Магазини Pepco 13

• 67 240
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Не съм ги виждала тези чашки но много много ми харесаха..

# 286
На мен ми харесаха тиквите ! Утре отивам да си търся и аз .. Даже, вече си представих как пълня голямата с капака с бонбони 😂 ! Само ако не намеря - мислете му !!! 😾😂

# 287
Какво нещо е общественото мнение! От месец ги гледах тия тикви в нашето Пепко и не си купих, като прочетох и ги видях снимани, сега ще ходя да ги търся. Ако не ги намеря, сигурно ще се ядосам.

# 288
Какво нещо е общественото мнение! От месец ги гледах тия тикви в нашето Пепко и не си купих, като прочетох и ги видях снимани, сега ще ходя да ги търся. Ако не ги намеря, сигурно ще се ядосам.
Така като гледам колко желаещи сме ... Май ще се ядосваме заедно 😂

# 289
  • София
Стъклената тиква с капак , колко пари е ? Като размер ми се вижда идеална за ядки
ПС. не я намирам в сайта им , за разлика от "лед тиквата "

# 290
  • София/Севлиево
8 лв е.Момичето ми каза,че при тях е дошла в комплект с чаша гъба,но една жена е взела гъбката.

# 291
  • София
В нашия пепко нямаше нищо от есенния каталог , и нищо с форма тиква 😃
Казаха ,че няма и да зареждат 🤔
Ще се разходя до някой мол.

# 292
  • София
На мен едни продавачи ми казват, че чакат зареждане с дежурния отговор, че не знаят какво ще им доставят... може и да има нещо хелуинско. А други, че няма да получават повече хелуински неща.

Чудя се, как може да получават стока без да е придружена с опис на продуктите?! Така се работели. Като отворели кутиите, тогава разбирали какво има. Не ми се вярва да е така, но вече от няколко филиала го чувам и започнах да им вярвам.

# 293
  • На изток от Ада
А не поръчват ли ? Как тъй квото им пратят...

# 294
Чашата гъба не ми хареса на мен

# 295
  • София/Севлиево
На мен ми казаха,че всеки магазин е сам за себе си,получават различни неща и докато не ги извадят не знаят какво имат в наличност.

# 296
В пепко стока не се поръчва, както са казали служителите. Получават само съобщение, че еди кой си ден ще има стока. Идват няколко палета, с наредени кашони и стречосани. И наистина абсолютно никой от персонала не знае 😃 какво има вътре докато не се отворят всички кашони.

# 297
  • София
Обясниха, че такава била политиката на фирмата. /за доставката на стоки/

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 11:37 от Amiamo

# 298
  • София
Интересна политика , есенните неща които се търсят - трябва с лупа да се издирват и ги няма по магазините , но в нашия вече извадили - коледни топки

# 299
  • Sofia
В пепко стока не се поръчва, както са казали служителите. Получават само съобщение, че еди кой си ден ще има стока. Идват няколко палета, с наредени кашони и стречосани. И наистина абсолютно никой от персонала не знае 😃 какво има вътре докато не се отворят всички кашони.
Потвърждавам. Работила съм известно време в Пепко миналата година и бе именно така. Не се поръчва предварително какво магазина иска и има нужда. А ти доставят просто няколко палета и каквото има вътре това е.

Общи условия

Активация на акаунт