Смешки от форума - 41

• 84 468
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Сф
Цитат
Не мога да насмогна с новите думи в езика ни.Чета,как в Шкорпиловци по европейски проект направили фитнес,пейки,лампи и специална зона за реинкарнация.Гасиму модерното нещо- си мисля-това забива в земята всякакви сбъдванки и споделянки при Гала.Къде сме ние,къде са те!!После пих кафе и прочетох,че зоната всъщност била"...за рекреация".Хубаво е,че е помислено за това,да си има строго регламентирана зона,а не да си опнеш хавлията както ти скимне на този красив плаж.
Рекреация-възстановяване на силите след трудова дейност.
Пишете зона: Да бичиш айляк.

# 556
В разговор за популярен продукт едни се зарибяват, а други направо...
Скрит текст:
Цитат
Мен също ме заеибихте с това кафе в шоколад

# 557
Ох…
Тцъ, тук в бг-мамата ежедневно отделят по час сутрин за грим и прическа, по час да спретнат лека закусчица с кафето, 2-3 часа за 5-степенни и здравословни обяд и вечеря, 2 часа за тренировки или друг спорт, няколко часа обикалят по пазарите, за да намерят био продукти, като им доскучее, изкарват по няколко хилядарки между всички тия дейности и писането в бг-мамата. Разбира, ходят поне по 3-4 пъти в годината за по месец на почивка, през уикендите или са на спа, или приготвят вкъщи здравословни заготовки -  всичко от замразяване на магданоз до разфасоване на прасе.
Прасето ме уби …:joy:

# 558
  • here and now
Пропуснала е секса по 4 пъти дневно, минимум!!!

# 559
  • FRANCE
Частта с прасето ми е любима

# 560
Може ли линк към темата с цитата?

# 561
Натисни поста на Кукумицинка от цитата и отиваш директно в темата...

Темата ме изплаши Joy
Разбрах че като ходя на кок, не било ок..Flushed

Има и едно Rumii нещо си, с километричен пост един...такива хвалби, че....нимоа просто Joy

# 562
На мен частта с прасето ми идва най-лесна на фона от всичко останало. Направо се уморих докато четях и добих комплекси за малоценност.

# 563
  • Далечният изток
Аз сама разфасовам 120 килограмово прасе. Не знам кое му е чудното. Правя го всяка зима от поне 20 години. Ноооо постът не е за мен със сигурност...

# 564
  • София
Аз сама разфасовам 120 килограмово прасе. Не знам кое му е чудното. Правя го всяка зима от поне 20 години. Ноооо постът не е за мен със сигурност...
След като ММ ме видя как разфасовам огромен телешки бут със сатър (преди почти 20 г.), каза, че много ще внимава какво говори пред мен.

# 565
Натисни поста на Кукумицинка от цитата и отиваш директно в темата...

Темата ме изплаши Joy
Разбрах че като ходя на кок, не било ок..Flushed

Има и едно Rumii нещо си, с километричен пост един...такива хвалби, че....нимоа просто Joy

Умря циганката, дето я хвалеше... Joy Таз неземна красавица.

# 566
Аз преди двайсет години разфасовах половин прасе и напълних две чанти била със сланина и кожа за боклука 😆. Верно ги изхвърлихме. От тогава ММ прасе не ми е купувал.

# 567
Ти какво..само ушите за пачичка ли му остави Grinning

# 568
Мани, мани, срам.

# 569
  • Mediterraneo
На прасето всичко му се яде, всичко. Не заслужаваш и да ти купи повече.

Общи условия

Активация на акаунт