. т.е. да си имаш едно на ум, ако след спирането нещата се върнат към старото положение. За хомеопатията, мнението ми е следното - да се излекува АД мисля, че не може. НО чрез нея се "поправят" някои "фини настройки" на организма (метафората си е чисто моя, не знам дали съм права
), та да не реагира така бурно на каквото там реагира по този начин. Според нашата хомеопатка например, дразненето на Марти е предизвикано от ваксините (ДТК главно), но той си е бил предразположен и още е.Впрочем, според нетрадиционната медицина, когато има кожен обрив, това означава, че организма се "чисти" от някакви дразнители и това е най-лесният начин за него да преодолее дразнителя. Освен това се смята, че ако по изкуствен път (лекарства) се потисне тази реакция, тогава тези дразнения се пренасочват към вътрешните органи и се смята, че се развиват по-тежки заболявания като алегични бронхити или астма. Това казвам само за фон, който както иска да го възприема. Не твърдя, че е единствената истина, но аз лично вярвам в това, интуитивно някак.
пак се отплеснах, извинете А за козметиката при АД мисля, че има повече от един подходящ продукт. Наистина пътят май е проба-грешка.
Мартеа, честита прическа! кога ще ни се покажеш с новото амплоа?

по повод яденето на децата, съчувствам на майките на злояди деца - Марти имаше само един такъв период на неядене и щях да се побъркам. Сега сме на другата крайност - откак намаля кърмата, не мога да насмогна на ядене на синковеца. дори тази седмица взимам двойна доза от детската кухня
която прочем също е частна и съм много доволна от яденето - много е вкусно (и на него му харесва) и е разнообразно. Казва се Джуниър Меню и знам, че разнасят на много места в София, но не по домовете, а на пунктове, откъдето си я взимаме.

.
. Сега го моря с илачи - дано го пресека и да не лепна дребния след мене.
Все по-често се замислям каква ли ще е олелия с две деца!
Даже и майките им успя да поудари,а на мен ми отскубна цял кичур коса
Но и това не е решение.Според баща му е период и ще отмине,но и в къщи е така.Хвърля,чупи и се смее като му се скарам
Напоследък като види някое детенце да плаче,и започва много да се смее
.
.