Смешки от форума - 41

• 84 467
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Има и едно Rumii нещо си, с километричен пост един...такива хвалби, че....нимоа просто Joy
Защо ли си причиних да чета тая тема?! Кънти на кухо, с изключение на 2-3 потребителки. Румито е нъмбър уан, обаче. Плюе по марковите дрехи и след две изречения - детето ми е облечено изцяло с маркови дрешки Joy Останалите й глупости не можах да запомня, съжалявам.

# 571
Тарталета, от село съм, знам.
Споделих защото е смешно, да се чете с хумор.
Аз Руми я прескачам.

# 572
  • here and now
Тя Румито, цяла ода за себе си написала бре!!!
Прасе не моА да разфасовам, признавам си, но пък си имам саксийка с магданоз Wink

# 573
  • Далечният изток
То прасето си е занаят... Grinning

# 574
Аз сама разфасовам 120 килограмово прасе. Не знам кое му е чудното. Правя го всяка зима от поне 20 години. Ноооо постът не е за мен със сигурност...
Нямам грешка в разфасоването. Точно за 6 минути разфасовам агне. Почнаха да злоупотребяват съседите обаче. Мине не мине дойде някой съсед с цяло агне и кълчи ръце как не можел, не знаел как, ама чул, че аз мога. Ще черпят после като сготвят. Друг е въпросът, че аз не ям месо. Та това с разфасоването е най-малкия проблем за мен. Таа постът не е и за мен явно Blush Другите неща не мога и да си мечтая, че мога да ги изпълня..

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 19:54 от Tortilla Flat

# 575
Прасето ме върна на земята, по точно геокоординати - България. Останалата част си е чист интернационал, може да е всяка произволна инстаграмърка.

Пък има и цели 2 седмици до 8ми март 😜 за такива резюмета.

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 00:28 от ierldan

# 576
На 8-ми март ще подаря едно прасе на жената.
Да се радва там с ножа...

# 577
  • Бургас
Това вече е за Страшките!😂

# 578
  • Далечният изток
На 8-ми март ще подаря едно прасе на жената.
Да се радва там с ножа...
За 8 март е късно, трябваше за Коледа...

# 579
Нали гоним да е нещо изненада. Жените обичат изненадите.
100 -120 кила изненада. И не говоря за себе си.

# 580
Поне си наясно колко кг са  перфектни ,че едни търсеха 250, не знам за какво им беше.
 така че, ще се справи жената с тях и вкусно ще  е.

Усмихвате ме момичета с  диалога. Аз се страхувах да заколя и пиле, ама се наложи ,стисках очи да не гледам, май го удуших първо, но го приготвих. За прасе повече сила трябва, нататък и  баба може, тоест аз.

# 581
Темата си продължава в същия ударен 8 Мартенски стопанско - строителен дух, с “гипсокартон”:
И да се върнем на миличкото "да те види негримирана и нагласена" и да те разлюби. Еми ако за една шпакловка те е взел - нека ходи да търси друг гипсокартон.

# 582
  • София
Пропуснала е секса по 4 пъти дневно, минимум!!!

Само 4 пъти на ден? Тия хора в манастир ли се готвят да влизат? Хммммм...

# 583
  • Далечният изток
Нали гоним да е нещо изненада. Жените обичат изненадите.
100 -120 кила изненада. И не говоря за себе си.
Мисълта ми беше, че за Коледа прасетата са по около 120 кила. Към 8 март вече би трябвало да са към 300...

# 584
И още един бисер от темата Joy
Цитат
Имам приятелки, които грим в живота си виждат само на собствената си сватба, и винаги сме се разбирали чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт