Магазини Pepco 13

• 67 219
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
В магазините в Пловдив, конкретно в Тракия, някой видял ли е дали са изкарали детски зимни якета, размер по-голям от 128?

# 316
Днес бях в Пепко. Харесах си пижама, взех я. Като се прибрах гледам дупка на мястото където е била алармата. Ходих върнах. Взех друг модел и бельо за сина ми. На касата след сваляне на алармата пак дупки...върнах и тях.

# 317
  • София
Явно иглата за алармата е по -дебела и оставя следа. Не ми се е случвало

# 318
Това редовно се случва и с комплектите с бельо- на мястото, където е зашит етикетът на бикини, боксерки, бюстиета...🤪

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 18:16 от dolce miele

# 319
И на мен ми се случи с едни кадифени завеси. И с бельо ми се е случвало, точно както описва dolce miele.

# 320
Хубаво би било да си менят иглата на алармите, по скоро може би целите аларми за да не се случва това. Сигурна съм, че на всички пижами и бельо про махане ще стане дупка.

# 321
Купих кошнички за мъфини. Тези с цветята са страхотна красота! В магазина се изненадаха от интереса към хартийките за мъфини. Казвам им " ако знаете от кога ги чакаме " Wink

# 322
Днес в Пепко ни ги предлагаха на касите тези кошнички за мъфини.

# 323
Да. Там бяха.

# 324
Много са красиви! На мен и трите вида ми харесват.🥰😋

# 325
  • 1st floor
Хубаво би било да си менят иглата на алармите, по скоро може би целите аларми за да не се случва това. Сигурна съм, че на всички пижами и бельо про махане ще стане дупка.
Едно време съм работила в магазин за дрехи. Алармите се поставят на шевове, като се внимава иглата да минава през дупките им. Не се сменят игли, просто си има места, където да се поставят, а не се бодат през плата.

Аз ще чакам дебели поларени пижами. Ходя си с тях у нас зимата и искам да ми е топло. Grin

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 06:29 от НеПоКоРнА

# 326
И аз имам много хубава поларена пижама от Пепко, от детските. Яд ме е, че не си взех 2, по 10 лв. бяха тогава. Не е мръднала, нито се завалва от пране. А как топли, любима ми е за зимата. Heart

# 327
Ауу видите ли ги в брошура или магазин свиркайте на мен постоянно ми е студено и все си търся поларки ...

# 328
  • при моите деца .....
При нас има симпатична поларена пижама с мече.

# 329
И аз се включвам към доволните от поларените пижами.Имам една от юношеската номерация,супер е!Мисля,че за скромните 8лв си я взех...

Общи условия

Активация на акаунт