ей, полудях с тоя форум днес, непрекъснато се скапва...
Не ми тежат толкова няколкото килограма отгоре, но ми е кофти, че веднага след раждането бях с 5-6 кг по-лека от сега. Не е честно, пък! Но съм ужасно обездвижена откакто Дени проходи... 
. Аз съм по-навита да пробвам кафе Витаголд, от колкото тия биоактивите. 
Навъртели сме бая км...
Ти си знаеш, де...
.... Ние, прехвърлилите трийсетака, кво да кажем...не се даваме, я 

Сигурно е грипа по описаните симптоми, дано поне при вас бързо премине високата Т!
Поне лекарите тук са ми обяснявали,че е истина...
. Ся и на зъбар требе да се оди 
,ама кво да се прави.Надявам се,че като се разработя,ще поотслабна.
.? 
, ако не ме лъже паметта в таzи тема, някой беше питал zа крема.
От наблюдение говоря. Има ли вирус всички го изкарват- някои по-тежко, някои по-леко. Всяка година са едни и същи - повръщане с разстройство, другото е ангини и бронхити (напаво бронхопневмония при някои). И възрастни, и деца боледуват от тях. Общото е високата температура, де.
Наистина. Между другото срещнах някъде една японска диета за 13 дни, май била много ефикасна. И аз си мисля да я пробвам. Не съм дебела,но било нещо за обмяната на веществата и имала трайност 2-3 години
Май нямаш вече много време за форумчето 
Нямам сили тази вечер, а и татито го няма да помага
В събота ме чака детско парти у дома!
Такова чудо не съм правила, винаги навън сме празнували. Бяхме се разбрали само за 6 гостенчета, а те станаха 9! Какво ще ги правя в къщи два часа и половина, нямам идея. Тепърва ще се ровя в нета за игри, че поне известно време да са под родителски контрол 
Кога намирате време за разни черни мисли? Аз с нетърпение чакам вечерта, паркирам по етапно децата в леглата и влизам на спокойствие във форумчето, или гледам някое любимо сериалче, или си чета книжка в леглото. Сега ако ви кажа каква книжка съм захванала, няма да ми се смеете, Тери Пратчет, но книжките за деца, защото са на моето ниво на английски
Много сте милички, не сте ме забравили
Май нямаш вече много време за форумчето
!!! (бреййй много водолейки сме)
....
....
?