Магазини Pepco 13

• 67 022
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
  • София
В такъв тип чаша бих сложила сукулент. Simple Smile

# 31
Днес ходих до Пепко, купих си 2 сутиена (комплект бяха), точно за 10лв. Подплатата им не е дебела и са изключително приятна материя 😀

# 32
Ох, често ходя в Пепко, ама все се залепям на детското. Трябва и аз да им видя бельото другия път.....

# 33
  • Варна
Днес ходих до Пепко, купих си 2 сутиена (комплект бяха), точно за 10лв. Подплатата им не е дебела и са изключително приятна материя 😀

Отдавна не съм купувала сутиени, че нещо не бях доволна от качеството им. Сега по-добре ли са? 5лв за брой ми се вижда съвсем без пари...

# 34

Отдавна не съм купувала сутиени, че нещо не бях доволна от качеството им. Сега по-добре ли са? 5лв за брой ми се вижда съвсем без пари...
Ще видим като ги понося, но ми направи впечатление, че доста се купуваха, дали заради цената или качество/цена, не мога да кажа.

# 35
  • София
За първи път вчера ходих в Пепко на бул. Сливница. Магазинът е много голям. При влизането усетих миризма на застояло, на дрехи втора употреба.

# 36
Аз също харесват сутиените на Пепко, нямат разлика с останалите, които се предлагат в мола (естествено не визирам Триумф и т.н.). Единственият съвет, който мога да дам, е да не купувате сутиени с каквито и да било метални елементи, то човек би си помислим, че е близо до акъла, но явно не и до моя, та всичко ръждяса за нула време. Grinning

# 37
  • Козлодуй
Сутиените са хубави но умалени. Аз нося чашка B но тези от Пепко са ми малки - купих чашка C но подгъдната обиколка ми е широка и ми излизат отдолу сега се чудя да ги стеснявам ли или така да си ги нося  като поотпусна презрамките - не знам на всичкото отгоре няма много голям избор от номерация защото почти бяха разграбени - бежовите каквито само харесвам - другите не ги отразявам даже Simple Smile

# 38
Сутиените са хубави но умалени. Аз нося чашка B но тези от Пепко са ми малки - купих чашка C но подгъдната обиколка ми е широка и ми излизат отдолу сега се чудя да ги стеснявам ли или така да си ги нося  като поотпусна презрамките - не знам на всичкото отгоре няма много голям избор от номерация защото почти бяха разграбени - бежовите каквито само харесвам - другите не ги отразявам даже Simple Smile
Аз съм стесняване сутиен. Правя тигел отстрани, така,че да се падне под мишницата.
От днешното посещение тинейджърът си хареса 2 тениски и боксерки. Аз си взех термочаша. Поглезихме се.

# 39
Аз съм стесняване сутиен. Правя тигел отстрани, така,че да се падне под мишницата.
От днешното посещение тинейджърът си хареса 2 тениски и боксерки. Аз си взех термочаша. Поглезихме се.
Боксерите качествени ли са или за първи път вземате?
Питам понеже съм купувала дамско бельо и не съм доволна 🙄

# 40
Въпроса не е към мен, но да кажа и аз. Моя мъж носи боксерки само от Пепко. От тези, които са два броя в пакет, едноцветни, около 7/8 лв бяха. Много е доволен, но само от сивите, черните нещо не са ок. Има разминаване в номерацията спрямо сивите.

# 41
Боксерите качествени ли са или за първи път вземате?
Питам понеже съм купувала дамско бельо и не съм доволна 🙄
За първи път вземам. Синът ми ги хареса, защото са шарени, а има чорапи с такива шарки пак от там взети. Папагали и някакви палмови листа са шарките, опаковани по 2 бр.
 Направо се родих, като започна да носи такива шарени весели чорапи. С ММ носят 45,46 номер обувки и беше голяма мъка кои чорапи на кого са. Веднъж от промоция "втория чифт е с 50% намалението си купиха еднакви кецове.  Две сутрини ги бъркана и после ММ им замени белите връзки с черни.

# 42
  • София/Севлиево
Бебешки бодита(необличани,нови,още на закачалката) могат ли да се върнат/заменят и колко време след покупката беше срока?
На тийнът често вземам боксерки от Пепко и си ги харесва.

# 43
  • На изток от Ада
Бебешки бодита(необличани,нови,още на закачалката) могат ли да се върнат/заменят и колко време след покупката беше срока?
На тийнът често вземам боксерки от Пепко и си ги харесва.
30 дни

# 44
  • Русе
Ох, често ходя в Пепко, ама все се залепям на детското. Трябва и аз да им видя бельото другия път.....
Аа, недей. Тъкмо влизам да се оплача. Повече бикини от Пепко няма да купувам. До сега бях купувала само за дъщеря ми. Бях ви се оплаквала два пъти със снимков материал. За пръв път реших да купя и за мен два чифта в комплект. След 2 пранета ето едните
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт