Отговори
# 225
Ками,Честит рожден ден! Много здраве и късмет.  party041 nbirthday  party002

# 226
Здравейте!!! Отдавна не съм писала,но редовно чета във форума.
Честито на рожденничката!!! nbirthday
На всички болни желая скорошно оздравяване.

# 227
Честит рожден ден, Ками! Да си жива , здарава и много щаслива!  bouquet

Иви2000, честита дъщеричка! Да е радостта и гордостта на мама!

Момчил също реве насън неистово. Ето снощи беше за пореден път. Докато не го събудя и разсея с нещо - няма спиране  Tired

# 228
Честит рожден ден Ками!Бъди най-обичаната жена и майка! Tada

# 229
  • Варна
Ками, Честит Рожден ден!
Бъди много щастлива, много да те слушат и да те обичат и двамата мъже у вас.  bouquet  bouquet  bouquet
renkata81, съчувствам ти за това, което си преживяла. Наиситна някой лекари са си за  #2gunfire.
За плаченето на сън и на Ивчо му се е случвало и най-лошото е, че плаче и не иска да си отвори очите. Голяма мъка докато отвори очи и да види, че всичко е наред. Добре, че сестра му спи тежко и не се буди от рева му.

# 230
Първо да честитя на Ivi малката принцеса със страхотно име Лора  bouquet
Честит рожден ден на Ками с пожелание за много щастие и любов   bouquet
renkata81  ooooh! добре че всичко е приключило добре..
Снимките са много хубави Heart Eyes, всички са страхотни сладури Hug

# 231
nbirthday Ками, Честит Рожден Ден! Най сърдечно ти пожелавам весел празник и да си здрава, за да си с любимите си хора всяка минутка!!!  bigdance2 nbirthday

# 232
  • София
Ками, ЧРД! МНого здраве и щастие ти пожелавам   bouquet

Иви 2000, честита дъщеричка  Hug  Една малка фина дама Wink Да ти е жива и здрава, и много да ви радва   bouquet

Мери, честито ти рожденниче с малко закъснение   bouquet

# 233
  • гр.Велики Преслав
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАМИ!МНОГО ЩАСТИЕ И УСПЕХИ ТИ ЖЕЛАЯ!ИВИ 2000 ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ЛОРИ!  bouquet

# 234
Мила Иви, честита втора дъщеричка! Да е родена с късмет и да расте здрава и засмяна за радост на цялото ви семейство! Прекрасна новина!  Лора е много хубаво име!
Ками, честит рожден ден! Бъди жива и здрава много щастлива мама!
Ренката, наистина ужасно преживяване, слава Богу, всичко е останало зад гърба ти! Аз също съм чувала, че трето секцио не е добре.
Днес е страшен студ с тоя силен вятър - излезнах само до магазина, щеше да ми окапе носа от студ cold
Пламен днес още малко и да се приспи сам в креватчето си, направо не мога да повярвам - без предишни опити, без уговаряне, расте ми момченцето Grinning
Сиска, оправя ли се гърдата или още има бучки?
Да не се хваля, но Пламен напоследък се храни добре, пу-пу-пу. Мамите на злояди дечица - опитайте да правите по-големи интервали между храненията и да не давате никакви бисквити или солети между тях Simple Smile Нашият тати не е добре, тръшна го грип, дано Пламен не се разболее, дано Praynig

# 235
 smile3510Честит Рожден Ден,Ками!Желая ти много радост,много любов ,здраве и цял живот изпълнен с щастие! smile3525

# 236
  • Mediterraneo
Ками, честит празник! Да си жива и здрава   bouquet

Силия отдавна заспива сама наобед. В 12.30 трябва да е в леглото. Оставям я сама и за десетина минутки е готова. Това обаче не важи за вечерното заспиване  Confused Лягаме към 20.30, защото по някое време тя започва да си иска пижамата, да я къпя и т.н. Съответно, когато приключим с приготовленията и я сложа в леглото, се започват игрите... Рядко заспива преди 22 и то след като вече съм се скарала няколко пъти  Crossing Arms.

# 237
Честит рожден ден Ками!Много щастие и късмет ти желая!  bouquet

Иви,честита рожба!Да е здрава и силно момиче! Heart Eyes

# 238
  • Bristol
Честита щерка на Иви  newsm51 Супер новина! Да расте здраво, послушно и красиво момиче и много да се разбират с кака си!
ЧРД на Ками   bouquet
Нашето парти мина вчера  Crazy Имахме 9 викащи и скачащи момчета за 2 часа и половина в къщи. След като си тръгнаха не можех да позная хола  Laughing Конфети, балони и храна навсякъде. Бяхме подготвили много игри с татито, обаче децата сами се забавляваха, та успяхме да реализираме само 2 от заплануваните. Ето малко снимки от събитието. Първите са от деня, когато Жорко навърши 10, празнувахме го семейно, в домашна обстановка в къщи, а следващите снимки са от самото парти.

# 239
Мери много хубаво парти.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт