Отговори
# 120
Ох, Сиска, благородно завиждам за килограмите... Аз съм направо отчаяна... за сватбата (края на септември) почти бях свалила всичко до изходните (оставаше ми 1 кг), а сега съм 4 отгоре на изходните... Не мога и не мога да отслабна, само чаках да спра да кърмя, почнах от онзи ден една диета, много ефикасна (още първият ден - -1кг), и лесна за мен, но е с овесени ядки, които стимулират лактацията и я спрях. Може би заради Сатурновата дупка, кризата на 30те и др.фактори съм в яка депресия, чувствам се стара, дебела и похабена, новата прическа даде ефект за 1 ден точно... сега какво, нула номер, а Mr. Green Дотам стигнах, че днес си купих БиоАктив Хром, за първи път купувам хапчета за отслабване, дано имат ефект.... заплюла съм си басейна в х-л Анел, че ми е най-близо до работата, а и ми се вижда читав откъм хигиена, да ходя в обедната почивка 1-2 пъти седмично - при мен засега това са вариантите за спорт...

ей, полудях с тоя форум днес, непрекъснато се скапва...

# 121
Мартеа, то при мен тепърва идва трудното. Искам да сваля поне 10-12 кг. Първите бяха лесни. Но мъжа ми е слаб и хич не се съобразява какво яде. Хапва баници, всякакви калорични боклуци, майстор е на пицата и често прави. Е, нямам явно нужната воля, но си хапвам и аз с него. Embarassed Дано не съм лош пророк, но си мисля, че моето отслабване ще има ефект чак като започна работа. Абе, здраве да е Simple Smile Не ми тежат толкова няколкото килограма отгоре, но ми е кофти, че веднага след раждането бях с 5-6 кг по-лека от сега. Не е честно, пък! Но съм ужасно обездвижена откакто Дени проходи...

# 122
Може би заради Сатурновата дупка, кризата на 30те и др.фактори съм в яка депресия...

smile3506

От нея ще да е. Като премине пак ще си станеш убава и със самочувствие  newsm51 . Аз съм по-навита да пробвам кафе Витаголд, от колкото тия биоактивите.

Не е честно, пък! Но съм ужасно обездвижена откакто Дени проходи...

Ми аз от време оно питам нямате ли катерушки в тоя град, пързалки, препятствия че да не седиш само по пейкита, ами да подтичваш след туй дИте?

bouquet

Днес ме е треснала лигнята  Crazy

# 123
... Но съм ужасно обездвижена откакто Дени проходи...
E, те това не го разбирам... Откак Момчил е проходил , все след него движа  Crazy Навъртели сме бая км...
Ама, Сиска, като те гледам по снимките , си слаба , за къде да отслабваш  newsm78 Ти си знаеш, де...
Мартеа, убава си, не си дебела... Я се стегни и излизай от тия дупки, че   newsm66 .... Ние, прехвърлилите трийсетака, кво да кажем...не се даваме, я smile3502
А бтв, мерси за инфото за крема не го  изписвам, че ще си оплета пръстите
И аз се лигавя, ама в туй време , кво да правя...  smile3537

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 17:17 от Patelina73

# 124
Честит рожден ден и на Куки, много хубави моменти и здравички и послушни да са двете и съкровища smile3525

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 07:23 от buba76_

# 125
Не е честно, пък! Но съм ужасно обездвижена откакто Дени проходи...

Ми аз от време оно питам нямате ли катерушки в тоя град, пързалки, препятствия че да не седиш само по пейкита, ами да подтичваш след туй дИте?
Laughing Laughing Имаме, имаме. Ама Дени си се оправя сам. Пускам го в градината, половин час седи в пясъчника и си играе, после 10 минути се пързаля на пързалката, после започва да се разхожда, а аз си седя на пейката на сладки приказки. Наистина съм много обездвижена, откакто проходи. А и преди докато използвахме количка, обикалях по цял ден с нея. А сега се движим само пеша до кухнята или в градината.

А, и татито ни е виновен... Прекалено е добър! Готви чудесно, отменя  ме и често извежда сам Дени, той тича по него когато се налага. Хайде, няма да изреждам какво още прави, че да не ми завидите  Wink bowuu

И аз съм в Сатурнова дупка Tired

# 126
честит рожден ден Куки, много здраве и споделени мигове на щастие в семейството!

Деспина, съчувтвам ти, Ивчо и Мари май се надпреварват да боледуват Sad Сигурно е грипа по описаните симптоми, дано поне при вас бързо премине високата Т!

Диана, това за имунитета към вируси не е точно така, иначе и ние, възрастните, щяхме да боледуваме колкото децата Wink Поне лекарите тук са ми обяснявали,че е истина...
А за яслите, мисля, че просто има дечица, на които им понася, т.е. боледуват в рамките на нормалното и други, които за съжаление имат по-крехък имунитет и така и не свикват, скъсват се от боледуване...те просто трябва да бъдат спрени и да се намери друг начин за гледането им.

Ние ходихме днес семейно на детски психолог, разясни ни много неща, за които не съм и преполагала, че вече разбират с малките си мозъчета...Каза ми, че Мари усеща черните мисли и депресиите ми и най-вероятно фактът, че е непрекъснато залепена за мен, е реакция на това...иска да ми помогне по своя, детски начин Heart Eyes

За мерките, Мари е към 13кг., за ръстта нямам представа, но е височка като я сравнявам с връстниците й, то има и на кой да се метне, де, баща й е 1,94м. Wink

# 127

що ти дъвчеш дъвка, а на мен ми пада пломба  newsm78 . Ся и на зъбар требе да се оди  ooooh!

ania а по какъв повод решихте да ходите на психолог? Иначе със сигурност усещат мъничатата - той един прост домашен любимец усеща, пък камо ли децата.

# 128
Алоо,колежките,я да излизате от тез дупки,я какви сте симпатяги,готини,пекани,какви лъчезарни дечица имате,какви грижовни мъже...в дупки били! Mr. Green
Мартеа,айде пробвай го тоя Биоактив Хром,че и аз си мислех да си го вземам.щуе споделиш после има ли ефект.И аз съм напълняла 4кг отот септември ooooh!,ама кво да се прави.Надявам се,че като се разработя,ще поотслабна.
Сиска,чесно да си кажа завидях ти.Пу де си го намери тоз мъж,раздават ли още Joy.?

# 129
Диана, Куки   bouquet

Креми, Тиа и аz съм на мнение, че  дерма кремовете действат раzлично на раzличните типове кожа. Креми ако мога с нещо да помогна  Hug, ако не ме лъже паметта в таzи тема, някой беше питал zа крема.
Малейна радвам се, Марти е добре.
Валя спомням си, че тогава махнах клапата, нашата чаша е Нук , така не е необходимо да zасмуква силно.
Анди окончателно минава на самостоятелно хранене, не ми дава дори да му придържам лъжицата, днес яде сам леща  Shocked, но по_добре така отколкото иzобщо да не яде.

# 130
  • София
Аниа, не съм лекар, естествено  Hug От наблюдение говоря. Има ли вирус всички го изкарват- някои по-тежко, някои по-леко. Всяка година са едни и същи - повръщане с разстройство, другото е ангини и бронхити (напаво бронхопневмония при някои). И възрастни, и деца боледуват от тях. Общото е високата температура, де.
В яслата при нас всички изкарват даден вирус, само че по различно време...няма подминаване.
То всеки има различно мнение, което е хубаво  Hug
А посещението ви при психолог на какво се дължеше? И на мен ми е много интересно да разбера какво им се мъти в главичките. Simple Smile

# 131
Цитат
А, и татито ни е виновен... Прекалено е добър! Готви чудесно, отменя  ме и често извежда сам Дени, той тича по него когато се налага. Хайде, няма да изреждам какво още прави, че да не ми завидите   
Е, Сиска, ние вече ти завидяхме! Нашто тати освен да играе ролята на Тарзан, на пързалка или на конче, общо взето за друго не се сеща. Все трябва да му се казва какво да направи. martea, не съм те виждала преди, но така си изглеждаш супер!  Peace Наистина. Между другото срещнах някъде една японска диета за 13 дни, май била много ефикасна. И аз си мисля да я пробвам. Не съм дебела,но било нещо за обмяната на веществата и имала трайност 2-3 години  newsm78   Outta Joint
Нашто Насче е около 12 кг. и 88см. Май е добре?!  newsm78

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 21:23 от renkata81

# 132
  • Bristol
Куки, честито!   bouquet Май нямаш вече много време за форумчето  Laughing

С нетърпение чакам утре сутрин, Ели пак ще я пробвам на забавачката, а аз на фитнес  Flutter
Жорко пък има РД, ще го празнуваме семейно. Напазарувала съм всичко, но за съжаление украсата на дома ще я правя утре през деня Sad Нямам сили тази вечер, а и татито го няма да помага  Tired В събота ме чака детско парти у дома! ooooh!Такова чудо не съм правила, винаги навън сме празнували. Бяхме се разбрали само за 6 гостенчета, а те станаха 9! Какво ще ги правя в къщи два часа и половина, нямам идея. Тепърва ще се ровя в нета за игри, че поне известно време да са под родителски контрол  Twisted Evil
В петък се уговорих да водя Ели на плуване с една друга мама, но така като гледам програмата си, май ще ми дойде множко  Thinking
По този повод, какви са тези дупки  Hug Кога намирате време за разни черни мисли? Аз с нетърпение чакам вечерта, паркирам по етапно децата в леглата и влизам на спокойствие във форумчето, или гледам някое любимо сериалче, или си чета книжка в леглото. Сега ако ви кажа каква книжка съм захванала, няма да ми се смеете, Тери Пратчет, но книжките за деца, защото са на моето ниво на английски   Embarassed

# 133
  • София
Мерси на всички ви за пожеланията  Hug Много сте милички, не сте ме забравили  Laughing

Куки, честито!   bouquet Май нямаш вече много време за форумчето  Laughing

Имам, имам, но гледам да си намирам други занимания, че влезна ли тук децата оставят сами  Laughing От време на време посещавам кърмаческия (сещате се защо, проблемите не свършват) и гледам да се спирам, че и татито се сърди като висна пред компа.

# 134
Куки, честит рожден ден!Безкрайно щастие с твоите съкровища  bouquet!!! (бреййй много водолейки сме)
Деспи, дано повече нямате такива пикове на температура Praynig
Ками, както те е посъветвала Тиа наказания и някое шамарче през ръцете вършат идеална работа...наистина не е приятно за отсрещната страна-била съм в ситуация на потърпевшите и повярвай ми едва съм стискала зъби #Cussing out....
Катка, дано да си взела правилното решение за яслата макар, че аз съм на друго мнение...
Мартеа, радвай се, че свеки се занимава с Теичка...а моето дете пак си забрави бабите-то кога ли ги е познавало Thinking....
Шуша, еййй гадни зъбки-само мъчат бебоците....
Льоняберя, много пораснал Ицката-че и по-висок от Иса с 1см....айде да има високи ергени...
м_е_р_и, мила трябва да се въоръжиш с търпение за празника на баткото...аз не бих се наела на парти в къщи...то трябва звероукротител да ставам....
megstar, колко сте напред...чак и сам се храни Анди...а какво да кажа , че аз още пасирам....
Сиска, браво за свалените килца....виж колко бързо се сваля от фитнес....и аз съм на принципа, че нещо, което не минава през мозъка едва ли води до драстично сваляне на килца съответно без да се лепват после отново....

А аз пък пия протеини-за да задържа това тегло, щото от фитнеса свалям.....
Личи, че днес не става за разходки-много сте изписали....

До мамите даващи Апетон имам няколко въпросчета...В каква дозировка го давате и води ли до сънливост newsm78?

Бързо всички вън от дупките!

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 23:00 от valia77

Общи условия

Активация на акаунт