на години. Ами права съм била явно, щом внучката се е учила на такава възраст Grinning

# 545
Тя пък много се е научила, всичко е забравила! Затова се започва на 80-90 да се учи, не се чака до 110.

# 546
  • Бургас
Цитат на: link=topic=1569800.msg47516661#msg47516661 date=1706017794
По повод чуденето дали сте изключили ютията или друго четох, в дланта си да натиснете леко щепсела, така ви оставя спомен, че сте го направили, като заключите вратата, подскачате и се завъртате. Колко помага незнам.

# 547
По-лесно да го снима изключен с телефона, ще има и час и дата Simple Smile

# 548
  • София
JoyJoyJoyJoy
Представям си как всеки път, когато заключвам вратата, подскачам на площадката пред нея и се завъртам... JoyJoyJoy

Съседите ще решат да пазят благоразумна дистанция от мен.

# 549
  • Сф
Ми то като подскачаш всеки ден, накрая ще се питаш " Днес подскочих ли или бъркам с вчера ?" 😂 Поне 10 минутна ведрина пред вратата, като навремето преди часовете в двора. Да държи влага , да няма объркване. 😘

# 550
Цитат на: link=topic=1569800.msg47516661#msg47516661 date=1706017794
По повод чуденето дали сте изключили ютията или друго четох, в дланта си да натиснете леко щепсела, така ви оставя спомен, че сте го направили, като заключите вратата, подскачате и се завъртате. Колко помага незнам.

Добра идея! Значи, забождаш щепсела в дланта си, остават ти две червени точки-няма как да се объркаш.
Виж, завъртането може и да се забрави, завъртя ли си се, не се ли. По-добре да си бие човек един шамар, та да си личи заключил ли е вратата, не е ли.
За печката, може като я изключи, за спомен да допре пръст на реотана.
Незнам само за „заключи ли колата" какво да се прави, не ми хрумва в момента Joy

# 551
Слагам в скрит текст, объркала съм темите 🙈
Скрит текст:
Свекървата откакто се заключи веднъж и ключар не можа да отвори вратата, има голяма бележка с червени букви "Стоп! Ключа". Добре че беше оставила открехнат прозорец и едно момче се катери по веранда та до 3 етаж, та свали прозореца и мина от там да и отвори.

И един мой случай, май в оплакваческата писах тогава. Лято, имаше родителска, мм командировка и оставям децата на улицата да играят с другите деца, една съседка ги наглежда, а ние с другата сме на родителска. Щерката почва да ми звъни на пожар, ама няма как да вдигна и пиша на сестра ми да и звънне да я види. Сестра ми ми пише че се заключи ли отвън и не могат да се приберат. Връщам се аз, външната врата за входа заключена, ключа е на тази за апартамента. Едно съседки дете влизало постоянно във входа и сестра му затворила вратата. Да, ама аз нямам ключ, мм командировка, свеки има резервен, ама ще си дойде в 23.30 чак. 5 апартамента и никой не си е вкъщи, 3 от тях на почивки, четвъртата ще си дойде в 03.00ч... Направо ви казвам някакъв ужас преживях. Добре че единия съсед оставил ключ на сина си, та го вдигнах да бие 20км да ми отключи.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 15:37 от Kaya

# 552
Извинявам се,  мунска му работа. Четях поста над мен, който е лична история, и реших, че пиша при муните Joy

Все пак си оставям мнението, ако модератор прецени, да изтрие:

Скрит текст:
Аз вчера: отключвам колата и влизам през пасажерската врата, за да я запаля, че да се размрази. Цялата беше обледенила. Излизам отвън да чистя снега и уж само леко допирам вратата. После аха да вляза, да изгася колата - нъц, тя се заключила!
За голям, голям късмет, резервният ми ключ все още е при родителите ми, а именно на тях бях на гости вчера, та лесно спасих положението. Иначе  ехее, 300 км...

* Колата по принцип се заключава, ако се отвори друга врата, а не шофьорската, но не очаквах това правило да важи и когато е запалена и работеща  Grinning 

# 553
Едва сега, виждам, че и аз съм объркала темата, и аз мислех че в муните пиша. Извинявам се, в предвид и часа на писане явно не съм била много адекватна 🙈

# 554
Потребител обсъжда съпруг на потребителка:
Цитат
А ако влизаше в бг мама? Simple Smile
Отговарят му:
Цитат
Ако е в сайта, какъв е проблема, вече ако физически е влизал в някоя мама...

Общи условия

Активация на акаунт