Отговори
# 195
Много спите, аиде по кафенце  food002  food010 kaffeetrmker_2
Ренката,Катка ти е обяснила.
Ние сега папаме и към 13 сме на рожден ден на един юнак.
Тук не вали.

# 196
А още по-кофти е, че си отрязвам пътя за трето дете, което не ми е щукнало но знае ли човек...

Това пък защо? За всяко секцио ли важи или при теб нещо? Сефте чувам. Не че съм се замисляла за трето чак....
А иначе - надувай оня пояса рак и сядайте двете с Ава вътре и няма страшно  smile3549

Феъри евентуално като оставате при баба и дядо там винаги да има нещо изненада - нова играчка или нещо такова, което да и грабне вниманието и да ги очаква с нетърпение тия ходения? А иначе за ежедневното висене на полата ти - може да е страх, срам.... дребния не е залепен за мен по принцип, но когато дойде на гости някой се е случвало да го заобикаля на широка дистанция или да се хване за мене или баща си и да не мърда.

Kamij мерсажно за закуската.

Който отваря ново албумче -  моля не забравяйте да има и парола  Peace   bouquet . тургам му на януарското и на останалите дето нямат

Айде и ние се отчетохме с януарски фотоси.

Последна редакция: сб, 27 яну 2007, 10:44 от Tia

# 197
Катка, благодарско! Ей сега ще пробвам!
Относно секциото-месец май м.г. случайно забременях и решихме да направя аборт, защото ни бяха казали-след секцио минимум 2 год. пазене, че даже 3-4. Да не се спукали шевовете и някви такива. Отидох на частно при гинеколожката, при която си ходех, която ми следи бременността и от която бях много доволна. Обаче тъпата леля взела, че ми спукала част от шева на матката. Ама не ми казва,  #2gunfire  обаче мен ме боли адски и не мога да стана от леглото. И ме прати в Окръжна б-ца. Беше към 3ч. До седем вече работата много напредна и лекарят каза, че имам кръв в корема и трябва да ме отварят. В 9 ме оперираха по спешност. Седмица след това - в къщи, изписана здрава - се почва неспирно повръщане, подуване на корема-за 10 дни станах както бях в 6-я месец. Пак ме приеха в б-цата, и един чичко доктор, като ми прочете епикризата ми каза, че освен спукана матка съм имала и засегнато тънко чревце, което случайно си е лежало върху матката и тя го е "драснала" с инструмента. Оттам съм получила "стоп"-т.е. чревна непроходимост. Замалко да ме отварят пак. Обаче се оправих с едно шоколадче Комфорт(съвсем случайно се сетих, никой не ми каза да го ям). Извинете за тирадата! Но освен с мъжа ми с никой друг не съм говорила за това. А и вече и с него не говорим. Май исках само да споделя  Sad .
Та от тази операция се възстанових по-трудно, отколкото след раждането, още имам болки и много ме е страх от трето рязане.
И ако има момичета от Пд и околността, да НЕ ХОДЯТ при МАРИЯ ШИШКОВА, особено за аборт.
Пак ви се извинявам че бях така изчерпателна!

# 198

Hug Важното е че вече всичко е минало!

А някой от лекарите...без коментар.

# 199
Камиж,мерси за кафенцето Hug.
Ренката,адаши ли си имаме Grinning?А това с операцията много кофти Close.Такива доктори направо да ги събереш и #2gunfire #2gunfire
Айде отивам и аз на албумчето Mr. Green

# 200
Тиа, Гита, благодаря ви. Сложих и моето момченце до вашите сладурчета! Много са готини  Hug

# 201
Ренката, аман от подобни лекарски немърливости! То си стана истинска игра на късмета да отидеш и да се довериш на лекар. Не трябва да е така  #Cussing out

Аз нямам напредък с гърдата Tired Опитах и продължавам да опитвам всичко, Дени вече 2 дни и 2 нощи суче само от нея и абсолютно никакъв напредък няма. Бучките си стоят, дори не са намаляли. Боли ме много, а температурата ми постоянно шава нагоре - надолу.

Отивам да видя юнаците и юначките от албумчето и да изтипосам и синковеца  Simple Smile

# 202
Много пораснали тези деца, брей! Чудесни са Ники, Калоянски и двамата Насковци! Heart Eyes И Дени вече е в тяхната компания  Laughing

# 203
Ренката, съжалявам, че те върнах към такива лоши спомени Hug

Тиа, мерси за идеята с пояса, но ще я ползвам друг път, защото от обяд не само не вали ами и пекна Party
За трето секцио- не съм чела по темата, но съм чувала, че малко доктори се навиват за трето. Има нещо общо с матката и коремната стена.
Отдавна не съм качвала снимки в албума. Ще взема да кача Simple Smile

# 204
За трето секцио- не съм чела по темата, но съм чувала, че малко доктори се навиват за трето. Има нещо общо с матката и коремната стена.

Мда, и аз съм чувала за докторски изказвания, че матката не е чекмедже - да я отваряш когато искаш...

Сега пък тук вали като из ведро, тъкмо се върнахме от разходка, леко понамокрени и се отприщи дъжда.
Дребен нехае за сън следобеден, как ще изкараме до довечера  Tired
А сутринта ни беше на гости беба Соня. Момчил много й се радва, но я възприема като някаква играчка - дърпа я за краката, потупва я по коремчето и вика "пупа, пупа " , завива отвива  ooooh! . Иначе знае , че това е " бебо Она"  Simple Smile

Ренката, много си препатила, добре че е минало и заминало..
Сиска, и рецептата на Мартеа със сутляжа ли не действа? А чичо док какво казва?

# 205
         Да кажа ли радостната вест, или да не кажа:

Иви 2000 е станала мама за втори път. Има момиченце Лора на 4 седмици. Каза,че като има повече време ще пише повече! Много й се зарадвах!

# 206
Здравейте милички! Hug
Съжалявам че чак сега пиша, но тук е една малка лудница, денонощна и няма време за писания!
Лора се роди на 28 декември, нормално и бързо и е една малка буболечка- едва 2.450кг. 46 см. въпреки че е почти на термина пак я водят недоносена...но е добре...Кака Теа много се радва но и много ревнува и сега се кисне...време е за ядене- следобедната закуска!Имам да чета много и пак ще пиша! HugДано намеря време!Гушнете сладурчетата от мен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 207
Ант мила как успя да ме изпревариш Joy Heart Eyes

# 208
ivi2000, честита ти втора рожбичка  bouquet
Да е много здрава, весела, послушна  и да папка, за да порасне:love:

Страшно се радвам, че всичко е минало леко. Избрала си прекрасно име Peace

# 209
Голямо честито и голямо браво на мама Иви!!  smile3525 Да сте живи и здрави цялото семейство!
Мами, да ви попитам, случва ли се с вашите деца 1-2 часа след като са заспали вечер да се събудят с неистов плач. Не помага нито галене, нито гушене, нито вода, нищо. Само вие жално:Мамо, мамо! И сякаш не може да се събуди. Снощи се наложи да го водим в другата стая, да му пуснем Слави, та да се разсее и чак тогава се успокои. Пък после няма заспиване сума ти време. Сънува ли, що ли?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт