Ренката,Катка ти е обяснила.
Ние сега папаме и към 13 сме на рожден ден на един юнак.
Тук не вали.

. тургам му на януарското и на останалите дето нямат
обаче мен ме боли адски и не мога да стана от леглото. И ме прати в Окръжна б-ца. Беше към 3ч. До седем вече работата много напредна и лекарят каза, че имам кръв в корема и трябва да ме отварят. В 9 ме оперираха по спешност. Седмица след това - в къщи, изписана здрава - се почва неспирно повръщане, подуване на корема-за 10 дни станах както бях в 6-я месец. Пак ме приеха в б-цата, и един чичко доктор, като ми прочете епикризата ми каза, че освен спукана матка съм имала и засегнато тънко чревце, което случайно си е лежало върху матката и тя го е "драснала" с инструмента. Оттам съм получила "стоп"-т.е. чревна непроходимост. Замалко да ме отварят пак. Обаче се оправих с едно шоколадче Комфорт(съвсем случайно се сетих, никой не ми каза да го ям). Извинете за тирадата! Но освен с мъжа ми с никой друг не съм говорила за това. А и вече и с него не говорим. Май исках само да споделя
.
Важното е че вече всичко е минало!
Опитах и продължавам да опитвам всичко, Дени вече 2 дни и 2 нощи суче само от нея и абсолютно никакъв напредък няма. Бучките си стоят, дори не са намаляли. Боли ме много, а температурата ми постоянно шава нагоре - надолу.

. Иначе знае , че това е " бебо Она" 

Дано намеря време!Гушнете сладурчетата от мен!
Да сте живи и здрави цялото семейство!