Отговори
# 135
       Куки, честит рожден ден ! да си жива и здрава!

Валя, Апетон-а го давам , както пише в листовката - по 1 ч.л. (2,5 мл.) 2 пъти дневно. Няма сънотворен ефект. Аз и затова го взех, че Перитола,който ни бяха изписали има. Засега Явор си хапва. Днес яде супа, а сигурно от месец не беше и хапвал. Разбира се прилагам и някои техники на увещаване" Я виж каква супа, еди си коя как я сготвила за нейното детенце и  оставила малко и за теб" Та, така. Съмнява ме обаче, че ефекта ое Апетон-а ще е от ден до пладне. КАто го спрем сигурно пак ще е същото положението. Яде детето , но не и с апетит, а просто вече не си стиска така устата, както преди. Дано пък се лъжа и има дълготраен ефект и при нас.

Аз се зарибих от ТаеБо, Пилатес и разни аеробики( изтеглих си ги от торентите). Но отново съм непостоянна. Три дни играя нещо от това вкъщи, ден - не. Ами домързява ме. Но така кг. не се свалят. А трябва и диета, а там хич ме няма. Но ще поживеем, ще видим.

Лека вечер на всички!

# 136
  • София
 newsm51
Кукиии, честит рожден ден!!! Бъди здрава, щастлива и влюбена!!!

Гледам пишете за килограмите на дечковци - Ема е 11-12 кг. , имам чувството, че само на дължина расте това дете. Ама знам, че са на периоди - току дръпнат на килограми и се "отопчат", току се издължат, задържайки същите килограми. Ема е към 90 см. мисля, не съм я мерила скоро, ама почти всички казват, че била доста едра за възрастта си.

Нашата детегледачка се разболя горката, и нея я тръшна гадния грип. Та в понеделник вечерта ходихме до Пловдив да оставим Ема на майка ми. Днес и аз бях зле, изпих половината лекарства на аптечката в офиса, защото заради бурята не можех да излезна. Сега съм по-добре, но преди да си легна пак ще взема парацетамол и вит.С

За диетите - аз най-накрая успях да сваля доста килограми, с хапчета, не ви ги препоръчвам, защото са със съмнителен състав, тоест опаковката е изцяло на китайски и има залепен с тиксо етикет със съставките, начин на приложение и пр. Държа да отбележа, че съм наясно с рисковете, които поемам, но съм доста отчаяна. Факт е, че за 3 седм. свалих 5-6 кг. Сега съм ги спряла, ще започвам пак тия дни. Ето темата

Нови снимки на Уши Пуши

# 137
Честито на Жорко на Мери! Много здраве, късмет и щуро детство!

За диетите - аз най-накрая успях да сваля доста килограми, с хапчета, не ви ги препоръчвам, защото са със съмнителен състав, тоест опаковката е изцяло на китайски и има залепен с тиксо етикет със съставките, начин на приложение и пр. Държа да отбележа, че съм наясно с рисковете, които поемам, но съм доста отчаяна. Факт е, че за 3 седм. свалих 5-6 кг. Сега съм ги спряла, ще започвам пак тия дни. Ето темата

двоумях се между тези и хрома. Много ги хвалят, но ме дошубя. Най-вече да не се окажа пристрастена после. Ти като ги спреш, трупат ли се пак кг?

По този повод, какви са тези дупки  Hug Кога намирате време за разни черни мисли?

Shocked  newsm78
не мисля, че съм от майките с много свободно време Thinking както и която е да е майка, де.
Явно не съм от идеалните Форумки и изпадам в депресии. Депресия, меланхолия, апатия са състояния, не съм чула/чела за тях да се изисква специално отделено време. Разните генерални промени като тръгване на работа в стресова среда сред 100 човека, след две години аут от социалния живот, ясла за детето, адаптация към първите две, болести и т.н., както и др., неописани, но насъбрали се фактори, отключват подобни състояния.
Всъщност в маршрутката сигурно намирам време, докато ми кашлят грипозните в лицето.
Както и да е.

Сиска, разби ме с тези 10-12 кг., ами ти невидимиа ли искаш да си? Екстра си така, но разбира се,  е по-важно човек как се чувства.

Гита, аз напълнях откакто тръгнах на работа Sad Нали не нося по цял ден Теа на ръце. Преди това пък отслабнах, като проходи и най-вече като се отказахме от количката на 1 г. - което за пореден път доказва колко са индивидуални нещата.

Ай стига съм писала.

# 138
Гуш, много сладка малката Ема! И много женствена Laughing само като си спомня как се притесняваше, че я бъркали с момче Grinning Да я нацелуваш!
Ами то да ви кажа май като гледам мома за нас от тоя форум няма да се намери, всичките са по-едри Laughing
Вале, Никито от около месец се храни напълно самостоятелно и пие напълно самостоятелно. Аз лично мисля, че специално за пиенето помогна шишето на Нуби със сламката и това, че аз от 9 месец му давам от чаша постоянно. А за пасирането-пасирах само в началото, той не обичаше пасирано.
Мартеа, много си сладка така! Ама аз всякак те харесвам. И какви са тия дупки, я си вземайте в ръце! Аз, като усетя, че ме тресе силно депресията, удрям един здрав шопинг и работата се оправя Laughing Иначе-къде това време за депресия-програмата ми е запълнена за дни напред. Аз работя вкъщи, да, преводач съм. Тъй че, както е казала Валя, я всички вън от дупките! Ние сме готини, ние можем всичко и имаме най-прекрасните деца!
Сискаааааа, откъде, бе, златно, ще ги вземеш тия 10-12 кг Laughing Това, че ходиш на фитнес е достатъчно, не се напъвай повече, нещата ще станат от само себе си.
Аз, да ви споделя, от понеделник минах само на месо с ориз и таратор/месото сготвено от мъжа ми по китайска технология със зеленчуци/. Без хляб, тестени и др. Сутрин закусвам мюсли с пр.мляко. Следобедна закуска-плодчета. Ами много съм доволна, веднага усетих разликата около талията. Кво ще се тъпчете с разни там боклуци, пробвайте това, не е трудно, хем си винаги заситен Peace
Куки, ако нещо можем да помогнем за кърменето-свиркай, някои тук вече сме кадидати за Крали Марковски майки Laughing
Деспина, съжалявам за болестите, които ви застигат, но нали пък така се гради имунитета...

# 139
Честит рожден ден на Жорко много радостни емоции
Малко мерки и на моята принцеса 89см. 13.500кг., и ние май вървим височки, ама на кого да се метне аз, съм 1,78 моя 1.84 а и бтко и е първи в редичката в класа си. Да са ни здравички това е най-важното Praynig.
Гуш голяма сладуранка си имаш  Heart Eyes
martea аз пък търча след Криси, нося я и ние сме без количка от както стана на 1г. но нямам резултат в килограмите. Мился си че като тръгна на работа от търчане, аз и  карам само на кафета там ще отслабна. Сега като чета при теб явно може и да нямам ефект и там Wink

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 09:31 от buba76_

# 140
Аааа с тия килограмови разсъждения ще ми развалите грипавата меланхолия  Crossing Arms . Няма да споменавам че имам да сваля 20, които си имах още преди появата на дребен като точка в корема. Преди да забременея ходех на диетолог и за 4, 5 месеца свалих 13 кг и така и се отключиха "женските" ми процеси та забременях. Само едто с диетите трябва режим на хранене, време да сготвя само за мен определените неща, което на тоя етап няма как да стане, а и тичайки след дребиня, хранейки гълъби със семки, а дребен със солети и т.н. ми идва в повечко усещането за глад. Като тръгна на работа ще ми е по-лесно, та за тогава съм го планирала мечтаното слабеене.

Сиска... бе жена ти 10-12... и кво ще остане от тебе - мираж? Постави си все пак някакви по-реалистично-здравословни цели. Не ти се меся разбира се   bouquet .

Уф... моя грип вече не е така мил и лИбезен и днес мисля да вкарам тежката артилерия с антибиотиците. Принципно съм последния човек дето за едната настинка би пил АБ, обаче дребен за сега се държи и не ми се иска да прекаля с бацилоразпространението около него  Whistling .

# 141
Ами то да ви кажа май като гледам мома за нас от тоя форум няма да се намери, всичките са по-едри Laughing

как бре, и сме дребни, и сме убави, и сме умни Mr. Green Теа или не съм я измерила, или е най-нисичка - 83 см, иначе има и по-слабички от нея - тя е 11 кг.

Откакто не се кърмим, много добре спи, пу-пу. Не се буди цяла нощ, даже последната и аз съм спала непробудно. Иначе като махнахме нощното пък около седмица се будеше веднъж, но пак заспиваше, после започна чак  към 6:20 да става - преди да тръгна на работа.
Но да кажа - все още имам кърма, като крава съм направо. Вчера ща, не ща се изцедих. Започнах да пия и Рицинус Комунис, салвиятя я пия вече 8 дена, но не и не. Тече, все едно вчера съм родила, мокри петна на блузата и т.н. Хормони ли, що ли...  Ще почакам до утре и ще минавам към тежката артилерия - Достинекс. Хич не ми се дават 40 лв за това, особено сега преди РД. Къв ти шопинг, стагнация отвсякъде.

# 142
Мартеа направи консултация с доктор преди хормоналния хапчалък - до колкото знам цивилизования подход е да се направят хормони и после да се изписват хапчетата.
Не съм капацитет по въпроса, щото моята си намаля и спря, но при положение че ти имаш в изобилие ми се струва че е добре да направиш хормони.

# 143
Добро утро!

Аз първо да си задам въпросите...

Има ли още дечковци освен наш Мартин, които спят сутрин и следобед? и още някой ака ли повече от 2 пъти на ден, че ние сме в групата на 3 или 4 пъти? Вярно, че няма нещо, което да не му се харесва с изключение на плодовите кисели млека, натурално няма проблем но плодово хич не кусва.

Мартеа, аз Марти спрях умишлено да го кърмя на 8 месеца, че хапеше много, но намалих в началото времето за кърмене, след това започнах на се изцеждам на 24ч, после 36 и така кърмата ми спря. Не се тревожи, че се изцеждаш. Пробвай известно време така, но хвърляй кърмата, че не е годна. Някой ти беше дал акъл за кремчета, но май не е правилно. А с прическата си супер. Моите години от 1 седмица насам са 32 и не е толкова страшно, нали си имаме вече мъниците, а докато сме живи и здрави стареенето няма да ни се размине. Горе главата.

Августа, те и мъжете ще дръпнат някой ден и ще има да се чудим, къде са ни мъничките бебоци.

Гуш, а Ема е кукличка. Много хубаво дете пу пу пу....

Сиска, какво стана с русата главица? Минаха ли пораженията?

# 144
Добро утро  bouquet

Честит Рожден ден на Жорко! Много здраве и щастливо детство!
Браво на спортуващите, аз докато се наканя и ...  Mr. Green
Някой спомена Японската диета. Аз свалих с нея килцата, работи.
Мартеа, дано ти помогне хрома, трябва да си търпелива. Доколкото знам е най-добре да се комбинира с влакно Peace С новата прическа си като момиченце Grinning
Гуш, Ема е страхотно дете. Сама ли мие зъбките вече?

Стана ми интересно за сиропчетата, които предизвикват сънливост. Нали Ава е скарана със заспиването... Embarassed

# 145
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРКО! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ! ДА Е РАДОСТ ЗА МАМА И ТАТИ!

# 146
Ема е страхотна кукла, сега разгледах снимките!

# 147
Мартеа, защо не питаш на лични Бу или Хедра? Те са обучени консултантки, така че  сигурно ще могат да те насочат...Според моето скромно мнение, тъй като си спомням, че умишлено ограничихте нощното и дневните кърмения, инволюцията при теб още не е била настъпила, (някъде между 1,5 и 2г. настъпва), затова е  толкова трудно да спре кърмата...Дано все пак не стигнеш до хормоните, аз имам много неприятен опит с тях!

За килограмите, аз нямам какво да искам, качих много малко с бременността, свалих всичко с раждането и съм си на старите кг., даже ям повече от преди и не пълнея, на мен за радост кърменето така ми се отразява Simple Smile

За психолога...Ами откакто тази есен Мари започна да боледува толкова често + липсата на роднини, с които да споделям, аз получих направо някаква психоза от болести, когато е  здрава не мога да се отпусна и ден и се питам до кога ще е така, когато е болна, особено като ми вдигне 40, изпадам в стрес, започвам да треперя (буквално) и съм неспоспобна, аз, майката, да се грижа за детето си, ако няма някой при мен...Откакто един педиатър в спешното ми каза, че Мари усеща тревожността ми и най-вероятно, когато дига Т без органични причини, просто реагира по начина, по който очаквам...т.е. с Т, ми стана ясно, че трябва да предприема нещо...Така че, аз ще ходя на психолог, а пък с Мари вероятно ще посещаваме сеансите майка-бебе, които са за всички родители, желаещи да работят върху отношенията с децата си...
Вчера щях направо да се разплача, когато психоложката й обясняваше : "Мари, няма нужда ти да помагаш на мама, тя има татко ти за това, малките деца не помагат на майките си при такива проблеми Sad

# 148
  • София

Мами, благодаря ви за прекрасните думи за мойто чавенце. Всичките са ни кое от кое по-сладки!

Мартеа, според мен няма пристрастяване, но със сигурност има ефект и след като се прекъсне приемът, аз от 1 седмица не ги взимам  (тъй като ми се беше засилил леко апетита, но се оказа само за два-три дни) за почивка и да се изчисти организмът от тях и от понеделник пак ги почвам.

# 149
Аниа, стана ми мъчно, дано излезеш от този омагьосан кръг.... кураж ти пожелавам, ще се справиш...
що се отнася до проблема - пуснах вече тема в Кърменето, отговориха ми точно Бу и Хедра. Засега ще изчакам с хормоналните препарати...

Гуш, мерси, ето това най ме притесняваше, че няма близък, който да сподели за ефекта. Ще го видим тоя хром, после мога да ги пробвам тези китайски енигми.

Общи условия

Активация на акаунт