Отговори
# 60
Сиска,кутията ти е препълнена затова ще ти отговоря тук.Почти съм сигурна,поне така ми казаха във моята фирма Rolling Eyes.Миличкия Дени дано не го боли устицата.Наси също е ранен,по бузата,спъна се и се удари в ръба на вратата ето го юнака , и отблизо
Валя,тук при нас има едни възглавнички с Дисни герои,но са с Мечо Пух и са мънички и не плюшени Confused,а иначе Наси има плюшена Туити и много и се кефи тук и тук се вижда.Ако ти хареса съм насреща Hug.

# 61
Gita не се отварят снимките.
Мартеа ходихме на Народния Театър.Чакахме 1 час на опашка,но беше много хубаво.
Дидке важното , че съпругат ти е добре.

# 62
Maртеа наздраве cheers
Валя на мен тези възглаванички ми харесват много- тук са по 9,10лв.На Дисни ми се виждат много скъпи.

# 63
Благодаря на всички за топлото посрещане.И аз съм давала на Влади гъби,когато яде пица не ги махам.Наистина съжалявам майките със злояди деца,дъщеря ми беше така(и все още е).Добре,че малкият яде всичко.Иначе е слабичък ,само 11 килограма,но за сега май няма нещо,което да не яде.
На всички болни пожелаваме скорошно оздравяване   bouquet

# 64

Megstar  Eucerin от аптеката ли го купуваш или от дрогерия?

от аптека, но вече ще поръчвам от нета, с блиzо 4? е по_евтин  Wink

# 65
martea, само температура и нищо друго....ама не спада 3 дни....много гаден грип #Cussing out...
Gita, и аз немога да видя снимките нито на Наси, нито на възглавничката ви....
Дидке, ама и аз се ядосвам на такива майки, които не предупреждават, че децата им са болни и точно поради тази причина поне на този етап не ходя Naughty по паркове, градинки и детски кътове...и успех в намирането на бавачка....
Kamij, скъпи са наистина-45лв. за бройка(нали уж на Дисни), ама много искам да им купя с Мики Маус и по точното женския-май Мини Маус се казва (дано не греша Embarassed)
Бубе, намерих с 300 зора жирафчето-метър....окачен е на стената и Иса много му се радва и непрекъснато застава до него и аз трябва да отида , да погледна колко е висока-иначе крещи....

Та по повод метърчета ето и нашите данни-тежи 13 кила с пампата и дрехите и е висока 92см....няма май други дългучи като нас Blush?

# 66
намерих с 300 зора жирафчето-метър....окачен е на стената и Иса много му се радва и непрекъснато застава до него и аз трябва да отида , да погледна колко е висока-иначе крещи....

Браво! Тя действително много дълга твоята щерка. Манекенка ще я правиш явно  Grinning .
Да оздравяват двенките бързо.

Ант дано се разядете.

Дидка дано намериш бавачка. Ти искаш на работа ли да се върнеш или просто за малко почивка и за "втори чифт ръце" когато се появи и второто бебе?

Gita ще му мине на юнака!

megstar как са твоите мъжета?

Аз съм супер доволна. пу пу от всички петна по тялото сега ни остана само онази проклетия на крачето, но тя вече е съвсеееем мъничка. Кожата му е още груба на места, но пък вече е беличка, а не с онези червени и напукани участъци. Не можете да си представите какво облекчение изпитвам. От година не съм го виждала без петна.

# 67
Добро  утро  bouquet

Честит Рожден ден на Диана! Пожелаваме ти много здраве и щастие, любов и безброй радости с Любачето Heart Eyes

Ант, ще стане работата. Сигурно е голямо облекчение Peace

Тиа, айде и аз да го понаплюя - пу, пу... Да се отърве детето от петната  Simple Smile

Валя, ама ти това дете да не го разтягаш на шведската стена? LaughingПодозирам, че имаш някакъв майчин, амбициозен план Thinking. Наистина е височка Иса, да ти е жива и здрава  bouquet

Дидка, и аз обмислям разни варианти за помощ, нещо не си представям как ще стане организацията с гледачка и клоня към ясла newsm78.

# 68
doh който не минава през първа страница така става...

Честит Рожден Ден Диана! Да си здрава и щастлива и много да те слушат мъжетата!  smile3525

# 69
Честит Рожден Ден, Диана! Да си жива и здрава, много щастлива, обичана и с късмет! Благоденствие и щастие в семейството!
ей, започнахме водолейките....

Тиа, само така!
Валя, наистина много висока Иса, пу-пу.

Пък аз съм с нова прическа и ново самочувствие Flutter Съвсем различна съм, чак аз не мога да се възприема, и това от един бретон Grinning Теа като ме видя, зяпна Grinning Ама много се бях сдухала и ми трябваше някаква промяна. Сега и диетата ако даде резултат.... Голяма криза на 30те ме е подпукала...

Като говорите за злоядство, аз нали неведнъж рева от злоядото си дете. Много е трудна на ядене. Понякога не че не харесва нещо, просто дори не иска да го погледне или помирише.... Ще взема и аз този Апетон, въпреки че пък ме  е страх да не я напомпа, ако възбуди някакъв неестествен апетит...

И като заговорихме за ядене - най-сетне и ние записахме Теа на кухня (да свиква за яслата) - частна обаче, че за 1-2 месеца няма кога да се записвам, чакам и т.н. за държавната, пък и нали не знам докога ще сме в Младост. Ами бях много учудена от вчерашното меню - пил. супа, качамак и портокал newsm78 Ами последните 2 не ги разбирам? За мен кухнята значи да е нещо готвенко - манджичка, кремче.... С тоя качамак и портокал ме разбиха. Като дадохме 17 лв за 1 седмица мислех, че ще е нещо по-добро, поне по-завъртяно. За другите дни не звучеше зле, но примерно в четвъртък за десерт ще има шоколадова грис-халва. Малко странно.

# 70
  • София
Честит рожден ден,Диана  bouquet  bouquet  bouquetПожелавам ти всичко най-хубаво и много да те обичат двамата ти мъже Wink

Мартеа,няма нищо чудно.И в нашата кухня даваха кремове с какао от време на време/които аз не давах,естествено Crazy/.Май само това беше,което не ставаше за толкова малки деца.

Да ви се оплача,че се сетих.Нашият тати онзи ден захрани дечко с мед.Като ги видях,ми стана лошо.С една голяма лъжица му дава-изял 5 лъжици Sick.А аз толкова време го пазех от такива неща.Много ме беше яд на скъпия,защото му беше пределно ясно,че искам да дам мед след 3-та годинка.Оправданието беше,че меда бил полезен и че Калоян вече бил голям Crossing Arms
Резултата беше разстройство на другия ден Twisted Evil

За злоядството-Калоян вече започна да яде всичко.Преди беше ужасно злояд Confused.Сега яде много,но нищо не му се лепи.Не качва въобще.11 кг. е в момента.Беше станал 12,но като бяхме при баба му и дядо му в Добрич,лепна един вирус и свали за 1 седмица почти килограм Rolling EyesНо аз по принцип съм много против средствата за възбуждане на апетита,разни витамини и подобни,и не бих дала,дори и да не иска да яде Naughty.

# 71
Честит Рожден Ден, Диана! Да ти се случват само приятни изненади и да си здрава!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Вчера звъннах в яслата и ме посъветваха да не водя Марти до края на седмицата, че грипът бил в разгара си, а той е най малкия и сега се гледаме в нас. Резултата е счупена ютия, развалена точилка за ножове и т.н. Марти пак е лошите дяволи и 5 дни не даде да го изкъпем, а от температурата в събота беше яко потене и главицата беше мръсничка, но днес сутринта го излъгах и сега е чист като бебенце.

Ками случват се и такива неща, татковците като не се месят са лоши, като се намесят още по лоши. Скъсай му ушите....

martea честита прическа! Голям кеф е човек като се промени и като се харесва.

валя, твоята Иса, май ще е високо момиче, а? Подавайте документите по модните агенции. Laughing

Катка, гледам, че до нас са открили някаква агенция за детегледачки, трябва май там да се поразпита.

Тиа дано детето си остане без петна, че и на теб да ти е леко.

# 72
Диана, честит рожден ден! Много здраве и любов!   bouquet

Ант, много се радвам, че и при вас Апетон-а е дал резултати! Дано така продължавате!

Мартеа, и на мен ми звучат странно някои от храните в менюто...При нас не дават портокали и халви newsm78, само готвенко

Tia, радвам се за вас! Сподели моля те PraynigДано и аз скоро видя чиста кожичка  CryУтре пак сме на дерматолог... Cry При Дени се появяват и нови петна.....

# 73
Мартеа на частната кухня и преди ми е правело впечатление, че често дават така суров плод за десерт. Виж ако го разнообразяват с кремчета нещата ще са ОК, щото тука знаеш - всеки ден е кремчето. Иначе качамак - в държавната аналога е брашняна каша.
Честит нов вид. Айде уикенд-а да ни запознаеш с новото си аз.

Ками принципно ако нямате обремененост от алергии меда не е толкова зле, след като имате вече навършена годинка. Прости му на таткото - те са за това - за да експериментират с децата... че ако само на майката ще остане... пълен зян - все ще сме против забавните неща.

Сиска аз така и не разбрах вие какво мажете. Да ти кажа при нас петната изчезнаха не само благодарение на лекаря, но и това че аз преглътнах факта че е януари и облякох детето като за пролет. Иначе вземи тая Мустела Стелатопия (цялата серия е за атопична кожа) за тяло е нашето и мажете. На нас за раничката на крака доктора ни каза да мажа мноооого малко Елоком смесен с линола фетт. 

Пък мен някаква настинка ме е хванала... ама е много странно - нямам хрема, нямам гърлобол, нямам Т, не съм отпаднала - само стадо слонове ми е седнало на гърдите и ме наболва като се закашлям  Thinking . За сега пия от на детето сиропа за кашлица  Tired .

# 74
  • София
Мили мами, много ви благодаря за честитките  Hug Таков ами е едно хубаво, като влязох и прочетох пожеланията...да ви се връщат тройно  Hug

Ние днес цял ден сме в разход и обиколки да черпим- в офиса, в парка, комшолъка (нали сме къщички и като се прибере някой айде у нас на двора).
Мартеа, споко не си сама ...и мен ме тресе нещо..ама какво не знам  Laughing Снощи заспах в 00ч, сутринта се ококорих в 5.30 и сега не ми се спи...едно ми е превъзбудено. Скоро не съм имала юбилей ...30г не са си малко. Вече не пораствам, а започвам да удъртявам Laughing
Сега съм в очакване на милото, на 3-ти пристига и ще вдигаме купона Grinning

Виртуално ви черпя всички

Общи условия

Активация на акаунт