Магазини Pepco 13

• 67 853
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Имам три сутиена от Пепко и ги спуквам от носене, много са ми удобни и не са мръднали. На ММ купих боксерки, също са ок, за разлика от тези на Уайкики, които му взех- станаха на торба след няколко пранета. Чести купувам и мъжки чорапи за него и детето, идеални са за цената си. .

# 61
  • София
Какъв кеф!

Огромно Благо Даря на *Сладкодъвка* за вазичките и жеста, който направи за мен! Heart Благодаря и на sweet_maniche, за отделеното време да потърси за мен тези вазички! Heart

# 62
Радвам се, че успях да те зарадвам, Amiamo Flowers Hibiscus Да ги ползваш дълго Simple Smile

# 63
Имам маска за сън от Пепко, от най-евтините беше. Доволна съм, пази ми тъмно. Прала съм я няколко пъти, не се е разпаднала. Simple Smile

# 64
Да уточня-за детските чорапи писах, че съм доволна. За себе си не съм купувала, само за детето. Носи си ги доста, харесват ни десените и не стават на топчета.
Канцеларски и аз търсих и нямаше. Гадно е.

# 65
  • Русе
Да добавя и аз мнение, че дамските чорапи, дето са дюс бели се претриват бързо и стават на топчета. Еле, пък, като се обуят с цветни маратонки и топчетата стават ужасни. Единствено пилинг машинката оправя чорапите.

# 66
  • София/Севлиево
С чорапите (дамски ,тип терлик) е 50 на 50 при мен -имам още от 2019 ,доста носени,но почти като нови,имам и купувани по-късно -едните се протриха на 2-3 обуване,на другите цъфнаха едни дупки на петите пак след малко носене...От бебешки/детски съм доволна,също от едни черни мъжки със сиво на пръстите и петите.

# 67
  • София
Радвам се, че успях да те зарадвам, Amiamo Flowers Hibiscus Да ги ползваш дълго Simple Smile

Благодаря, много си мила! HeartFlowers Hibiscus

Трябва да ходя до Пепко за скицник, моливи за рисуване и една книжка видях с мандала.

# 68
  • Варна
Детските чорапи, които съм купувала са добре. Издържат и на пране и на носене.
Боксерки съм купувала на сина и от тях съм доволна. От мъжките едни тъмносини по два броя, които са. Последните години само тях носи и няма проблем.
При дамските бикини е въпрос на късмет и на модел. Някои изкарват доста време, а други се скъсват на второто пране. Най се дразня на детските, които са защипани с картон. Няколко пъти се случва да има дупки на защипаното.

# 69
Мога ли да заменя сутиен?

# 70
  • София

Може, с касовата бележка във филиала от където си го купила.

# 71

Може, с касовата бележка във филиала от където си го купила.
Благодаря Blush

# 72
Викам си поредната глупост за 5,50
Но чак на мен ми хареса😁
Пластелин-мек, в три кофички отгоре има дръжка съответно и форма на Скай 😁
Голяма игра

# 73
Някъде срещали ли сте тези планери. При нас въобще не ги заредиха...

Днес В Бургас мола вадеха от кашон металния органайзер златисто и черно

# 74
Викам си поредната глупост за 5,50
Но чак на мен ми хареса😁
Пластелин-мек, в три кофички отгоре има дръжка съответно и форма на Скай 😁
Голяма игра
Снимка може ли ?

Общи условия

Активация на акаунт