Мери, празненството е било страхотно!
.

Малката много е пораснала, голяма красавица е 
Ама Дени направо се скъса да ме смуче тия дни, докато оправим положението.

Над нас живее семейство с мнооого палаво момченце. Всяка вечер така скача, че някой път ще продъни пода. Тъкмо слагах Пламен да спи и на няколко пъти дятито горе пак задумка. Пламен се ослуша, а аз казах, че горе живее един щур батко, който много обича да скача. Намалих осветлението, сложих го да суче, а той само стои сгушен до гърдата и стои притихнал. Започна да гледа към тавана, явно не разбираше как от там идват звуци, а нищо не се вижда, започна да плаче, не можах да го успокоя с думи и накрая го приспах в спалнята, но след много време. За първи път го виждам така да се плаши и да се притиска в мен.
. Явно от носа е... ей тва ми е най-противния момент от хремите - борбата за чистене на носа.
Също е станал много любвеобвилен, вечер пада голямо гушкане като се върна от работа. Първите седмици като започнах работа и при нас положението беше като при Теа и Мартеа- пълно пренебрежение от страна на синчето, стои само в стаята на прабаба си и изобщо не ми обръща внимание. Но вече се настрои, че през деня мама е на работа, а вечер сме си заедно.
Мартеа, ти докъде стигна със запушванията? дано са отминали без лекарства... 

или иска навън, но не прекрачва прага и сочи навътре, като затворя вратата пак сочи навън и така до откат