Валя, Апетон-а го давам , както пише в листовката - по 1 ч.л. (2,5 мл.) 2 пъти дневно. Няма сънотворен ефект. Аз и затова го взех, че Перитола,който ни бяха изписали има. Засега Явор си хапва. Днес яде супа, а сигурно от месец не беше и хапвал. Разбира се прилагам и някои техники на увещаване" Я виж каква супа, еди си коя как я сготвила за нейното детенце и оставила малко и за теб" Та, така. Съмнява ме обаче, че ефекта ое Апетон-а ще е от ден до пладне. КАто го спрем сигурно пак ще е същото положението. Яде детето , но не и с апетит, а просто вече не си стиска така устата, както преди. Дано пък се лъжа и има дълготраен ефект и при нас.
Аз се зарибих от ТаеБо, Пилатес и разни аеробики( изтеглих си ги от торентите). Но отново съм непостоянна. Три дни играя нещо от това вкъщи, ден - не. Ами домързява ме. Но така кг. не се свалят. А трябва и диета, а там хич ме няма. Но ще поживеем, ще видим.
Лека вечер на всички!

Кога намирате време за разни черни мисли? 
както и която е да е майка, де.
Нали не нося по цял ден Теа на ръце. Преди това пък отслабнах, като проходи и най-вече като се отказахме от количката на 1 г. - което за пореден път доказва колко са индивидуални нещата.
Да я нацелуваш!
.

. Няма да споменавам че имам да сваля 20, които си имах още преди появата на дребен като точка в корема. Преди да забременея ходех на диетолог и за 4, 5 месеца свалих 13 кг и така и се отключиха "женските" ми процеси та забременях. Само едто с диетите трябва режим на хранене, време да сготвя само за мен определените неща, което на тоя етап няма как да стане, а и тичайки след дребиня, хранейки гълъби със семки, а дребен със солети и т.н. ми идва в повечко усещането за глад. Като тръгна на работа ще ми е по-лесно, та за тогава съм го планирала мечтаното слабеене.
.
.