Магазини Pepco 13

• 67 174
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
И аз ги купих за 2.50 преди месеци. Един път съм ги използвала и имам много още. Хубави са им, защото тестото не се залепва по хартията. Имах от Джъмбо, ужас бяха

# 346
На мен пък ми залепват тези от Пепко Cry

# 347
То зависи и от сместа, не само от хартията. Трябва повечко мазнина.

# 348
Знам, че има тема, ама ако може някоя от вас на лични или тук в скрит текст да сподели доказана рецепта за бяло кексче със сладко от боровинки Simple Smile.

# 349
Писала съм го и друг път. Рядко правя кексчета, само веднъж съм купувала хартиени формички и още имам от тях. Първият път ми залепнаха. След това разтопих масло и преди да изсипя кексовата смес, сипвам по малко разтопено масло и разклащам да обхване и страните. Кексчетата изобщо не залепват и имат хубав мирис на масло.

# 350
Днешните придобивки )

# 351
Има ли вече коледни дрехи за децата?

# 352
  • София/Севлиево
В един от магазините при нас видях ромпъри,за съжаление до ръст 92, който вече е на ръба на малкия.Сигурно и други имаше,но не бях влязла конкретно за това и не огледах.

# 353
Момичета,как е като качество термобельото от Пепко и има ли вече заредено?

# 354
Има ли вече коледни дрехи за децата?
В Ямбол вчера зареждаха бебешката секция с коледни дрехи. Бяха моделите от миналата година. Нищо различно.

# 355
  • София
Взех детски чорапи за момче, 27-30 размер, в жълтеникаво-сини нюанси. Доста добри са. И ластикът не е много стегнат. Не знам дали стават на пъпки, но за цената си са супер.

# 356
Има ли в Пепко мъжа пижама , само панталон?

# 357
Взех детски чорапи за момче, 27-30 размер, в жълтеникаво-сини нюанси. Доста добри са. И ластикът не е много стегнат. Не знам дали стават на пъпки, но за цената си са супер.
И аз купих от тях. Мислех, че ще са малки, но се оказаха чудесни. Меки, еластични, детето каза, че са много удобни. А и бяха единствените с по-високо съдържание на памук.

# 358
Момичета, някой да е снимал случаЕно костюмите за Хелоин в магазина ? Бих искала да видя какво предлагат или направо на Джъмбо да ходя...

# 359

Някои питаше за мъжки долници на пожама ..тези видях днес ..

Общи условия

Активация на акаунт