Отговори
# 105
  • София
Катка, за яслата...вече съм много против, гледайки нашите приятелчета. Те се отказаха от яслата. Много боледуват, нервни са, бият се...изобщо стават други деца. Отделно, че за 3 месеца са били сумарно 4 седмици на ясла. Точно вчера го обсъждаха и си говореха.
А имунитет към вирусите няма (всяка година мутират и са нови). А те основно вируси карат.
Доста негативно се изказах, но ми е прясно от вчера.

Шуша, лоши са кучешките зъби. При Любака почти не можеше да се разбере, че му никнат зъби, но с кучешките...беше ад.

Ками, не знам какво да те посъветвам

Деспина, бързо оздравяване. Толкова спокойно звучиш...вече номера с температурата е отработен при вас, за съжаление.

# 106
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА KUKI! МНОГО МНОГО ОБИЧ ТИ ПОЖЕЛАВАМ И ДА СИ НАЙ - ЩАСТИЛИВАТА И ГОРДА МАЙКА НА СВЕТА!!!!

Shusha, защо не даваш някакво болкоуспокоително за зъбите, Марти само Калпол и Нурофен го спасява. Но от Нурофен съм по доволна, по дълго време го държи.

При вас как е положението с вятъра? При нас духа, толкова, колкото да не мога да изведа детенце. А иначе е страхотно слънчев ден.

Като решите нещо за срещата кажете, ако е през февруари искам и аз да се включа, но преди това не мога, че тати трябва да свърши един проект до края на месеца.

Катка, ние живеем до Младежкия дом, при първа възможност, ще проверя за тел и ще ти кажа.Ти в коя ясла искаш да я даваш малката? Марти е в тази на Сан Стефано.

Мартеа, дано всичко се нареди както ти се иска.

# 107
  • Варна
Честит Рожден ден Куки!
Бъди много щастлива, много да те обичат всички в къщи и монго да те слушат малките сладури.  bouquet  bouquet  bouquet
Ама съм и аз, чак сега видях. Embarassed
Дианка, уви вече не се впечатлявам май толкова. Сега преброих че има само 10 дни от последното ни ходене на лекар и то през половината дни пак пиха лекарства. Sick

# 108
ЧРД, Куки!!! от все сърце ти желая всичко най-най и шастие в семейството!!!  bouquet

за яслата - аз съм в чуденка! досега мислех, че Марти напролет на ясла ще ходи, но е толкова трудно с място, че едва ли ще стане. За след раждането още нямам ясна визия  newsm78. има време, ще го мисля с бременния си мозък  Mr. Green

Мартеа, дано лесно се оправиш с кърмата... сигурно не е лесно! но успех!
Сиска, дано успеем да се видим на живо!

# 109
Здравейте на всички!
Гледам доста сте изписали, пък аз все нямам време да се включа.
Съжалявам много за болестите по мъниците, ама аз пак да кажа, че Никола не се разболя, при все, че баща му изкара вкъщи много тежък вирус/да не чуе дявола/ и в яслата в някои от групите са по 2 деца. Какъв е тоя бум от болести!
Извадихме 3 кучешки, остана още един. Още сучем, всякакви течности пием от чаша. Казваме ако и пиш, ама малко хаотично, затова още сме с памперс Laughing Ама мерките ви са недостижим за нас. Ние сме 11 кг, около 84 см/на око, не е мерен скоро/.
Мартеа, пожелавам да се справите успешно при гледането на малката бърборана. Това с лелята просто ме уби/в добрия смисъл/ Grinning. Аз нямам на кого да оставя Ники за 1 час Confused
Катка и другите, които се чудите за яслите, аз пак да кажа, ако имате възможност-опитайте. Винаги можете да го спрете детето, ако боледува много.
Вале, с 2 дъщери манекенки няма да ти е лесно. Не знам дали яде нещо по-особено Иса, ама явно яде за разлика от нас, дето само в яслата ядем що-годе. У нас хапва много малко, явно не ми харесва манджите, за кухня и дума не може да става  Tired
Ками, какво да ти кажа, и друг път съм споделяла проблемите с възпитанието на моя син, който понякога се държи като истинско диване. В интерес на истината обаче, от едно известно време забелязвам, че доста се е променил. Вече не посяга, не крещи, обяснява и се заслушва като му обясняваш нещо-това за мен е огромен напредък. Още се потръшква по малко, но далеч не е това, което беше, затова и моето търпение се е възвърнало, преди го пошляпвах доста често, не се гордея с това Embarassed Явно е период, като всичко друго при малките, успех с преминаването му  bouquet
ЧРД на Куки! Да си жива и здрава да се радваш на двете слънца, които огряват живота ти!  bouquet

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 11:21 от Avgusta

# 110
Честит Рожден ден, Куки! Много щастие и здраве за теб и най- обичните ти същества  bouquet

Катка, ние живеем до Младежкия дом...
Joy ами и ние... Joy само, че не съм чула за такава агенция, знам само за детския център, който откриха. Палавници май беше newsm78
Ако се реша на варианта с яслата ще е в Зорница, защото ще се местим там след месец.
Вятърът е много силен, няма да извеждам Ава на разходка Peace. Жалко, навън е 17-18 градуса, но някой клон може да ни счупи главите.

# 111
Куки, ЧРД! Да си жива и здрава, много обичана и много да те радват мъниците ти!

За яслите... със свито сърце си мисля за момента на втората ни среща...

Августа, ти още вкъщи работиш, или как беше? Ох, ние като нямаме избор, какво ли не се измисля... дано вариантът с леля ми стане, че сме в безизходица иначе.... нали започнах работа, заради мен изгониха момичето, което ме заместваше и сега ми е супер тъпо да кажа - ми аз пак си взимам майченството, толкова дълъг болничен - месец, месец и половина при нас (частна фирма, все пак) просто не върви, заплатата ми не стига за бавачка по принцип, а за един месец няма кой да се навие.... пък и двамата с мъжа ми сме с гигантски кредити заради строежа на къщата, не може да не работя.... сложно, много сложно....

Eто тук, последните 2, както и вляво ми е новата прическа, нали някой пита (май Малейна...).

# 112
  • София
Здравейте майски мами, аз отдавна не съм писла. Днес имам повече свободно време и реших да разгледам.
Виждам, че обсъждате мерките, аз прочетох , за да сравня моя дунди къде е - 93см, 15 кг.
И май наистина е дунди като чета , ама видимо не е уж.

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=3546&AlbumId=84964

Споделете, говорят ли много вашите деца?
Не познавам много деца в тази възраст и ми се ще да имам база за сравнение.

Лек ден на всички пожелавам!

# 113
 smile3525Честит Рожден Ден,Куки!
Пателина,правят му изследвания,заради липсата на апетит Confused,да няма някаква анемия,но резултатите му излязоха,нищо му няма и всички показатели са идеални,явно капризничи.Изписаха ни някакъв сироп,но било възможно да му се доспива от него,да ама аз нямам намерение да си дрогирам детето Naughty.
Днес го оставих без памперс,издържа сух почти час Grinning,и го видях,че се е начуркал и си дърпа гащите,мен и това ми беше целта,да усети,че се подмокря,че с тези памперси нищо не разбира.Иначе и в гърнето върши работата,не го връща празно,но сам не се сеща да ми каже Confused.
Мартеа,честито прическа,твоята барборана с какъв възпитателен тон говори само,а hahaha.

# 114
  • София
Куки, ЧРД! Много здраве и щастие ти пожелавам! Малките сладурчета много да те радват и слушат (това важи и за мъжлето Wink)   bouquet

Мартеа, супер ти е така!

# 115
Личи си че не става за излизане - за няма и половин ден натворихме страничка  Laughing .

Куки честит Рожден Ден! Да си обичана мама и съпруга!

Мартеа новата глава е страхотна. Много ми допада. Аз като видна Водолейка, почти гонеща 30-те също се замислям за промяна в главата, ще ми се да я скъся драстично... обаче някак с моята широчина не ми звучи добре да скъся и косата... ще го мисля някак имам време до празника.
идея - Така и така я цедиш тая кърма (или не я цедиш?) - поне я вкарай в работа с кремчетата на д-р Йоткер за без варене.

Gita бравос, напредвате и вие към безпамперсието.

Шуша кучетата трудно излизат, хеле ако са няколко заедно - бая си болят.

За яслата принципно мисля да го пусна да ходи дребен... обаче така и така не се е заочертавало да почна да работя нещо усърдно (целодневно, на доовор) ще сме на облекчен режим и ще мога да го държа в къщи, когато е необходимо. По план ще търся и работа, та да видим кое как ще стане.

# 116
  • София
Честит рожден ден,Куки  bouquet  bouquet  bouquet.Да прекараш страхотно и дечицата много да те слушкат

Днес и моя баща има РД-става на 47 години.Да ми е жив и здрав и все така много да ни помага Heart Eyes

Мартеа,прическата ти е страхотна Heart Eyes

# 117

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КУКИ
Прическата на Мартеа мнооого ми хареса
А за приказките-моят син никакъв го няма.Каката проговори много рано,но малкия е голям мързеланко.Освен мама,тати,кака,кола патея(пантера),Тани,ени(Рени) и Дади(Влади) никави други думи не иска да казва.

# 118
Куки, честит рожден ден! Нека любовта, щастието и късмета не напускат дома ти!

Искрено ви завиждам, че имате избор дали да пускате децата на ясла или не  ConfusedПри нас този момент го няма. Дени от Април тръгва - болен, здрав...това е положението Sad Няма кой до го гледа. Аз започвам на пълен работен ден, баща му работи, баби, дядовци - също. Дано не боледува! Praynig

Мартеа, чудесна снимка! Дано скоро се оправиш с кърмата, че  знам какъв е ужас  Peace

Деспина, не знам вече какво да ти казвам...То май всяка седмица ви пожелаваме бързо оздравяване  SadДано този път ви е за последно за дъъъълго време!

Шуша, гадни са кучешките, да. Ние леко се разминахме, само лека хрема, която вече минава.

titania, как е в Разград? Там съм родена, майка ми е оттам. Докато баба ми беше жива, всяко лято прекарвахме там. Това са били най-щастливите ми месеци. Там беше и първата ми любов Heart Eyes Heart EyesТам живеят сега братовчедите и вуйчо ми, които не съм виждала от около 4-5 години сигурно  Cry Обожавам го този град и хората в него - много по-добри са от врачани!

ками, честито на баща ти! Да ви е жив и здрав!

Льонеберя, наскоро обсъждахме темата за говоренето, в предишната тема беше. Общо взето, повечето МАЙ-чета са доста приказливи  Grinning

Дени се оказа, че не е 11кг, а 12. Супер! Пък аз съм свалила 3-4 кг. Още по-супер! Laughing Laughing

# 119
Мартеа, пу-пу много ти отива така, но ти всякак си си хубава  Heart Eyes Честита ти промяна! аз се опитвам безуспешно да пусна някаква коса и точно в момента приличам на "разплетена дамаджана" в главата  Mr. Green ама "търпя, бабо, за хубост" уж ooooh!

Аниа, ти питаше, но забравих да отговоря, та сега чак: в момента Марти не го мъчат зъби и това вече около два месеца, то сигурно и затова успяхме да махнем среднощните кърмения, иначе с неговите мъчни зъби не виждам как би станало по-рано. Ще видим как ще е като заизлизат последните 4 кътника, те ни останаха. Тръпна само като си помисля  Rolling Eyes

Браво на напредващите към безпамперсието! мога само да си мечтая за тоя момент. Марти сега е на вълнА да не си дава нищо негово си (разбирайте акото  Sick). Като усетя, че е свършил работата, го подканям да сменим пампата и той дим да го няма, крие се, дърпа се, не ще!  hahaha голям цирк е. Когато го видя, че се напъва, го приканям да отидем или на гърнето, или на тоалетната (на детска седалка), а той не ще и да чуе - пак бяга и се крие! Далеч сме ние от безпампието...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт