Отговори
# 150
  • София

Гуш, мерси, ето това най ме притесняваше, че няма близък, който да сподели за ефекта. Ще го видим тоя хром, после мога да ги пробвам тези китайски енигми.

При мен хромът нямаше никакъв ефект! Дано при теб има!

# 151
  • София
Има ли още дечковци освен наш Мартин, които спят сутрин и следобед? и още някой ака ли повече от 2 пъти на ден, че ние сме в групата на 3 или 4 пъти?

Ние спим по един път на ден само,но пък за сметка на това пък акаме като за световно.По 3-4 пъти понякога,като вас.Каквото хапне и се изхвърля.Затова и не може да качи нищо hahaha

# 152
  • София
Ох,Мартеа,това кърмене те измъчи.А сега и отбиването Sad Не мога да ти дам съвет,защото при мен,слава богу,всичко премина добре.Сигурно съм късметлийка,като ви чета Thinking.
Всичко ще отмине.Важното е,че успя да кърмиш Теичка толкова време,въпреки всичко Hug

Уф,нашия тати го тръшна грипа Tired.От 2 дена е с висока Т,мускулни болки,втрисане и болки в гърдите Cry.Миличкият ми,измъчи се направо.Успяхме да овладеем Т,но не се размина без АБ.Сега пие Аугументин,Мукосолван на хапчета и още 2 хомеопатични за имунната система.
Моля се Калоян да го пропусне,ама хич не ми се вярва Praynig
Калин стои изолиран в другата стая,но дребния все успява да се промъкне при него от време на време Crossing Arms.
Не знам как е разбрал,че баща му има Т,вчера влезе при него,пипа го по челото и вика:"Къх,къх".Щях да падна от смях hahaha
Иначе много се тормози,че не го пускам при тати.Само скимти жално:"Таттииииии,татттиииии"и сочи вратата.Много мъчно ми става Cry

# 153
Има ли още дечковци освен наш Мартин, които спят сутрин и следобед? и още някой ака ли повече от 2 пъти на ден, че ние сме в групата на 3 или 4 пъти?

Ние спим по един път на ден само,но пък за сметка на това пък акаме като за световно.По 3-4 пъти понякога,като вас.Каквото хапне и се изхвърля.Затова и не може да качи нищо hahaha

Кременхен, и Марти спи само веднъж на ден, но за сметка на това ака почти винаги 2 пъти, а понякога и 3-4 пъти на ден - често, но по малко  Mr. Green по тоя повод си имаме шегичка в нашето семейство: като ака 2 пъти става бисер, 3 - трисер, а за повече минава в суперкатегорията полисер извинете ме за тези "отклонения"   Embarassed

Мартеа, успех със спирането на кърмата!

# 154

по тоя повод си имаме шегичка в нашето семейство: като ака 2 пъти става бисер, 3 - трисер, а за повече минава в суперкатегорията полисер извинете ме за тези "отклонения"   Embarassed

hahaha Joy rotfImbo

аааа, направо ме уби, това е хитово направо, пу, взимам го назаем Mr. Green

# 155
ania  ти си силна е добра майка. Ще се справиш с този проблем. Само факта, че си си дала сметка за последствията вече говори много за теб като майка!   bouquet 

# 156
  • София
Ania, дано успееш да превъзмогнеш тази тревожност, знам какво е, и аз съм така и съм сигурна, че Ема, на мама хайвана, го усеща и по неин си начин и го преживявя. При мен е по-скоро стрес+умора, не толкова притеснения, нервна съм и имам чести нервни изблици. Опитвам се да си казвам, че трябва да съм спокойна, понякога успявам, понякога не, със сигурност обаче нещата вървят много по-гладко, когато съм спокойна.

# 157
Е, мерси за думите! Сигурно се изхвърлям малко. Трябва да приема, че сигурно никога отново няма да бъда 48 кг....Хайде, свалям летвата - ама поне 5-6 кг трябва да сваля Peace Blush

ania, кураж! Ще се справите и двете, сигурна съм!

Тиа, взимай мерки, хич не го умувай вече, че много е коварен грипа. Антибиотик си трябва. Още повече пък като си постоянно край Блонди непременно взимай мерки, щом се влошават нещата!

Дени спи веднъж дневно, по това време. Сега обаче не му се спи, хванал е един парцал, бърше каквото му падне, пее си и от време на време ме информира, че " бебе бърше пах", за да го похваля Laughing

За акането, веднъж- два, различно. Понякога нито веднъж.

ant, при Дени ефекта от Апетон-а продължава и до сега. Дано и при вас е така!

Kremenchen, като нов е Дени вече Laughing Има още малко ранички по устата, но бързо му минават.  bouquet

Честит рожден ден и от мен на Жорко! Майка му да се стяга и да спретне купона подобаващо  Wink

# 158
Mила Куки честит рожден ден! Желая ти много късмети щастие!
Аз съм леко болна..пия сироп за кашлица.
Мартеа, ама много си готина Peace
Гуш,Ема е голяма сладурка, прилича на тебе.Штиглец!

Ники спи един път на ден,към 14 ляга за по час и не6то.Ака 1 или 2 пъти на ден.
Деспинке цункай Ивчо от нас.
Сиска,ама вечрно ще се изгубиш, ти и без това си клиощава.

# 159
Мери,честит ти рождинник!Да ти е жив и здрав!
Наси спи само следобяд,по 3-4 часа спи детето,не се оплаквам Laughing.За акането,по принцип по 2пъти(сутрин и вечер),ама понякога и 3-4пъти.
Ант,и аз в къщи никаква не я върша,много ме мързи,та затова ходя в залата да скачам,че там няма къде да бягам Grinning,един час плътно понене.

# 160
Вижте какво намерих, дано е от помощ на тези, които си търсят детегледачки

http://www.tina-v.com/index.html

Пожелавам ви късмет!!!

Май сме най заспалите, а?

# 161
  • Варна
Мери, да ти е жив и здрав рожденика!
Мартеа, много ти отива с бретон. Аз цял живот си ходя с бретон и чак сега се оказах в крак с модата. Joy Дано вече да си по-добре с гърдите.  Hug  За мене ти си майка за пример като знам през какви проблеми и кризи мина за да кърмиш и все пак кърми Теа толкова време.
Не знам какво беше това чудо при Ивчо, но за един ден Т спадна и да чукна на дърво сега нищо му няма или поне така изглежда. Не е зъби, защото вече и 4-те кучешки са налице.  newsm78
Гуш, дано наистина да имат ефект тези таблетки и аз съм си правила експерименти с пиенето на разни хапове, но за съжаление като ги спра и пак си качвам сваленото. А Уши-Пуши е страшно порастнала и е много сладка малка дама. Hug
Ками, по-скоро да оздравява вашият тати и дано Калоян да не се разболее.
Сиска, като те гледа човек имаш нужда не от отслабване, а от подсилване, мен ако питаш. Wink Минаха ли му раните на малкото юначе.
Кременхен и Иво понякога спи по два пъти на ден, но вече по-рядко. А за акането стига до 3 пъти дневно. Проблема е че не дава да го преобуя и пада едно гонене и дърпане направо ставам цялата мокра докато му сменя памперса.
Аниа, да нашите двамата май се състезават кой да боледува повече. Не се предавай на такива лоши мисли. Дано да ти помогнат там където ходите, но не се и съмнявам, че правиш всичко най-добро за Мари и че със сигурност би се справили, дори и да нямаш помощ. Милата малка  душица да приема и твоите болки за свои.
Ивчо е много смешен понякога, когато ме удари или ме оскубе, което явно е някакъв израз на обич от негова страна и аз се правя, че много ме е заболяло и ще плача и той седи и ме гледа един окококорен.  Следи ме дали наистина плача или се преструвам.

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 18:50 от Despina

# 162
За психолога...Ами откакто тази есен Мари започна да боледува толкова често + липсата на роднини, с които да споделям, аз получих направо някаква психоза от болести, когато е  здрава не мога да се отпусна и ден и се питам до кога ще е така, когато е болна, особено като ми вдигне 40, изпадам в стрес, започвам да треперя (буквално) и съм неспоспобна, аз, майката, да се грижа за детето си, ако няма някой при мен...Откакто един педиатър в спешното ми каза, че Мари усеща тревожността ми и най-вероятно, когато дига Т без органични причини, просто реагира по начина, по който очаквам...т.е. с Т, ми стана ясно, че трябва да предприема нещо...Така че, аз ще ходя на психолог, а пък с Мари вероятно ще посещаваме сеансите майка-бебе, които са за всички родители, желаещи да работят върху отношенията с децата си...
ania , понякога човек е самотен дори сред всичките роднини и приятели на света. Аз съм отскоро в този форум и не ви "познавам", но споделяй с нас, поне да ти стане по-леко и кой с каквото може да помага  Peace А не се съмнявам, че си страхотна майка!
Искам да ви попитам учите ли момчетата си да пишкат прави, защото някои майки ми казват, че трябва да го правя, пък аз си го изчишквам като момиченце  Laughing

# 163
Мартеа, ти си най-прекрасната майка на света! Питай Теа, тя ще го потвърди! Задавала ли си си някога въпроса защо като толкова обичат бабите, които ги гледат, децата никога не грешат коя им е майка, и само на нея казват мамо. Много ме успокои, че Теа е с нашите габарити. А че е хубава и умна знам, има на кого да прилича Heart Eyes
Сиска, глухото Ленче пак нещо е изтървало, но се радвам, че Дени вече е добре Heart Eyes
Аня, нормално е да се чувстваш така, и, повярвай ми, аз напълно те разбирам. И досега някои от моето близко обкръжение ми натякват, че детето ми е толкова плачливо, защото абсорбира моето нервно напрежение, което....винаги е в излишък, колкото да се опитвам да го туширам. Децата ни ни обичат колкото и ние тях, приемат ни такива, каквито сме, те не познават друга майка. Мисля, че с времето всички тези неща ще се урегулират Peace
За спането Ники спи най-малко от 25 деца група, около 1-1.30 ч., много рядко 2 и повече/те общо спят от 13 до15.30/. За акането, Малейна, ние повече сме "полисер" hahaha Joy Joy Joy, ама някой път се излагаме и оставаме на бисер Joy

# 164
Ренката, Дени си пишка прав. Ама по-често го прави в памперса. Не си казва като му се пишка, само ако аз му предложа се изпишква - като мъжете, даже се опитва и да си я държи  Laughing Laughing

Да ви кажа, пък преди малко докато ритахме мач в кухнята, Дени стъпи върху топката и отново падна. И отново си сцепи устата. На същото място. Та сега отново се поду Crazy

Общи условия

Активация на акаунт