Смешки от форума - 41

• 84 464
  • 735
  •   1
Отговори
# 585

Веднъж имах неблагоразумието не само да прочета, но и да опонирам директно на неин пост,  и после няколко дни ме преследва из темите, за да ми обяснява колко е щастлива Rolling Eyes  Оттогава и аз прескачам.

# 586

Веднъж имах неблагоразумието не само да прочета, но и да опонирам директно на неин пост,  и после няколко дни ме преследва из темите, за да ми обяснява колко е щастлива Rolling Eyes  Оттогава и аз прескачам.
И аз така ✌️ След толкова години тук, вече не ми се навлиза в спорове и има потребители дето ги прескачам. Лошото е че определени почват на лс да ми пишат защо не им отговарям 🤣🤣🤣

# 587
На мен ми омръзна да чета, колко съм нещастна и отглеждам нещастни деца, понеже до 14 им година не съм си седяла вкъщи.

# 588
Aко нещо ме е правило нещастна като дете то е, че майка ми работеше такава работа, че повечето време си беше вкъщи. Хорските родители ги нямаше по цял ден, а моята все у дома...

# 589

И аз така ✌️ След толкова години тук, вече не ми се навлиза в спорове и има потребители дето ги прескачам. Лошото е че определени почват на лс да ми пишат защо не им отговарям 🤣🤣🤣
Лелеее Dizzy Face

# 590
Такова чудо не ми се е случвало, но скоро разбрах, че може да се блокира в настройките получаване на ЛС от нежелани песони.

# 591
  • Бургас
Такива персони,изобщо не ги отразявам!

# 592
  • София
Такова чудо не ми се е случвало, но скоро разбрах, че може да се блокира в настройките получаване на ЛС от нежелани песони.

Уж можело, но наскоро опитах и май има някакъв бъг. Няма да карам блокираната персона да ми пише лично, за да потвърдя със сигурност.

# 593
Става, аз съм блокирала.

# 594
Всички, които снощи са гледали Ергенът, ще ме разберат защо този коментар предизвика гърчове от смях в мен Joy
Кратко резюме на участничките, с изключение на една/две:
Цитат
Всичко останало от кукер нагоре

# 595
Почти съжалих, че се зачетох в темата, която се коментира няколко поста по-нагоре, хаха.... Има такива теми, в които може да не се усетиш, че минаваш определена граница. Не ми се ще да вярвам, че някои потребителки са толкова...хм...крайни (да не ползвам друго определение) в реалността.🙄

# 596
Въпросната тема вече не е за смешките, а за страшките, голяма злоба се лее от жени към жени, просто жалко.

# 597
  • Mediterraneo
Я да видя кой ще се разпознае

Цитат
Този дизайн е подходящ за широки, но тесни стаи.

Много искам да ги видя тези широки, но тесни стаи. Малко като да му е дълъг, ама къс Simple Smile Simple Smile

# 598
Я да видя кой ще се разпознае

Цитат
Този дизайн е подходящ за широки, но тесни стаи.

Много искам да ги видя тези широки, но тесни стаи. Малко като да му е дълъг, ама къс Simple Smile Simple Smile

Aз бях, случва се. Имам и обяснение - когато гледам нещо за мен винаги ширината е напряко на посоката на погледа ми, а дълбочината е напред. Обаче заставайки на входа на стаята гледам в една посока, а обръщайки се към стената със спалнята гледам към нея и пак възприемам гледката като ширина. И не съм се усетила как съм написала това. И не мисля, че е световен проблем.

# 599
Стига де, ясно е че грешката не е от невежество, и мен поне ме развесели. Подобни неща и аз казвам понякога, и после се смея на себе си заедно с околните.

Общи условия

Активация на акаунт